goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Goede rijschool met goede begeleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Frances heeft mij ontzettend geholpen om weer zelfverzekerd in de auto te zitten! Na jaren niet te hebben gereden durf ik nu eindelijk weer te rijden. Ik ben haar heel erg dankbaar en kan haar iedereen aanraden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankjewel Habiba voor je geduld, gezelligheid en vertrouwen. In een keer geslaagd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben ontzettend tevreden met Rijschool Overtoom en mijn instructrice Francis! Nadat ik bij andere verschillende rijscholen meerdere malen was gezakt, had ik de hoop al opgegeven. Totdat ik bij Rijschool Overtoom terechtkwam. Francis stelde mij niet alleen gerust en maar zij wist exact te benoemen wat mijn zwaktepunten waren en waar mijn rijangst vandaan kwam. We hebben er samen aan gewerkt, met resultaat! Dankzij Francis heb ik niet alleen mijn rijbewijs gehaald maar ik ben ook van mijn rijangst af.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 8 jaar geleden mijn rijbewijs te hebben gehaald en daarna de snelweg niet meer op te zijn geweest (en weinig in de binnenstad te hebben gereden) zit ik na een handvol rijangstlessen met Wilma weer vrolijk achter het stuur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over Rijschool Overtoom. De communicatie met de rijschool verliep soepel en snel.\r\nIk heb rijles gehad van Wilma. Ze is geduldig, legt situaties goed uit als iets niet duidelijk is en heeft humor.\r\nAf en toe was ze streng voor me maar dat was ook nodig! :-) Ik ben via de rijschool in 1 x geslaagd en ben ontzettend blij met mijn rijbewijs. Bedankt Wilma!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wilma wentcout of her way to help me as I had to be able to drive by myself for work. She was incredibly helpful and really heped to improve my driving!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met rijschool Overtoom, mijn instructrice was Jihane, zij heeft mij met veel deskundigheid en vriendelijkheid klaargestoomd ik voel me prima in staat zelfstandig te rijden, al zal ik haar wel missen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 60-jarige leeftijd een rij-opleiding gaan volgen was best wel een klus. Ik heb les gehad van Wilma, een vrouw met enorm veel ervaring en een superscherpe oplettendheid. Ik vond het fijn dat de lessen heel geleidelijk werden opgebouwd. Er was echter wel een probleempje: ik had al vele jaren een grote angst voor de snelweg, ook als passagier. Wilma heeft mij in 1 les volledig van deze angst afgeholpen! Wat een bevrijding. Toen het tijd was voor mijn rijexamen ben ik in één keer geslaagd. Veel dank Wilma!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren heel leerzaam en natuurlijk ook gezellig. Bedankt voor je tijd, geduld en hulp. Zonder jou was het niet gelukt Jihane!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over mijn ervaringen met Rijschool Overtoom. In 1 keer geslaagd dankzij de fijne, deskundige lessen van Nordin. Aan iedereen aan te raden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al 30 jaar een rijbewijs, maar behalve korte ritjes in een kleine stad, niet gereden. Sinds we in Amsterdam wonen, ook dat bijna niet meer. Maar het was voornamelijk de vreselijke angst voor de snelweg, die mij tegenhield om auto te rijden. Omdat deze angst een oorzaak had, op aanraden van de rijschool eerst een (korte) therapie gevolgd, en daarna meteen begonnen met opfrislessen met Wilma. Geweldig wat ik van haar geleerd heb. Wilma kan heel goed uitleggen wat en hoe je moet doen, waar je op moet letten en op de snelweg vooral hoe je moet kijken. En dat alles op een hele duidelijke maar relaxte manier.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald met dank aan de lessen van Wilma, wat een topper! Met veel humor heeft ze de tijd genomen om mij alles aan leren. Hoewel ik zeker wist dat ik sommige handelingen niet onder de knie zou krijgen is het toch echt gelukt. Pluspunt is dat ze goed laat zien hoe belangrijk het is om in de stad assertief te rijden, we zijn dan ook echt overal geweest en ik ben veel leerzame situaties tegen gekomen. Ik ben natuurlijk blij dat ik geslaagd ben maar zal Wilma wel missen naast mij in de auto, al is het voor de gezelligheid!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jihane was precies de rij-instructeur die ik nodig had om me gefocust te houden op het snel behalen van mijn rijbewijs. Ik had met haar vanaf het begin het gevoel dat het halen van mijn rijbewijs niet een eindeloos en slepend traject zou worden, maar gewoon iets wat relatief binnen handbereik was. Heel fijn! En ze is een bijzonder fijn mens bovendien.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben blij dat ik lessen heb genomen bij Rijschool Overtoom. Mijn grootste angst was eigelijk om bijrijder te zijn. Zowel met het intake gesprek als rijlessen zelf was ik heel tevreden. Veel respect voor Wilma, met humor gaf ze me mijn zelfvertrouwen als chauffeur terug. Maar het beste was dat ze luisterde naar mijn wensen, mijn angst onderzocht én zo flexibel was dat ik alle \'enge\' bochten rondom Amsterdam een aantal keer heb mogen uittesten...als chauffeur en als bijrijder. Dank je wel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanwege mijn rijangst heb ik een aantal lessen genomen bij Rijschool Overtoom. Het intakegesprek aan de telefoon was al erg prettig en de dame aan de telefoon zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Ook de lessen waren prettig. Ik had lessen bij Nordin, hij blijft altijd erg rustig, legt duidelijk uit en geeft je vertrouwen. Dankzij de lessen bij Nordin durf ik weer de weg op en durf ik zelfs in m\'n eentje auto te rijden. \r\nKortom, Rijschool Overtoom is een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had al veertien jaar mijn rijbewijs, maar maakte nooit veel kilometers. De laatste jaren raakte ik zelfs in paniek als ik moest rijden. Toen mijn partner en ik vorig jaar een eigen auto kochten, was dat voor mij hét moment om weer wat lessen te nemen, in de hoop met meer rust en vertrouwen achter het stuur te leren zitten. En dat is gelukt! Mede dankzij mijn instructeur Rein. Hij is relaxed, nuchter en kundig. Hij is zelfs een les met mij mee gegaan in mijn eigen auto. Mede dankzij hem zit ik nu weer een stuk rustiger & relaxter achter het stuur. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het begin van mijn lessen ben ik erg blij geweest met rijschool overtoom. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook heel erg gezellig. Dankzij mijn instructrice Francis ben ik in één keer geslaagd! Ik ga de lessen missen. Heel erg bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De betrokken en kundige instructeurs bij rijschool Overtoom denken niet alleen aan je rijkundigheid maar helpen je ook met je zelfvertrouwen en andere issues die goed rijden in de weg zouden kunnen staan. Ik heb lessen gehad van Fatima en Habiba en beiden wisten ze mij te motiveren, de dingen rustig en goed uit te leggen en me het zetje in de juiste richting te geven als dat nodig was. Ook het contact met de rijschool zelf was fijn en ik werd altijd goed geholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met Rijschool Overtoom. Vragen die ik had werden zeer snel beantwoord door Rijschool Overtoom en ook het inplannen van het theorie- praktijkexamen ging heel soepel en snel. De praktijlessen waren ook goed geregeld en van goede kwaliteit. Ik kon perfect op mijn eigen tempo (2 uur les per week) mijn rijlessen doen en heb zodoende een zeer goede voorbereiding gehad op mijn praktijk examen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf mijn aanmelding tot de rijexamen heb ik de samenwerking met de rijschool Overtoom als erg aangenaam, meedenkend, ondersteunend en professioneel ervaren. Bedankt voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele fijne ervaring bij Rijschool Overtoom! \r\nHet contact met de rijschool verliep ontzettend soepel, snel en duidelijk.\r\nMet dank aan mijn fantastische rijinstructeur Rein Tiemens ben ik in een keer geslaagd. Rein bleef altijd rustig, geduldig en begripvol. Niettemin zijn gevoel voor humor zorgde voor een ontspannen sfeer in de auto en een fijne manier om auto te leren rijden. Kon me geen betere instructeur wensen! \r\nDeze rijschool is echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na veel jaren van uitstel vanwege een beetje rijangst kwam ik uiteindelijk bij rijschool Overtoom terecht. Bij het intakegesprek werd ik compleet gerustgesteld en durfde ik zowaar de stap te wagen. Vandaag heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald! En dit is te danken aan mijn fantastische instructrice Francis Robben. Wat een topvrouw! Francis heeft veel mensenkennis en voelde precies aan wat voor aanpak ik nodig had om te leren rijden. Fijne gesprekken en een gezellige sfeer wisselde af met hard werken en een iets strenge aanpak waar het nodig was. Ze had eindeloos geduld met mij, stak me een hart onder de riem als ik het even niet meer zag zitten, en gaf me ook net dat beetje pit dat ik nodig had om zekerheid te krijgen in de auto. \r\nFrancis, wat ben ik je ontzettend dankbaar hiervoor! Ik ga onze tijd samen missen. Ik kan rijschool Overtoom echt aan iedereen aanbevelen!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een school die alles tot in de puntjes heeft geregeld. Ze werken met een duidelijk systeem voor de lessen wat een goede structuur geeft en zijn ze erg communicatief. Ik was zelf erg tevreden over mijn instructrice, het was altijd gezellig in de auto maar er zat wel pit in de lessen.

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam