goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had al veertien jaar mijn rijbewijs, maar maakte nooit veel kilometers. De laatste jaren raakte ik zelfs in paniek als ik moest rijden. Toen mijn partner en ik vorig jaar een eigen auto kochten, was dat voor mij hét moment om weer wat lessen te nemen, in de hoop met meer rust en vertrouwen achter het stuur te leren zitten. En dat is gelukt! Mede dankzij mijn instructeur Rein. Hij is relaxed, nuchter en kundig. Hij is zelfs een les met mij mee gegaan in mijn eigen auto. Mede dankzij hem zit ik nu weer een stuk rustiger & relaxter achter het stuur. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het begin van mijn lessen ben ik erg blij geweest met rijschool overtoom. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook heel erg gezellig. Dankzij mijn instructrice Francis ben ik in één keer geslaagd! Ik ga de lessen missen. Heel erg bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De betrokken en kundige instructeurs bij rijschool Overtoom denken niet alleen aan je rijkundigheid maar helpen je ook met je zelfvertrouwen en andere issues die goed rijden in de weg zouden kunnen staan. Ik heb lessen gehad van Fatima en Habiba en beiden wisten ze mij te motiveren, de dingen rustig en goed uit te leggen en me het zetje in de juiste richting te geven als dat nodig was. Ook het contact met de rijschool zelf was fijn en ik werd altijd goed geholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met Rijschool Overtoom. Vragen die ik had werden zeer snel beantwoord door Rijschool Overtoom en ook het inplannen van het theorie- praktijkexamen ging heel soepel en snel. De praktijlessen waren ook goed geregeld en van goede kwaliteit. Ik kon perfect op mijn eigen tempo (2 uur les per week) mijn rijlessen doen en heb zodoende een zeer goede voorbereiding gehad op mijn praktijk examen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf mijn aanmelding tot de rijexamen heb ik de samenwerking met de rijschool Overtoom als erg aangenaam, meedenkend, ondersteunend en professioneel ervaren. Bedankt voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele fijne ervaring bij Rijschool Overtoom! \r\nHet contact met de rijschool verliep ontzettend soepel, snel en duidelijk.\r\nMet dank aan mijn fantastische rijinstructeur Rein Tiemens ben ik in een keer geslaagd. Rein bleef altijd rustig, geduldig en begripvol. Niettemin zijn gevoel voor humor zorgde voor een ontspannen sfeer in de auto en een fijne manier om auto te leren rijden. Kon me geen betere instructeur wensen! \r\nDeze rijschool is echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na veel jaren van uitstel vanwege een beetje rijangst kwam ik uiteindelijk bij rijschool Overtoom terecht. Bij het intakegesprek werd ik compleet gerustgesteld en durfde ik zowaar de stap te wagen. Vandaag heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald! En dit is te danken aan mijn fantastische instructrice Francis Robben. Wat een topvrouw! Francis heeft veel mensenkennis en voelde precies aan wat voor aanpak ik nodig had om te leren rijden. Fijne gesprekken en een gezellige sfeer wisselde af met hard werken en een iets strenge aanpak waar het nodig was. Ze had eindeloos geduld met mij, stak me een hart onder de riem als ik het even niet meer zag zitten, en gaf me ook net dat beetje pit dat ik nodig had om zekerheid te krijgen in de auto. \r\nFrancis, wat ben ik je ontzettend dankbaar hiervoor! Ik ga onze tijd samen missen. Ik kan rijschool Overtoom echt aan iedereen aanbevelen!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een school die alles tot in de puntjes heeft geregeld. Ze werken met een duidelijk systeem voor de lessen wat een goede structuur geeft en zijn ze erg communicatief. Ik was zelf erg tevreden over mijn instructrice, het was altijd gezellig in de auto maar er zat wel pit in de lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 20 jaar niet rijden en een behoorlijke rijangst had ik dan eindelijk de stap gezet ervoor te gaan. Het intakegesprek was al heel fijn en daarna ging ik in de auto bij Wilma. Wat een fantastisch mens! En wat een ervaring! Ik leerde al veel sneller dan ik had verwacht door een andere bril naar het verkeer en naar mijn eigen rol daarin te kijken. En nu ga ik er gewoon zelf voor! Hoera! Topmensen! Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij de rijangst begeleiding ga ik nu met meer zelfvertrouwen de weg op!\r\nWilma is een fijne instructrice met veel ervaring, die je op de juiste momenten kan geruststellen en aanmoedigen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijbewijs had ik al op zak.. echter was ik geen zelfverzekerde chauffeur en daardoor reed ik minder en minder, waardoor ik zelfs rijangst kreeg. \r\nIk besloot hulp te vragen aan Rijschool Overtoom en werd na een fijn intakegesprek gekoppeld aan Wilma. Zij heeft veel ervaring met mensen die rijangst hebben. Wilma kon me gerust stellen, aanmoedigen en heeft me laten zien dat ik het kan! \r\nHet was heel prettig om dmv een paar opfris/rijangst lessen met Wilma ‘back on the road’ te zijn!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een dag na mijn 48e verjaardag in één keer geslaagd! Fatima is een fantastische lerares; duidelijk, vakkundig en professioneel en de lessen waren nog heel gezellig ook (ga ze bijna missen!). Aanrader, helemaal voor iedereen die ook op zijn \'ouwe dag\' overweegt nog een rijbewijs te halen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Rijschool Overtoom is super! Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd heb fijne en gezellige lessen gehad van Nordin.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb fijne rijlessen gehad bij Overtoom. Een rijles was 2 uur, en zo kon je eerst de vorige les herhalen en dan weer iets nieuws leren. Het was erg gezellig met mijn instructrice, en ze kon mij veel leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was heel fijn om bij Overtoom te rijden. De communicatie was erg goed en ik had een erg fijne, rustige instructeur. Een aanradar voor iedereen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Opfriscursus gedaan want ik had al 10 jaar niet meer in een auto gereden. Op vrijdag gebeld en Carla zorgde ervoor dat ik meteen op maandag mijn eerste les had. Super en toch ook wel effe spannend...maar de afgelopen 2 weekjes heb ik met ontzettend veel plezier weer achter het stuur gezeten. Heidi was mij instructrice. Een professionele dame, rustig, vriendelijk en zeer duidelijk. Een aanrader. En nu zelf kilometers maken!\r\nDankjewel Heidi!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Jihane samen heel hard gewerkt, maar ook veel gelachen en meegemaakt op de weg. Ik ga met goede moed vele veilige kilometers rijden! Bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een super fijne tijd gehad bij rijschool overtoom. Ik heb les gehad van Rein en elke keer weer ging ik volop plezier mijn lessen in. Elke les was leuk, gezellig en uitdagend. Rein heeft mij super goed geholpen om zo mijn rijbewijs in 1x te halen! Ik had het mij niet beter kunnen wensen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professioneel, vriendelijk. Goed intake gesprek. werd gerustgesteld. serieus genomen. niet belachelijk gemaakt. echt top !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb les gehad van George en ik zou George aan iedereen aanbevelen. Van tevoren was ik heel erg zenuwachtig en vond ik autorijden doodeng maar George is een hele kalme man met een fijne zachte stem die je meteen op je gemak stelt. Ik was al vrij snel niet meer bang in de auto. Het maakte niet uit wat voor fouten ik maakte en wat er ook in het verkeer gebeurde, George bleef altijd rustig zodat ik ook snel weer verder kon en niet onzeker werd. Ik ben dan ook in één keer geslaagd, bedankt George!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rein was een geweldige instructeur! Geduldig, precies en gezellig. Dat maakt dat ik met plezier naar mijn rijles ging, Rein is ervaren, kent de \'trucjes\' en routes van examinators en ziet goed wat jij moet verbeteren en oefenen.Ook is hij niet bang je uit te dagen zodat je niet eindeloos over je lessen doet (en onnodig veel geld kwijt bent). Ik zou het dus zeker aanraden, heb het in 1 keer gehaald! \r\n\r\nEn het was ook lachen;)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In één keer mijn rijbewijs gehaald, dankzij de fijne lessen van Wilma. Altijd gezellig, soms wat pittig, maar goed om je net dat extra zetje te geven om zelfstandig de weg op te gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald! George heeft mij fantastisch voorbereid: altijd alert, altijd deskundig en altijd vrolijk:)! George was altijd punctueel, wist altijd de rust te bewaren en heeft mij dus heel goed voorbereid. Van harte aanbevolen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een hele fijne communicatie met Belinda en Carla! Naziha was ook een hele fijne, rustige en geduldige lerares! Heel erg bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Instructrice Fatima heeft mij ontzettend veel geholpen, is een zeer kundige lerares, en ik heb het idee dat ik heel veel van de rijlessen heb geleerd. Voor ik begon aan de rijangst cursus durfde ik de auto niet meer in. Nu weet ik dat ik kan rijden, en ook dat ik moet blijven rijden om ervaring op te blijven doen. Mijn ervaringen met deze rijschool zijn dus zeer positief.

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam