goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed les gekregen van Wilma. Door haar jarenlange ervaring en haar duidelijke en directe manier van uitleggen, geeft ze vertrouwen achter het stuur en verkeersinzicht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 4 jaar geleden heb ik al eens een opfriscursus gehad met rijinstructeur Wilma. Omdat ik zo tevreden over haar en de rijschool was en weer behoefte had aan een opfriscursus ben ik wederom bij Wilma gaan lessen. Sociaal, direct, relaxed en geeft je weer vertrouwen, wederom zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over Rijschool Overtoom! Heb hier bij Fatima les gehad. De rijlessen waren perfect: voelde me altijd zeer op mijn gemak, maar het werd ook in hapklare blokken iedere keer iets moeilijker gemaakt. Heb zo in een keer mijn rijbewijs gehaald :) En daarnaast was het ook nog eens gezellig in de auto. Absoluut een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoera! Kortgeleden in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Met vallen en opstaan hiernaartoe gewerkt onder de deskundige begeleiding van Jan. Bedankt voor je geduld, de gevarieerde lessen en de gezellige gesprekken! Ook het contact met Carla en Belinda was altijd prettig. Als je al wat ouder bent of angstig bent om te gaan rijden, kan ik Rijschool Overtoom van harte aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rij-ervaring in Amsterdam gehad met Wilma. Altijd op tijd en heel flexibel in ophaal/afhaallocaties. Daarnaast heeft ze me echt geholpen weer vertrouwen te krijgen in de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring gehad met rijschool overtoom, het was heel prettig dat de lessen flexibel konden worden ingevuld en bijgesteld.\r\nMijn rij-instructeur Rein heeft me op een plezierige manier elke les een stukje dichterbij het zelfstandig rijden gebracht. En vandaag ben ik dan ook geslaagd. \r\nIk had me geen fijnere rijlessen kunnen wensen en ben erg blij met mijn keuze voor rijschool overtoom. Daarnaast ben ik ook ontzettend blij dat ik Rein als instructeur had, echt een leuke instructeur die mij met enthousiasme en positiviteit naar het examen heeft begeleid. Zijn werkwijze waarbij hij o.a. gebruik maakt van een formulier met verbeterpunten heeft mij ook veel geholpen. Ik kreeg daardoor inzicht over mijn capaciteiten en leerde daardoor bijvoorbeeld om om te gaan met stressvolle situaties. Ook hielp het om zelfvertrouwen te krijgen en zelfverzekerd het examen in te gaan.\r\nAl met al heel positief dus!\r\nRein, bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een erg positieve ervaring gehad bij rijschool overtoom! Ik vond het erg prettig om twee-urige rijlessen te hebben. Het laat je net even wat meer feeling krijgen met de auto en zorgt ervoor dat de instructeur ook alles goed en stapsgewijs kan uitleggen. Ik heb mijn lessen gehad bij Nordin, die mij alles piekfijn heeft uitgelegd. Hij was een fijne instructeur die mij steeds wist te verbeteren. Ik ben dus erg positief over mijn ervaringen en raad deze rijschool aan iedereen aan in Amsterdam en omgeving!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tien jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald, maar daarna nooit echt leren rijden. De drempel werd steeds hoger en uiteindelijk sloeg dat om in helemaal niet meer (willen) rijden. Na vijf lessen met Wilma voel ik mij weer zeker en ontspannen in een auto zitten. Haar manier van rijden en lesgeven zijn mij goed bevallen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na er jaren tegenaan te hebben gehikt - ik vond het toch wel erg spannend - dit jaar dan toch maar begonnen met rijles. Ik werd al gelijk goed ontvangen door de rijschool en er was alle begrip voor mijn twijfels. Ik heb les gekregen van Wilma, een zeer ervaren instructrice die begreep hoe ik leerde en veel geduld met me had. Tegelijkertijd was ze ook direct als dat nodig was, wat ik als goed heb ervaren. Met vallen en opstaan het autorijden geleerd; hoe vaak ik wel niet heb gedacht \'dit leer ik nooit!\', maar Wilma wist me altijd te motiveren om toch door te zetten. Ik begon het autorijden warempel leuk te vinden en ben uiteindelijk in een keer geslaagd tijdens een ontspannen rit. Ik zou iedereen die ook geen 18 meer is en nog twijfelt om te beginnen met rijles zeer aanraden om de stap te zetten, bij Rijschool Overtoom!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoera, vandaag mijn rijbewijs gehaald! De bekroning van lang en hard werken, want ik had toch niet zo veel talent voor het rijden als ik vooraf van mezelf dacht (zacht uitgedrukt). En inderdaad, ik was ook geen 18 meer. Maar ik had wel Rein als instructeur, en die heeft het voor elkaar gekregen van deze trage control freak een automobilist te maken. Rein is een geboren leraar, een gedreven vakman, altijd alert en kritisch en doelgericht, maar ook vriendelijk, geduldig en ontspannen. Stap voor stap, les voor les, bracht hij me op het niveau dat vandaag tot het felbegeerde roze papiertje heeft geleid. WE did it! Ik beveel rijschool Overtoom bij iedereen aan: een perfecte organisatie, en achter de handige website zitten echte mensen. PS: Rein is de enige rij-instructeur ter wereld die ooit Arie Haan (finalist WK voetbal 1974 en 1978) door de benen heeft gespeeld. Rein, nogmaals bedankt voor alles!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool! Ik raad iedereen aan meteen rijles te nemen bij deze rijschool. Na eerst bij een andere rijschool te hebben gelest was de eerste les bij Fatima al meteen een grootte stap vooruit. Dit bleef een stijgende lijn tot ik mijn rijbewijs heb gehaald. Na de lessen bij Fatima rij in nu veilig en zelfverzekerd overal naar toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twaalf jaar geleden had ik drie pogingen gedaan om mijn rijbewijs te halen. Wat toen niet lukte, lukte me vandaag wel. Bij Rijschool Overtoom kreeg ik het vertrouwen in mezelf tijdens het rijden en ontdekte ik de lol van het autorijden. Ik heb les gehad van Wilma en zij heeft me \"op z\'n Amsterdams\" alles geleerd wat ik nodig had. Ik ben haar erg dankbaar en raad haar zeker aan!\r\n\r\nEn nu ga ik lekker zelf rijden. Vol vertrouwen! Wilma en Rijschool Overtoom, bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na jaren rijangst, vooral op de snelweg, 10 lessen gehad bij Wilma. Ze heeft me goed geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te vinden. Deskundig, bemoedigend en met humor!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool. Lessen zijn heel fijn en makkelijk in te plannen via de online lesplanner, geen gedoe met je instructeur moeten appen, gewoon een goed overzichtelijk plansysteem. Je wordt altijd een dag van te voren op de hoogte gesteld dat je een rijles hebt, voor een warhoofd als ik heel handig! \r\nIk heb bij Ab gelest, echt een fijne instructeur. Heel meedenkend en duidelijk! \r\nNiets anders dan lof. Zoek jij naar een goede rijschool in Amsterdam, die heb je in de Overtoom gevonden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na pak \'m beet 20 jaar niet rijden, was de drempel om achter het stuur te kruipen hoog en vond ik \'t onverantwoord dat te doen zonder enkele opfrislessen. Vrienden raadden mij rijschool Overtoom aan en ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik naar ze heb geluisterd. Het contact met de rijschool was prettig en ze maken gebruik van handige online tools voor planning en betaling. Mijn instructrice Heidi liet me rustig aan het verkeer wennen, gaf me vertrouwen en goede tips. Na 4 lessen waren we er beiden van overtuigd dat ik weer zelfstandig de weg op kan. Bijna jammer dat ze de eerstvolgende keer niet naast me zit, zo gezellig was het! Kortom: Dikke aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Rijschool Overtoom. Mijn rijlerares Salima is fantastisch! Ze neemt je stap voor stap mee zonder je te overdonderen met informatie, maar zorgt er wel voor dat je elke les weer iets doet dat je daarvoor nooit hebt gedaan. Verder is zij zeer flexibel, denkt ze actief mee over het plannen van het theorie-examen en de tussentijdse toets en examens, en kan je met al je vragen bij haar terecht. Ik ben nooit met tegenzin in de auto gaan zitten. Sterker nog, ik vind het bijna jammer dat de rijlessen nu voorbij zijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne organisatie en snel contact

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik om eens per jaar enkele lessen volgen om mij een beetje op te frissen. Dit keer was het weer prima alhoewel ik de lessen bij Wilma beter vond. Deze vrouw was wel goed maar keek best vaak op haar telefoon tijdens de les. Dat vond ik minder prettig. Maar goed, ik ben blij dat ik het weer gedaan heb.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zojuist geslaagd voor mijn rijbewijs! Na 30 jaar rijangst.... toch maar proberen om daar overheen te komen. Ik heb de allerbeste rij instructrice gehad die er is, namelijk, Wilma Schoonbergen. Topwijf! Zeer kundig en relaxed. Ik heb veel aan haar te danken. Door haar heb ik weer rijplezier!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Rijschool Overtoom is zeer positief! Nadat ik weer was begonnen met rijlessen na 11 jaar (ik was een keer gezakt en had het nooit weer opgepakt) was het in het begin toch wel even wennen. Mijn rij instructrice Fatima stelde mij meteen op mijn gemak en gaf heel erg prettig les. Ik zou Rijschool Overtoom (en dan natuurlijk Fatima) daarom zeker aanraden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vijf keer rijangstbegeleiding gekregen in een periode van iets minder dan twee maanden. Ik durfde na jaren niet te hebben gereden, niet meer zomaar alleen de weg op. De instructeur heeft me geholpen dat ik het nu weer durf en een stuk zekerder ben. Ze heeft me nooit het gevoel gegeven dat ik rijangst had of heb en zei de eerste keer meteen: rijd maar weg! Dat was wel schrikken maar het ging eigenlijk best aardig. Ze gaf me tips (die ik soms vergeten was) en het gevoel dat ik een prima chauffeur ben. Ik had eerlijk gezegd wel wat meer over mijn zenuwen in het verkeer willen hebben en hoe ik dat onder controle krijg, maar met deze aanpak heeft zij me laten zien dat het vooral ik mijn eigen hoofd zit. Ik hoop dat ik na deze vijf lessen genoeg vertrouwen heb voor de toekomst!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb drie opfrislessen bij Rein gevolgd. Rein is een zeer prettige instructeur. Neem echt de tijd voor je. Geduldig, goede tips, stemt goed wensen en behoeften af. Fijn is dat hij altijd op tijd is. Een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam bij Overtoom terecht wegens rijangst. Kon meteen met de lessen beginnen en heb in korte tijd veel rustiger, veel beter en angst-vrij leren rijden. Blije klant!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijbewijs heb ik snel gehaald dank zij deze top rij school! Niet te vergeten mijn instructeur, Ab, die de aller grootste bijdrage had. Ab legde alles duidelijk uit, en als ik iets niet begreep legde hij het gerust nog tien keer uit. Naast deze deskundigheid was Ab ook altijd heel sociaal, altijd een leuke babbel tijdens het rijden: zo vlogen die twee uurtjes mega snel om. Hierdoor zag ik nooit tegen rijles op, ik had er juist heel veel zin in. Dank je wel, rijschool Overtoom en Ab.

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam