perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 20 jaar niet rijden en een behoorlijke rijangst had ik dan eindelijk de stap gezet ervoor te gaan. Het intakegesprek was al heel fijn en daarna ging ik in de auto bij Wilma. Wat een fantastisch mens! En wat een ervaring! Ik leerde al veel sneller dan ik had verwacht door een andere bril naar het verkeer en naar mijn eigen rol daarin te kijken. En nu ga ik er gewoon zelf voor! Hoera! Topmensen! Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij de rijangst begeleiding ga ik nu met meer zelfvertrouwen de weg op!\r\nWilma is een fijne instructrice met veel ervaring, die je op de juiste momenten kan geruststellen en aanmoedigen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijbewijs had ik al op zak.. echter was ik geen zelfverzekerde chauffeur en daardoor reed ik minder en minder, waardoor ik zelfs rijangst kreeg. \r\nIk besloot hulp te vragen aan Rijschool Overtoom en werd na een fijn intakegesprek gekoppeld aan Wilma. Zij heeft veel ervaring met mensen die rijangst hebben. Wilma kon me gerust stellen, aanmoedigen en heeft me laten zien dat ik het kan! \r\nHet was heel prettig om dmv een paar opfris/rijangst lessen met Wilma ‘back on the road’ te zijn!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een dag na mijn 48e verjaardag in één keer geslaagd! Fatima is een fantastische lerares; duidelijk, vakkundig en professioneel en de lessen waren nog heel gezellig ook (ga ze bijna missen!). Aanrader, helemaal voor iedereen die ook op zijn \'ouwe dag\' overweegt nog een rijbewijs te halen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Rijschool Overtoom is super! Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd heb fijne en gezellige lessen gehad van Nordin.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb fijne rijlessen gehad bij Overtoom. Een rijles was 2 uur, en zo kon je eerst de vorige les herhalen en dan weer iets nieuws leren. Het was erg gezellig met mijn instructrice, en ze kon mij veel leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was heel fijn om bij Overtoom te rijden. De communicatie was erg goed en ik had een erg fijne, rustige instructeur. Een aanradar voor iedereen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Opfriscursus gedaan want ik had al 10 jaar niet meer in een auto gereden. Op vrijdag gebeld en Carla zorgde ervoor dat ik meteen op maandag mijn eerste les had. Super en toch ook wel effe spannend...maar de afgelopen 2 weekjes heb ik met ontzettend veel plezier weer achter het stuur gezeten. Heidi was mij instructrice. Een professionele dame, rustig, vriendelijk en zeer duidelijk. Een aanrader. En nu zelf kilometers maken!\r\nDankjewel Heidi!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Jihane samen heel hard gewerkt, maar ook veel gelachen en meegemaakt op de weg. Ik ga met goede moed vele veilige kilometers rijden! Bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een super fijne tijd gehad bij rijschool overtoom. Ik heb les gehad van Rein en elke keer weer ging ik volop plezier mijn lessen in. Elke les was leuk, gezellig en uitdagend. Rein heeft mij super goed geholpen om zo mijn rijbewijs in 1x te halen! Ik had het mij niet beter kunnen wensen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professioneel, vriendelijk. Goed intake gesprek. werd gerustgesteld. serieus genomen. niet belachelijk gemaakt. echt top !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb les gehad van George en ik zou George aan iedereen aanbevelen. Van tevoren was ik heel erg zenuwachtig en vond ik autorijden doodeng maar George is een hele kalme man met een fijne zachte stem die je meteen op je gemak stelt. Ik was al vrij snel niet meer bang in de auto. Het maakte niet uit wat voor fouten ik maakte en wat er ook in het verkeer gebeurde, George bleef altijd rustig zodat ik ook snel weer verder kon en niet onzeker werd. Ik ben dan ook in één keer geslaagd, bedankt George!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rein was een geweldige instructeur! Geduldig, precies en gezellig. Dat maakt dat ik met plezier naar mijn rijles ging, Rein is ervaren, kent de \'trucjes\' en routes van examinators en ziet goed wat jij moet verbeteren en oefenen.Ook is hij niet bang je uit te dagen zodat je niet eindeloos over je lessen doet (en onnodig veel geld kwijt bent). Ik zou het dus zeker aanraden, heb het in 1 keer gehaald! \r\n\r\nEn het was ook lachen;)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In één keer mijn rijbewijs gehaald, dankzij de fijne lessen van Wilma. Altijd gezellig, soms wat pittig, maar goed om je net dat extra zetje te geven om zelfstandig de weg op te gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald! George heeft mij fantastisch voorbereid: altijd alert, altijd deskundig en altijd vrolijk:)! George was altijd punctueel, wist altijd de rust te bewaren en heeft mij dus heel goed voorbereid. Van harte aanbevolen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een hele fijne communicatie met Belinda en Carla! Naziha was ook een hele fijne, rustige en geduldige lerares! Heel erg bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Instructrice Fatima heeft mij ontzettend veel geholpen, is een zeer kundige lerares, en ik heb het idee dat ik heel veel van de rijlessen heb geleerd. Voor ik begon aan de rijangst cursus durfde ik de auto niet meer in. Nu weet ik dat ik kan rijden, en ook dat ik moet blijven rijden om ervaring op te blijven doen. Mijn ervaringen met deze rijschool zijn dus zeer positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na zo\'n 8 jaar niet gereden te hebben heb ik rijangst les gehad bij Wilma. Erg fijne lessen waardoor ik nu het zelfvertrouwen heb dat het gaat lukken en dat ik meer rijvaardig ben dan ik ooit geweest ben. Dank!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij instructrice Wilma haalde ik op mijn 43e in één keer mijn rijbewijs! Ik zal de gezellige lessen missen, maar kijk er naar uit nu zelf op pad te kunnen gaan

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren top! Peter Paul heeft mij heel goed geholpen om zeker achter het stuur te zitten en na eerst gezakt te zijn heeft hij me geholpen om mijn fouten te verbeteren en ben ik zo de tweede keer geslaagd! Al met al een hele mooie ervaring.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring. Heb in een keer mijn rijbewijs gehaald door Wilma. Heel erg bedankt voor de leuke lessen!\r\nIk beveel iedereen aan rijles te nemen bij Overtoom.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren, 7 feb 2018, op 52-jarig leeftijd, heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald. De administratie en planning van Rijschool Overtoom zelf heb ik alleen per mail contact mee gehad en dat was altijd prettig maar bovenal ben ik heel erg blij geweest met mijn instructrice Fatima Maanane; een kristalheldere docente, engelengeduld en ziet werkelijk alles onder alle omstandigheden waardoor ik me uitstekend begeleid voelde en verder gewoon een ontzettend prettig mens.

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam