Filters

10

Goede rijschool met topinstructrice Jihane

Als ik een rijinstructrice aan iemand zou moeten aanraden, is het Jihane wel. Al vanaf mijn eerste rijles voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Doordat Jihane van zichzelf een heel open en gezellig persoon is ga je gelijk ook meer ontspannen rijden. Daarnaast is Jihane een ontzettend fijne rijinstructrice met veel geduld, inzicht en ervaring wat je echt bij elke les merkt. Ik was soms een beetje onzeker tijdens mijn rijles, maar met Jihane naast mij had ik eigenlijk niks om druk over te maken. Door haar ervaring en inzicht voelde ik mij super veilig op de weg. Jihane geeft je dan ook echt vertrouwen om op de weg te rijden door aan te kaarten wat je mooi en goed doet in plaats van alleen maar op te noemen wat niet goed gaat. Ik heb ontzettend veel van Jihane geleerd. Het is met rijles vallen en opstaan. Ik heb bij Jihane geleerd dat fouten maken ook normaal is en dat je juist van fouten maken leert. Ze weet ook precies op welke manier ze dit moet doorgeven en voelt het per situatie echt goed aan, waardoor je echt 'op maat' les krijgt van haar. Ik zei altijd: "ik weet niet wat ik zou moeten doen zonder Jihane naast mij", maar door haar uitstekende lessen kan ik nu zeggen dat ik veilig en goed kan rijden zonder Jihane naast mij. Ik ben uiteindelijk door bij haar te lessen in 1x geslaagd. Ik beveel haar echt aan iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, gezellige en goede rijlessen bij Francis!

Met veel plezier altijd naar mijn rijlessen gegaan. Francis geeft duidelijke uitleg en ook af en toe een schop onder je kont indien nodig. Ze geeft je onwijs goede feedback en instructies. Door haar heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! En zelfs op haar eigen verjaardag heeft ze een plekje voor me vrijgemaakt! Dat laat zeker zien hoe begaan ze is met haar werk. Ik kwam bij rijschool overtoom via mijn broer, die ook in 1 keer geslaagd was. Hij zat bij een andere instructeur waar hij ook zeker over te spreken was. Zeker een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijlessen op maat door Fatima

Fatima, een ontzettend goede en ervaren docente die zorgt dat je (ook na het halen van je rijbewijs) met vertrouwen de weg op gaat. Na het aanleren van de basis let zij erop dat je alle vaardigheden van het rijden goed bezit. Fatima is niet iemand die tijdens de gehele les op haar mobiel zit, maar blijft opletten op jouw rij- en kijkvaardigheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne lessen bij Naziha :)

Mijn moeder en mijn broer hebben beiden hun rijlessen gehad bij de overtoom en vonden het hier erg prettig, daarom ben ik zelf ook bij overoom lessen gaan nemen. Ik had les van Naziha en raad haar zeer aan! Ze is super lief en ik voelde me door haar al heel snel helemaal op mijn gemak achter het stuur. Daarnaast was het lessen altijd heel gezellig en gaf ze goeie tips. Met haar hulp ben ik in een keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topinstructeur en fijne lessen

Ik heb geruime tijd lessen gevolgd bij Rein. Ondanks dat ik veel tijd nodig had om controle over de auto te krijgen, bleef hij altijd geduldig, stelde me op mijn gemak en zorgde voor een fijne sfeer in de auto. Rein is rustig, vriendelijk, heeft veel humor en kan goed uitleggen. Zijn enthousiasme en passie voor zijn vak en het coachen is bijzonder om te zien en hij heeft me echt door het proces heen geloodst. Ondanks dat Rein altijd positiviteit uitstraalt is hij ook kritisch, maar vanuit de gedachte dat je iets beter kan in plaats van dat het 'fout' is. Zijn nuchterheid, geduld en positiviteit stimuleerden mij in het zelfstandig worden en gaven me vertrouwen dat ik het kon. Rein is echt een topinstructeur en ik zou hem aan iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Lessen gehad van Musa, vriendelijk en kundig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijlessen gehad bij Aysel

Hele fijne rijlessen gehad bij Aysel. Ze is een hele lieve rijinstructrice waarbij ik me heel erg op me gemak heb gevoeld. Ze wist precies hoe ze het bij mij aan moest pakken en je merkt dat ze jarenlange ervaring in het vak heeft. Ik ga haar missen! Daarnaast ook altijd fijn contact gehad met Overtoom. Alles snel en goed geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top instructeurs met geduld en passie

Ik ben begonnen bij de Overtoom door goede ervaringen van vrienden en mijn zus. Het rijden had ik snel onder de knie door een goede en duidelijke uitleg van mijn instructeur. Helaas na een aantal gezakte examens ben ik gewisseld van instructeur. Dit bleek de beste beslissing die ik kon maken. Door de wissel kwam ik bij Rein in de auto. Hij is alles wat je zou willen als je aan het leren bent om auto te rijden en faalangst hebt. Rein is geduldig, laat je fouten maken en legt dan vervolgens op een hele fijne manier uit wat beter zou zijn geweest. Om deze fouten te oefenen zoekt hij een paar gelijke situaties uit om mee te oefenen. Dit werkt ontzettend goed en leer je op een prettige manier van je fouten. Rein zorgt voor een veilige en prettige sfeer in de auto en het is altijd gezellig. Hij heeft ook de beste ezelsbruggetjes die ik nu ook nog altijd in mijn hoofd heb tijdens het rijden. Rein is een top instructeur met geduld en passie voor zijn vak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede ervaring!

Ik had een hele fijne rijles ervaring bij Aysel. Ik voelde me altijd erg op mijn gemak en ik vond dat ze me op een hele fijne manier rijles gaf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne instructeur met persoonlijke benadering

Ontzettend blij met mijn instructeur Ayten. Met veel geduld en aandacht ben ik begeleid tijdens de rijlessen. Ze communiceerde fijn, hield rekening met mijn werkschema’s en heeft een goede inschatting gemaakt van het aantal lessen dat ik nodig had om te slagen. Enorme aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne lessen bij Sabina

Ik ben zeer tevreden over rijschool Overtoom en de lessen van Sabina. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en op een vriendelijke manier. Ze herhaalt veel dingen waardoor je echt vertrouwen krijgt in het rijden en de bediening van de auto. Sabina heeft heel erg veel ervaring en weet precies wat je nodig hebt tijdens de les. Ik ben door haar begeleiding in 1 keer geslaagd! Verder was het altijd heel gezellig in de auto. Het betalen en plannen van lessen gaat ook makkelijk in het systeem van overtoom.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super professional and friendly driving school. They helped me reach my goal in good time.

Big thanks to Gülhan - such a patient and friendly instructor who helped me pass and reach my goal. Her instructions and methods made me a safe and smart driver and I feel very confident with my ability on the road. Would 100% recommend her and the Overtoom Rijschool, super professional and helpful.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie rijschool met gewenste resultaat!

Hele fijne rijlessen met Ayten als instructrice, ze heeft me goed en veilig leren autorijden met als resultaat dat ik in 1 x geslaagd ben!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring en goede begeleiding!

Ik heb met veel plezier les gehad van Gülhan en ontzettend veel van haar geleerd! Ze had geduld met me, maar wist me ook te pushen op de momenten dat dat nodig was, waardoor ik zelfverzekerd mijn rijexamen kon doen. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne sweer

Fijne en relaxte rijlessen De communicatie was erg goed en ben in één keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Mede door de flexibiliteit en inzet van mijn instructrice Aysel heb ik mijn rijbewijs binnen 2 maanden in één keer kunnen halen! Als je een doorpakker bent zit je bij haar op de goeie plek. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool

Ik reed met Jihane, wat naast leerzaam ook heel gezellig was. Daardoor vlogen de uren voorbij. Uiteindelijk in 1x geslaagd met 46 uur, dus heel tevreden. Betaal/lessenoverzicht werkt ook goed en transparant. Blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG!

Na een jarenlang opgebouwde rijangst heeft Heidi me toch aan het rijden gekregen. Ik heb 10 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald (was 57 jaar) maar rijd pas sinds kort ‘los’. Heb op mijn verzoek ook nog tijdens het zelfstandig rijden lessen genomen bij Heidi. Ze is altijd positief, heeft een luisterend oor en weet je super te motiveren om het zelf te doen. Lieve Heidi bedankt voor alles. Je bent een topper!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Klik met leraar noodzakelijk!

Ik vind dit een fijne school maar de klik met je leraar is wel echt subjectief en ik had eerder van leraar moeten wisselen. Ik had al lang het gevoel dat het niet goed werkte met mijn lerares maar wisselde pas na mijn gezakte examen (eigenlijk onverantwoordelijk dat ik al examen deed). Daarna wisselde ik naar Jan en die heeft me echt goed leren rijden. Hij legt enorm helder en geduldig uit. Hij laat je niet alleen examen routes rijden maar maakt je bekend met diverse situaties waardoor je echt heel goed leert rijden en je zelfverzekerder voelt in de auto. Hij wordt niet kwaad als je fouten maakt maar laat fouten voelen als nuttige leer momenten. Door zijn rust werd ik ook rustiger en de tweede keer slaagde ik.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zelfvertrouwen in de auto weer terug gekregen

Na al heel lang geen auto meer te hebben gereden ben ik op zoek gegaan naar een rijschool voor een opfriscursus. Met Rein als instructeur voelde het gelijk vertrouwd, in plaats van de spanning die ik normaal heb om het perfect te willen doen geeft Rein je de ruimte en als je een fout maakt legt hij je goed uit hoe die fout is ontstaan en hoe je het de volgende keer kan oplossen. Al na een paar lessen had ik het vertrouwen in auto rijden weer hervonden en bovenal is het voor mij ook gewoon leuk geworden om te rijden. Behalve dat Rein een uitstekende instructeur is, weet hij je goed op je gemak te laten voelen en is hij oprecht geïnteresseerd in je. Verder is alles uitstekend geregeld bij Overtoom, ik werd snel teruggebeld en ondanks de drukte kon ik relatief snel van start. Afspraken maken, betalingen alles verliep soepel en transparant

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoek je een betrouwbare rijschool? Bij Rijschool Overtoom ben je aan het juiste adres!

Ik belde Rijschool Overtoom op na slechte ervaringen met twee andere rijscholen die ik tien jaar eerder opdeed in Zeeland. Vanaf de eerste seconde voelde het contact met Overtoom oprecht en betrouwbaar. Met flinke tegenzin begon ik er weer aan, maar die tegenzin werd meteen in de wind geslagen toen ik Francis naast me had. Ik vond mijn rijlessen oprecht heel leuk en ben in Amsterdam nooit met tegenzin de auto ingegaan. Francis is eerlijk, lief, empathisch, duidelijk en heeft ontzettend veel verstand van het lesgeven. Door complimenten op het juiste moment af te wisselen met een duidelijke sturing, zijn haar lessen doelgericht en effectief. Ik heb me altijd heel fijn en veilig gevoeld in haar lessen, ze neemt haar werk serieus en je merkt aan alles hoeveel ervaring ze heeft. Ik weet zeker dat alles goed is in haar lessen: heb je behoefte aan een praatje dan kan dat, maar heb je liever stilte dan is dat ook helemaal oke. Rijschool Overtoom werkt met een handige app waarop je je lessen kunt inplannen en betalen. Je krijg netjes voor elke les een herinnering en Francis/Overtoom denken heel erg met je mee als een wijziging of extra les nodig is. Francis, dank voor al je energie en hulp. Ik ga je oprecht missen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel met uitmuntende mensenkennis en fijne structuur

Allereerst zou ik rijschool overtoom aan iedereen aanraden door de fijne structuur en de geordende gang van zaken. De communicatie en het plannen van lessen gebeurd op een professionele manier met een fijn en gebruiksvriendelijk systeem. Voordat ik begon met rijden bij Francis heb ik eerst een traject afgelegd bij een andere rijschool. Een vervelende ervaring wat bij mij resulteerde in onzekerheid in de auto. Tegen al mijn verwachtingen in heeft rijden bij Francis dit 360 graden gedraaid en ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Francis was precies wat ik nodig had, een pittige tante met een hart van goud die in de eerste paar minuten volledig door mij heen prikte. Ze herkende verbeterpunten gelijk en wees mij hierop, ook al vond ik dit moeilijk, fouten die ik bij haar maakte zou ik niet meer herhalen omdat ik mij bewust werd van waar ik precies op moest letten. Francis heeft mij laten zien hoe ik zelfverzekerdheid in de auto uit mijzelf kan halen en ik ga de uurtjes in de auto, de gezellige muziekjes en wekelijkse gesprekjes missen - maar ook een beetje als kiespijn natuurlijk ;) Ontzettend veel dank en ik raad iedereen zowel Francis als Rijschool Overtoom ten zeerste aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring en goede begeleiding

Ik had een hele fijne ervaring met de rijlessen bij rijschool Overtoom. Ik ben heel goed begeleid door Habiba en kreeg zeer goede tips. Ze stelde me op mijn gemak en gaf me het vertrouwen om zelfverzekerd mijn rijexamen te doen. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Nee
9

Zeer fijne klantvriendelijke rijschool

Ik heb de rijlessen als fijn ervaren. Op de juiste passende manier worden verschillende rijvaardigheden aangeleerd. Een manier die aansluit op jou als klant. Ik was helemaal klaargestoomd voor het afrijden, zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne lessen en begeleiding

Mijn ervaring met Rijschool Overtoom is erg positief en met name door Aysel bij wie ik de afgelopen maanden les heb gevolgd! Ze wist mij, ondanks de zenuwen die ik in eerste instantie had, erg goed te begeleiden en de juiste tips te geven. Hierdoor heb ik me echt gesteund gevoeld en kon ik uiteindelijk vol vertrouwen mijn rijexamen afleggen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd