goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige rijschool. Deskundige, geduldige en prettige rij-instructrice.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel persoonlijke begeleiding. Zowel van Belinda en Carla aan de telefoon als van Nordin in de auto. \r\nNordin heeft een intuïtieve manier van lesgeven, geduldig communiceren en motiveren. Je werkt samen op een natuurlijke manier naar het examen toe met een snelle en directe manier van afspraken maken. Heel tevreden!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool ben ik bij rijschool Overtoom terecht gekomen. En dat was een hele openbaring! Ik ben het rijden leuk gaan vinden en geslaagd voor mijn rijbewijs. Mijn instructeur Ab was ontzettend geduldig en vriendelijk en legt alles heel goed uit! Helemaal top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb m\'n rijbewijs in één keer gehaald, mede door de strenge en heldere lessen van Fatima

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was ontzettend blij met de fijne lessen van Wilma! Ze heeft een goed oog voor de persoonlijkheid van leerlingen en heeft mij met veel deskundigheid, geduld en humor de kneepjes van het autorijden bijgebracht. Haar devies: foutjes maken is niet erg, als je het altijd maar veilig oplost. Dankzij Wilma ga ik vol vertrouwen en plezier de weg op. Bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool! Aller eerst wil ik Ab ontzettend bedanken, ik vond het super om het rijden van jou te leren. We hebben behoorlijk wat uren gereden en ik verheugde mij altijd op iedere les, ik raad je dan ook met de volle 100% aan iedereen aan! Ook vond ik de rijschool zelf super prettig, je kan je bijvoorbeeld online inplannen en ze zijn altijd goed bereikbaar. Heel erg bedankt en ik vond het een hele prettige ervaring bij jullie!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allereerst wil ik Rein bedanken. Ik ben in januari samen met mijn partner in het bezit gekomen van een auto. Na ruim 8 jaar smoesjes verzinnen had ik als mijn voornemen genomen om weer te gaan rijden. Ik heb na het behalen van mijn rijbewijs in 2006 meteen een klapper gemaakt en zodoende het rijplezier verloren. Dankzij Rein heb ik het plezier weer terug en hebben wij samen gewerkt aan het zelfvertrouwen weer opbouwen. Ik ben net terug van wintersport en heb zelf hele stukken gereden! Dank Rein! Zonder jou had ik dit niet gedaan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanvankelijk twijfelde ik enorm of ik \"op mijn leeftijd\" (47) nog wel moest beginnen aan rijlessen, maar omdat Ab tijdens de proefles zei dat hij ervoor zou zorgen dat ik het leuk zou blijven vinden, ben ik een half jaar geleden toch begonnen. En kijk nou eens: gisteren in één keer mijn rijbewijs gehaald!! Dat heb ik allemaal te danken aan de deskundige, geduldige en vriendelijke begeleiding van Ab Aznou. Ik kan Rijschool Overtoom dus echt van harte aanbevelen. Ze zorgen voor een goede opbouw en een heldere structuur, waardoor je heel gedoseerd nieuwe dingen leert en stap voor stap vertrouwen krijgt in de beheersing van de auto, het verkeer om je heen en het zelfstandig rijden. Dank je wel Ab, ik ga je missen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze rijschool is echt een aanrader! Mijn leraar Nordin wist mij steeds te motiveren en bleef altijd geduldig. Ik vond het best spannend om te beginnen met rijden, maar Nordin heeft mij stapsgewijs door het proces heen geholpen, zodat ik nu vol zelfvertrouwen achter het stuur kan zitten. Heel erg bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel blij met mijn keuze om rijlessen te volgen bij Overtoom én met mijn rij-instructeur Rein Tiemens. Rein is een zeer ervaren, rustige en geduldige docent. Hij heeft oog voor je persoonlijk leerstijl en past zicht daarop aan. Hij classificeerde mij als ‘denkertje’, iets waar ik in het dagelijkse leven veel profijt van heb, maar in de auto niet. Het kan vrij onhandig zijn als je achter het stuur elke situatie stuk analyseert en verschillende variabelen zit uit zit te dokteren. ‘Gewoon niet te veel nadenken, goed kijken en rijden’ was dan ook het devies. Met veel geduld, optimisme en humor heeft Rein me gecoacht tot ik uiteindelijk mijn rijbewijs haalde. Dank je wel Rein en veel succes in de toekomst!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zo blij, dat ik na jaren niet gereden te hebben, me weer zeker voel in de auto. Wilma bedankt! Ik wist niet dat ik zo snel mijn zelfvertrouwen terug kon krijgen...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoek je de juiste kwaliteit- en prijsverhouding, dan kan ik je Rijschool Overtoom van harte aanraden! Na een ware speurtocht, kwam ik op internet deze rijschool tegen en was blij verrast over de reviews. Het is dan ook niet te geloven dat ik er vandaag zelf 1 mag schrijven, want ook ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij mijn zeer professionele en deskundige rij-instructeur Rein Tiemens! \r\n\r\nRein heeft met zijn jarenlange ervaring engelengeduld en ik had mij geen fijnere rijlessen kunnen voorstellen. Hij is vriendelijk, een professionele coach en zelfs als je het niet meer ziet zitten, geeft hij je positieve energie en motiveert je om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Kortom een gedreven vakman met hart en passie voor zijn werk & zijn leerlingen. Hij maakt gebruik van het verbeterfomulier, waardoor je inzicht krijgt in je eigen verbeterpunten en die je gaat oefenen tijdens de rijlessen. Rein, HET IS ONS GELUKT :-) Ik zal de rijlessen ontzettend missen & wens je niets meer dan goeds voor de toekomst! Tot in de file :)\r\n\r\nOver de rijschool: \r\n- Door de online planner van deze rijschool kun je zelf vooraf je lessen inplannen, het valt dus goed te combineren met werk/studie/school, dat was voor mij een pre;\r\n- De rijschool is goed bereikbaar en reageert erg snel op berichten, zijn flexibel en denken met je mee;\r\nZe zijn betrouwbaar, ze komen hun afspraken na en zeggen geen lessen af;\r\n- Doordat 1 rijles 2 uur duurt, ben je minder bezig met herhalen en meer gefocust op het rijlessen. Je krijgt echt de aandacht die je nodig hebt.\r\n\r\nCarla en Belinda, ik wil jullie in het bijzonder bedanken voor de professionele hulp en snelle service, ik ben warm ontvangen bij jullie rijschool en hoop dat ooit mijn dochter bij jullie kan komen rijlessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb 20 jaar geleden een aantal rijlessen gehad, maar wegens drukte en omdat ik de rijlessen niet lekker vond gaan, heb ik het niet afgemaakt. Op late leeftijd weer opnieuw rijlessen genomen bij Rein van Rijschool Overtoom. Rein heeft mij plezier in rijden gegeven. Door zijn rustige manier van lesgeven. Zijn gedegen kennis en zijn methode van verbeterpunten. Hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik blijkbaar toch nodig had. Wat ik heel fijn vond is dat hij vanaf les twee heel erg op voertuigbehandeling is gaan zitten, waardoor ik de auto echt goed onder controle kreeg. Nu ik mijn rijbewijs heb gehaald merk ik hoeveel plezier het rijden mee nu geeft. Heel erg fijn. \r\n\r\nMijn contact met Belinda en Carla heb ik ook als heel prettig ervaren. Ik heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met Rijschool Overtoom.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijlessen met een relaxte sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne opfriscursus bij Rijschool Overtoom. Heidi is een goede instructrice, prettig om mee te rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wel een rijbewijs , maar geen vertrouwen in mezelf.Voor nieuw werk moest ik autorijden, maar ik durfde niet. Na 7 opfrislessen voel ik me nu weer in staat om zelfstandig achter het stuur te zitten. Fijn, bedankt Wilma!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede ervaring - vandaag geslaagd dankzij de fantastische lessen en coaching van Wilma. Ik kan het vergelijken met een andere rijschool - die weliswaar goedkoper was, maar echt - wat een kwaliteitsverschil! Het is het extra geld dubbel en dwars waard. \r\n\r\n- Goede, professionele organisatie: je krijgt voor elke les een herinneringsmail, de klantenservice is zeer professioneel en vriendelijk, goed online overzicht van betalingen en mogelijkheden;\r\n- Heel goede rijinstructeurs die je écht zelfstandig en veilig leren rijden, en je op professionele manier verkeersinzicht bijbrengen. Daarnaast hebben ze snel door hoe jij in elkaar zit en hoe dit je rijgedrag beïnvloedt, en hoe jij het beste leert. Het voelt echt als een coach; \r\n- Ze zijn op tijd en betrouwbaar: geen last-minute afzeggingen of verschuivingen zoals bij de andere rijschool. \r\n\r\nIk ben ontzettend blij dat ik voor Rijschool Overtoom heb gekozen en zou ze iedereen aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn rijbewijs gehaald, bij de eerste keer afrijden, heel blij. Zeer tevreden over de deskundige en rustige manier waarop Ab mij het rijden heeft geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijne rijinstructeur die tijd en aandacht had voor mijn angsten waardoor ik me op mijn gemak voelde en uiteindelijk binnen 7 lessen van mijn angsten af ben gekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op mijn 18de ben ik begonnen met autorijlessen bij een andere rijschool. Na 5 keer gezakt te zijn gooide ik de handdoek in de ring. Ik was zo onzeker en gefrustreerd over mijn autorijden - het leek wel onmogelijk om mijn rijbewijs nog te halen! In 2016 heb ik toch weer de draad opgepakt bij Rijschool Overtoom, met Rein Tiemens als mijn uitstekende rij instructeur. Rein is niet alleen een bevlogen docent met veel geduld, hij is ook nog eens heel vriendelijk. Autorijden werd, in plaats van een zenuwachtige bedoening, een leuke bezigheid. Rein was een fijne coach en heeft mij veel geleerd. Dankzij hem heb ik nu veel meer inzicht in het verkeer en zit ik niet meer te veel te twijfelen achter het stuur. Vanwege Rein’s kundige lessen, ben ik nu, een jaar later, in één keer geslaagd! Dankzij Rein heb ik dus mijn Mount Everest beklommen. De dames van Overtoom, Carla en Belinda, zijn tevens zeer behulpzaam geweest – altijd vriendelijk en snelle service. Ik wil Rijschool Overtoom, en Rein in het bijzonder, hartelijk bedanken voor alle hulp met, en begeleiding naar het behalen van mijn rijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf dag 1 ben ik heel goed geholpen bij Rijschool Overtoom. De dames bieden goede service, luisteren naar wat je wil maar weten ook fantastisch in te spelen op je situatie en wat je nodig hebt. \r\n\r\nAfgelopen week heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald en dankzij mijn rijinstructeur absoluut het gevoel dat ik nu met vertrouwen en plezier veilig de weg op kan. Hij trekt de lessen echt een niveau hoger - rijen was niet alleen leuk, hij heeft ook veel verschillende manieren en inzichten om je te helpen zoveel mogelijk te leren en uit je lessen te halen. Superdankjewel Rein!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1000 X dank Wilma!\r\n\r\nIk ben vakkundig en snel van mijn rijangst af geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb recent mijn rijbewijs in 1 x gehaald dankzij rijschool Overtoom!! Ik heb les gehad bij Ab. Dankzij zijn fijne en rustige manier van les geven heel veel plezier gehad in het leren autorijden, ondanks dat ik het in het begin ontzettend spannend vond. \r\nOok het contact met de rijschool zelf verliep heel fijn. Dankzij de handige website kon ik de lessen makkelijk inplannen en beide dames van de rijschool hebben me heel goed geholpen met het inplannen van mijn toets en examen. \r\nHeel erg bedankt Rijschool Overtoom en vooral bedankt Ab!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 3jaar lang m\'n rijbewijs op zak, maar niet durven rijden. Daar heeft Wilma verandering in kunnen brengen. Zij heeft er voor gezorgd dat ik nu weer met vertrouwen achter het stuur kan zitten. Haar directe manier van uitleggen is erg fijn! \r\n

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam