Filters

10

Fijne rijschool met tevens een top instructeur als Musa in huis

Ik heb mijn rijlessen bij Rijschool Overtoom gevolgd, waar ik begeleid ben door Musa. Musa brengt veel kennis en kunde met zich mee, en door zijn lange ervaring weet hij zijn lessen goed toe te spitsen op de specifieke leerling naast hem. Bij mij persoonlijk heeft hij goed nagedacht over mijn zwakkere punten, en hoe hij mij het beste kon voorbereiden op het rijexamen. Door een heldere en gestructureerde aanpak heb ik goed kunnen leren autorijden, en ben ik vervolgens met een fijn gevoel het rijexamen in gegaan. Wat ik ook als plezierig ervoer is dat Musa zeer punctueel en professioneel is; op de minuut nauwkeurig stond hij op de afgesproken plek, en gemaakte afspraken zijn zonder uitzondering nagekomen. Al met al een zeer fijne instructeur die mij goed en veilig de weg op heeft laten gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een keer geslaagd met George

George is een fijne en betrouwbare instructeur waarbij je je veilig voelt in de auto! Hij legt alles rustig en duidelijk uit, hierdoor ben ik in een keer geslaagd voor mijn rij-examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne lessen en altijd veel support

Ik heb veel last van faalangst en de rijschool overtoom is hier heel goed mee om gegaan. Ik mocht pauzes nemen als het te veel werd in de les en de sfeer was altijd erg ontspannen. Ik raad rijschool Overtoom erg aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankzij Heidi heb ik mijn grootste angst overwonnen

Na een slechte rij-ervaring met een andere rijschool, heb ik 12 jaar lang niet meer durven rijden. Na een prettig intakegesprek met de rijschool ben ik gekoppeld aan Heidi. Ik had mij niemand beter kunnen wensen. Veel mensen hebben al die jaren geen begrip voor mijn angst gehad "ach je moet er gewoon even aan doorheen". Maar Heidi niet. Zij heeft het geduld gehad om stapje voor stapje mij te laten wennen en mijn rijvaardigheid weer op te bouwen. Met begrip voor mijn angst, steun als ik bang was en streng toespreken als dat nodig was is zij voor mij de perfecte instructeur gebleken. Zij heeft mij het plezier in auto rijden terug gegeven. Een enorm kado! Het enige jammere dat ik nu geslaagd ben, is dat ik haar niet meer zal zien. Het was een feestje om met haar te mogen rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

In één keer geslaagd met Musa

De rijlessen gaven me het zelfvertrouwen om het rijexamen met een klein beetje gezonde spanning te halen. Musa heeft me goed voorbereid en was erg flexibel qua inplannen van rijlessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijlessen van Naziha

Fijne rijlessen gehad van Naziha. Met veel aandacht en rust waardoor ik vertrouwen kreeg achter het stuur en het examen in een keer heb gehaald. De communicatie met de rijschool en instructrice verliep heel soepel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Not scared to drive anymore thanks to Aysel

I got my driving license in Czech and have not driven for 10 years. I did 7 lessons with Aysel and she gave me the confidence to drive again. Not only that but now I am also beginning to enjoy driving and being the Bob. Aysel is very patient, warm, fun, relaxed and tells you exactly what you need to hear in order to improve your driving. The atmosphere in the car has always been as if you drive with your good friend somewhere. Thank you Aysel for helping me to my driving freedom and independence!

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm prettige rijopleiding gehad met Jihane!

Ik kan me geen betere instructrice voorstellen dan Jihane. Ze was rustig, serieus grappig en begrijpend allemaal tegelijk. Met enorm veel plezier mijn rijbewijs gehaald en ik heb er leuke herinneringen aan over gehouden! Ook het contact met Carla van de rijschool was enorm goed! Zonder twijfel een 100% aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijlessen gekregen van Aysel

Aysel heeft ervoor gezorgd dat ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald! De rijlessen waren gezellig en ze geeft op een rustige manier tips en feedback. Aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leerzame en gezellige rijlessen van Aysel

De communicatie vanuit de rijschool en Aysel was vanaf het begin al duidelijk en vriendelijk. Het contact met Aysel is heel relaxt, gewoon via app. Het waren goede, leerzame en gezellige lessen. Aysel legt duidelijk en geduldig uit, zodat je met vertrouwen achter het stuur zit. Ook heeft ze me goed gerust gesteld bij de examens, zodat ik lekker ontspannen was. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Met vertrouwen achter het stuur dankzij Sabina

Ik had eigenlijk nooit verwacht dat ik met plezier naar rijles zou gaan, maar dat veranderde toen ik les nam bij Sabina. Ze bouwt de lessen rustig op, maar neemt je al snel mee in het hele verhaal waardoor je echt leert rijden. Ze geeft goede feedback, blijft altijd rustig en helpt je om over je rijangst te komen. Én - last but not least - is altijd goed gehumeurd! Met je gevoel rijden is haar motto en zelfs bij iemand die enorm in haar hoofd zit, krijgt ze dat voor elkaar. Dankzij Sabina ben ik over mijn rijangst heen gekomen en heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ik beveel haar van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijbewijs in één keer door top instructrice Gulhan

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik deed mijn lessen bij instructrice Gulhan. Een hele fijne professionele begeleiding aangepast op wat ik nodig had. Meedenken, bijsturen en een fijne sfeer, ik heb veel geleerd van Gulhan en ze heeft me vertrouwen gegeven. Ik kan nu zelfverzekerd alleen de auto in stappen, maar ga ik de gezelligheid met Gulhan zelfs missen. Er is geen betere instructrice! Mijn ervaring met Rijschool Overtoom was helemaal top, alles altijd goed geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk mijn rijbewijs dankzij Aysel!

Ik heb hele fijne rijlessen gehad van mijn instructrice Aysel. Aysel is duidelijk, geduldig en voelt precies aan wat je nodig hebt tijdens de rijlessen. Met haar jarenlange ervaring voelt ze mensen goed aan en laat ze je daardoor snel op je gemak voelen. Ik heb heel veel geleerd van Aysel maar vooral ook veel gelachen. Hierdoor heb ik met plezier mijn lessen gevolgd! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijlessen van Fatima

Ik heb hier met plezier rijlessen gevolgd. Er was vanaf het begin af aan goede begeleiding en een goede sfeer. Ik heb het idee dat ik hier echt goed heb leren autorijden en ben ook in één keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele en prettige rijlessen van Rein

Na een wat mindere ervaring bij een andere rijschool meer dan 10 jaar geleden is het toch gelukt om alsnog in 1 keer te slagen voor mijn rijexamen. De rijlessen met Rein waren zeer leerzaam en gezellig. Rein is een gepassioneerde instructeur met liefde voor zijn vak. Door een overmachtssituatie kon Rein helaas niet bij mijn examen aanwezig zijn, maar dit is goed opgelost door de rijschool. Peter Paul heeft mij de laatste week prima begeleid. Overtoom is een rijschool die ik aan iedereen kan aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijne lessen van Sabina

Ik heb erg leuke en leerzame lessen bij Sabina gehad. Ze gaf kalme en duidelijke aanwijzingen en was erg meedenkend bij het inplannen van lessen. Ik zou de rijschool en Sabina als instructrice zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk en ontspannend je rijbewijs halen

Met het beginnen van de rijlessen was ik redelijk zenuwachtig en zag ik er best wel tegenop. Al snel zakte de spanning na mijn eerste rijles met Aysel. Aysel zorgt doormiddel van het duidelijk communiceren, het gezellig kletsen en lachen tussendoor en door het bewaren van de rust voor een hele ontspannen sfeer in de auto. Elke les is leerzaam doordat de verrichtingen/handelingen die nog niet soepel verlopen worden herhaald zodat het goed afgesloten kan worden. Wanneer Aysel vertelt dat je klaar bent om af te rijden dan heb je ook echt het gevoel dat je zelfverzekerd en zelfstandig kunt rijden waardoor ik in een keer mijn rijbewijs heb kunnen halen!

 • Aanbevelen? Ja
8

heel duidelijke instructies en correcties

Mijn instructrice Aysel heeft jarenlange ervaring met rijles geven. Ze kan goed met verschillende typen mensen omgaan. Ze vindt het belangrijk dat mensen goed autorijden en vertrouwen hebben in hoe ze aan het verkeer deelnemen. Haar lessen zijn daarop gericht en zijn effectief. Ze legt goed uit hoe verkeerssituaties in elkaar zitten en hoe de regels zijn; ze geeft duidelijke instructies en duidelijke correcties. Ze onthoudt wat in eerdere lessen goed en niet (helemaal) goed ging, en laat net zolang oefenen tot het goed gaat. Ze zegt op tijd wanneer ze vindt dat de leerling goed genoeg rijdt om de lessen te stoppen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en betrouwbare rijschool

Vanaf het eerste contact met de rijschool al een hele prettige ervaring. Ze houden je overal van op de hoogte en denken met je mee. Niet veel lessen nodig gehad van mijn rij-instructeur Fatima, om in één keer mijn praktijkexamen te halen! Fatima heeft de nodige ervaring en voelt goed aan waar ze jou het best in kan ondersteunen. Ze zal je ook geregeld vragen waar jij behoefte aan hebt en waar jij je nog niet fijn bij voelt. Ze zal je dus opleiden om zelfstandig de weg op te gaan en niet zozeer alleen maar voor het praktijkexamen. Ik kan dus met veel vertrouwen nu zelf de weg op. Dank daarvoor en deze rijschool zal ik om deze reden ook echt aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne rijschool met veel aandacht voor de leerlingen!

Met veel plezier heb ik bij deze rijschool gereden! Ik had een leuke klik met mijn instructrice waardoor de rijlessen niet alleen leerzaam, maar ook gezellig waren. Na elke les werd er altijd een moment genomen om te bespreken wat er wel en niet goed ging, om daar de volgende les extra aandacht aan te besteden. Al met al waren zowel mijn instructrice als de rijschool eigenaren nauw betrokken met mijn vorderingen en hadden ze veel aandacht voor mijn vorderingen. Een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring met de rijschool & instructrice

Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen na lessen te hebben gehad van Francis. Ik heb deze lessen en de rijschool Overtoom als heel positief ervaren; Francis was altijd heel duidelijk qua communicatie, zorgde voor gezelligheid in de auto, en heeft mij het vertrouwen gegeven wat ik nodig had om te slagen. Toen ik de rijlessen weer oppikte na een lange tijd niet gereden te hebben was ik erg onzeker en dacht ik dat nog heel veel lessen nodig zou hebben om te slagen, maar door Francis ben ik in een korte tijd veel ontwikkeld en kan ik nu met zekerheid de auto in stappen. Bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer Goed

Goed les gehad van George, als zeer prettig ervaren en bij de eerste poging geslaagd met precies genoeg lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Ik heb een super fijne tijd ervaren bij overtoom ! Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en bereid je te helpen. Ik was ook super tevreden met mijn instructrice gulhan! Het was altijd gezellig in de auto maar ik heb ook super veel van haar geleerd. Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald met hun begeleiding ( :

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne instructies en gezellige lessen bij Aysel!!

Ik heb een jaartje rijles gehad, met een pauze van 2/3 maanden door Corona. Alle lessen waren altijd nuttig en goed gegeven. Mooi meegenomen was dat het ook altijd super gezellig was met mijn rijinstructeur Aysel. Zeker een aanrader om bij deze rijschool en instructeur te gaan rijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool

Erg tevreden met rijschool overtoom. Ervaren instructeur en prettige lessen. Contact met de rijschool zelf was ook fijn en snel!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd