goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Rein, ik ben heel blij dat ik van rijschool heb gewisseld en dat ik jou heb gekregen. Je hebt mij heel erg geholpen met het niet na gaan denken in de auto en gewoon gaan autorijden. de vele raad die je hebt gegeven zoals: \"Nou en?\", en \"Alles in je binnenspiegel is verleden tijd en richt je op de toekomst\". Ik was het meeste blij dat wij elkaar konden begrijpen en dezelfde taal spraken onder het rijden.\r\nCarla en Belinda hebben alles erg goed geregeld en waren altijd bereid te helpen. Ze hebben goede hulp gegeven en ben blij dat ze mij Rein hebben toegewezen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Binnen drie maanden met een snelcursus in een keer m\'n rijbewijs gehaald! Veel persoonlijke tijd en aandacht en altijd gezellig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief! Na jarenlang niet zelfstandig durven rijden leek het me voor niemand een goed idee dit toch zelf te proberen en heb ik hulp gezocht bij Rijschool Overtoom. Alleen al bij het eerste contact aan de telefoon kreeg ik het vertrouwen dat dit de juiste zet was. Na 7 lessen met Fatima heb ik een enorme boost gekregen in mijn zelfvertrouwen achter het stuur en hebben we gericht aan zaken kunnen werken waar de angst verborgen zat. Ik heb weer het gevoel veilig voor mezelf en andere de weg op te kunnen en raadt iedereen aan als je rij angst hebt deze met behulp van Rijschool Overtoom aan te pakken!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 10 jaar niet te hebben gereden heb ik toch de stap genomen om weer auto te rijden. Doodeng vond ik het en ik vroeg me serieus af of ik ooit on staat zou zijn om zelfstandig te rijden. Dankzij het geduld, vertrouwen en vooral de \'stressbestendigheid\' van Jihane, is het dus gelukt om na 7 lessen helemaal zelfstandig weer de weg op te gaan. Ik ben er heel blij mee, bedankt!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat heb ik een ontzettend fijne tijd gehad bij Rijschool Overtoom met mijn rij instructeur Jan.\r\nAltijd eerlijk, altijd opbouwend, altijd oplettend en gezellig. Hierdoor heb ik me zelfverzekerd en ontzettend op mijn gemak gevoelt achter het stuur wat in een drukke stad als Amsterdam echt een must is! Het enige nadeel van slagen? Jan niet meer zien natuurlijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige lessen van de geduldigste man op aarde. Bedankt, Peter Paul, voor de geweldige begeleiding. Door jou ben ik in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als moeder van een 17 jarige zoon die zijn rijexamen heeft gehaald de tweede keer ben ik zeer tevreden. We kregen goede voorlichting en een goede terugkoppeling na de proefles. Ab is volgens mijn zoon een prettige rijleraar die duidelijk is en rustig. Dank Ab, Belinda en Carla! Onze dochters volgen zodra ze 17 zijn!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Rijschool Overtoom! En vooral; Peter Paul bedankt voor je hulp en alle leerzame uren! Ik ben vandaag in éen keer geslaagd voor mijn rijbewijs en dat heb ik mede aan hem te danken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ik wil Peter Paul heel erg bedanken voor de goede en leerzame lessen en de leuke sfeer in de auto, ik heb er van genoten. Bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen half jaar heb ik hele fijne rijlessen gehad bij Rein. Door zijn treffende oneliners en enorme geduld heb ik mij ontzettend gezien en veilig gevoeld in de auto. Fijne gesprekken en ontspannen sfeer wisselde af met hard werken. Ik ben heel blij met het roze pasje in mijn portemonnee maar ga de lessen wel heel erg missen... Heel veel dank Rein! Anne

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen bij Rein

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ivm rij-angst (vooral voor de snelweg) vorig jaar de stouten schoenen aangetrokken en begonnen met een rij-angst cursus. Mijn instructeur Jan is de rust zelve. Met veel geduld heeft hij mij over mijn ergste angst heen geholpen. De snelweg is nog steeds niet mijn favoriet. Maar met zijn aandachtspunten kom ik er wel. Dank je wel Jan!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, ik ben hier in één keer geslaagd met Ab Aznou als leraar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super proffesionele servicegericht en meedenkende rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden, had niet verwacht dat ik na 6 lessen weer genoeg zelftrouwen heb om de weg op te gaan. Bedankt Heidi !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze cursus was voor mij ideaal. Het waren hele goede relaxte lessen. Rijvaardigheid en zelfvertrouwen werden structureel opgebouwd tijdens de lessen. En de lessen waren ook nog super gezellig, ik ga het echt missen.\r\nEn nu rij ik weer in m\'n eigen kleine auto rond. Wat ben ik daar blij mee. Dankjewel Heidi.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I had an excellent experience with Rijschool Overtoom. Rein was a really great and very patient instructor. I couldn\'t have hoped for a better person to help me succeed in getting my drivers license on the first try.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend leuk en leerzaam gereden bij Heidi. Gezellig kletsen tijdens de lessen, maar op belangrijke momenten goed advies (\"Tijdens het examen gaan we niet! praten\", en in een keer geslaagd).\r\n\r\nOok elke les het gevoel gehad dat er iets beter ging dan de week ervoor, maar nooit het gevoel dat het overweldigde.\r\n\r\nEn niet onbelangrijk: fijne collega\'s (Wilma, Jan) die een keer kunnen bijspringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb nog nooit zo ontspannen autogereden als bij Heidi!\r\nEen aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 3x rij examen te hebben gedaan, ben ik dan afgelopen woensdag toch geslaagd! Een meer opgelucht gevoel bestaat bijna niet. Ik heb het altijd enorm leuk gevonden om te rijden, zeker door mijn rij instructeur Rein. Hij heeft me enorm goed gecoached voor het rij examen en uiteindelijk ook enorm geholpen met de 2x dat het niet lukte. Ik was bang dat ik het nooit zou halen, maar door Rein gaf ik de moed niet op! Hij leerde me dat ik niet zoveel moest nadenken en het gewoon moest doen. Ik ben enorm blij met mijn rijbewijs, maar stiekem ga ik de leuke rijlessen toch wel missen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben heel tevreden over de 6 rijangstlessen die ik heb gevolgd. Ik durf nu weer achter het stuur van onze eigen auto. Wilma heeft me geweldig gecoacht en de kneepjes van het autorijden zijn weer opgefrist. Ik kan het iedereen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Finally got my driving licence, yay! I had a great, easy going experience with this school. Highly recommend! My instructor, Ab, was beyond patient, made driving super enjoyable and motivated me throughout these months with such ease. Thank you so so much!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben geslaagd door de lessen bij Wilma! Goed les gegeven en altijd gezellig in de auto !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd door de fijne en goeie lessen van Fatima! De sfeer in de auto was heel fijn waardoor ik altijd op m\'n gemak heb gereden en de lessen werden goed opgebouwd waardoor ik nooit boven m\'n eigen niveau moest rijden! Zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede en professionele rij begeleiding gehad van Wilma. Vol humor en dat is een goed recept tegen rijangst. Ik zit nu met plezier en vertrouwen achter het stuur. Natuurlijk ook nog wel wat spanning, maar de meer rijervaring moet ik nu zelf verder op doen. Dank je wel!

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam