Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Na meer dan 13 jaar niet zelf te hebben gereden en angst voor snelwegen, tunnels en betonnen randen, heb ik mij aangemeld voor de opfris-angsttraining bij Rijschool Overtoom.\r\nIn een zeer uitgebreid telefonisch intakegesprek werd gezocht waar de angsten en onzekerheden vandaan kwamen en werd mij instructrice Wilma aangeraden. Duidelijk een goede keuze, Wilma geeft de klant op rustige wijze uitleg en zelfvertrouwen. Daarbij past zij de lessen aan op de persoon en zijn/haar onzekerheden. Dit betekende voor mij dat we in de 5 lessen snelweg op en af zijn gegaan en heb denk ik elke tunnel rond Amsterdam gezien. De lessen van 1,5 uur worden optimaal benut, en er is veel flexibiliteit bij het reserveren van de volgende les. Voor wat betreft de scores Service en Deskundigheid, beiden een 10 omdat er niets te verbeteren viel. Gewoon helemaal TOP. En voor Prijs/Kwaliteit moet ik eerlijkheidshalve ook een 10 geven. Het lijkt veel geld, maar gezien de kwaliteit en datgene wat geboden wordt, is het elke euro waard! Complimenten voor de duidelijk website en voor de wijze waarop klant en instructeur worden gekoppeld. Door veel deskundigheid en mensenkennis wordt de perfecte match gecreëerd. Ik ga mij nu met veel vertrouwen aanmelden voor een deel-auto, om zo mijn rijvaardigheid bij te houden. Wilma, heel veel dank voor de fijne lessen en succes met je dankbare werk.