Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Toen ik voor het eerst een rijschool zocht, heb ik ook even contact gehad met Rijschool Overtoom. Ik vond de communicatie toen erg prettig, maar omdat zij een (overigens vrij korte) wachtlijst hadden, ben ik toch bij een andere rijschool van start gegaan. Vijftig lessen een één keer zakken voor het praktijkexamen verder, kwam ik tot de conclusie dat die andere rijschool echt niets voor mij was. Ik heb positieve begeleiding nodig om iets te leren, en dat ontbrak daar totaal. \r\n\r\nToen heb ik toch weer contact opgenomen met Rijschool Overtoom. Zij hebben samen met mij gezocht naar een instructeur of instructrice die echt bij me past, en dat was Fatima! Fatima heeft veel ervaring, geeft je praktische en makkelijk toepasbare tips, en ze is altijd vriendelijk. Waar ik er bij mijn vorige rijschool tegenop zag om weer met die meneer in de auto te stappen, keek ik echt uit naar mijn uurtjes in de week met Fatima. Het was gezellig, we hadden het over van alles en nog wat, en ik ging heel snel vooruit! Fatima had er het volste vertrouwen in dat ik het kon, en uiteindelijk heb ik na een paar lessen extra in één keer mijn rijbewijs gehaald. Dat is nu ongeveer een maand geleden, en ik merk nu tijdens het rijden dat ik het echt beheers. Natuurlijk vind ik dingen soms nieuw, of spannend, maar dankzij Fatima weet ik dat ik alles op kan lossen.\r\n\r\nNeem het aan van iemand die ook ergens anders (overigens ook een hoog aangeschreven rijschool) les heeft gehad: als je behoefte hebt aan vriendelijke en persoonlijke begeleiding, is Rijschool Overtoom de beste in de omgeving!