Filters

10

Geweldig!

Wat een fijne ervaring heb ik hier gehad zeg! Perfect contact gehad met de rijschool en de begeleiders waren uitermate vriendelijk. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Top rijschool, aardige oprichters en goede instructeurs!

Ik had een hele aardige en fijne rij instructeur (George Robben), die mij heel goed begeleid heeft. Ik heb onze lessen altijd heel prettig gevonden. Met veel geduld en rustige uitstraling heeft hij mij ontzettend geholpen en heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ook Belinda en Carla (de oprichters) zijn ontzettend aardig en zorgde ervoor dat alles goed verliep. Ik raad deze rijschool zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend fijn en goeie begeleiding

Het was super leuk om bij ze te rijden. Ik reed met Sabina, mijn vader broer en zus hebben bij haar gereden. De communicatie met rijschool overtoom is heel goed en je kunt ze alles vragen want ze zullen je helpen zo goed als ze kunnen. Ze laten je examen doen als ze 99,9% zeker weten dat je het haalt en zullen met je realistisch kijken want er verbeterd te kunnen worden om beter te worden. Kort om heel blij dat ik bij hun mocht rijden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijn!

Ondanks corona met veel vertragingen en annuleringen bij het CBR, toch in één keer gehaald met de lessen en hulp van Jihane. Ik had in het begin best veel spanning bij het rijden maar Jihane heeft mij daarbij fantastisch geholpen! De lessen waren erg leerzaam en prettig. Jihane heeft me perfect voorbereid op mijn examen en op het rijden daarna. Absoluut een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel geduld en aandacht voor mensen die extra hulp nodig hebben

Geweldige rijschool. Hiervoor had ik bij een andere rijschool gereden waar men vrij ongeduldig was. Dit was voor mij niet behulpzaam. Ik reed bij Overtoom bij Habiba en ze was altijd heel geduldig, constructief en positief. Dat maakt het een eitje voor iemand die nogal nerveus wordt achter het stuur. Ik kreeg gelijk het goede advies dat een faalangstexamen waarschijnlijk beter voor mij was. Ook de communicatie met Belinda en Carla ging altijd makkelijk. Ik heb desondanks de grote pauze gedurende de quarantaine toch gewoon mijn praktijkexamen gehaald. Zo goed waren de lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldige rijschool

Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen! De lessen met Aysel waren heel erg leerzaam maar daarnaast ook heel erg gezellig. Ze heeft me het vertrouwen gegeven dat ik het kon en ik denk dat ik me geen betere rij instructrice kon wensen. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel persoonlijke aandacht en fijne mensen

De rijlessen waren effectief, gezellig en op maat gemaakt. Het contact met de rijschool verliep altijd soepel en iedereen is erg betrokken bij je opleiding. Ik voelde me altijd op mijn gemak en werd altijd goed geadviseerd als ik hulp nodig had. Kortom helemaal top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ervaring!

Hele goede ervaring. Rijles gehad van Aysel, professioneel, geduldig en gezellig. In 1 keer mijn rijbewijs behaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

hoge kwaliteit en zeer empatisch

Intake was heel erg goed en fijn. Er werd goed doorgevraagd en gekeken naar de behoeftes. Je kon merken dat ze heel veel ervaring hadden. Rijlessen waren heel goed en leerzaam. Instructeur was altijd op tijd en zeer professioneel. En tegelijk heel relaxed en empatisch. Veel geleerd in een korte tijd en veel vertrouwen gekregen om zelf weer te te gaan rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rij-instructeur, rustig en vriendelijk! En altijd goede service!

Nordin bedankt voor al de goede rijlessen en Belinda en Carla jullie bedankt voor de vriendelijke service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rijschool - absolute aanrader!

Acht jaar geleden startte ik met rijlessen bij een andere rijschool in Amsterdam. Ik kreeg een (mannelijke) instructeur toegewezen die helaas niet veel geduld had. Het gevolg: ik had nooit echt zin in mijn rijlessen, zat allesbehalve comfortabel in de auto, had niet de focus die nodig was, en verloor langzamerhand ook het vertrouwen in het halen van mijn rijbewijs. Uiteindelijk leidde dit ertoe dat ik stopte met mijn rijlessen. In 2020 besloot ik er weer voor te gaan. Ik wilde dolgraag rijden, en kwam al snel uit bij Rijschool Overtoom. Wat me direct aansprak, waren de persoonlijke aanpak, (vrouw)vriendelijkheid en duidelijke communicatie van de rijschool. Bovendien haalt Rijschool Overtoom je thuis of op werk op, en ben je dus geen extra reistijd kwijt. Ook gaat alles digitaal: via de app is je voortgang altijd in te zien, en boek je gemakkelijk nieuwe rijlessen. Door mijn eerdere ervaring kreeg ik de mogelijkheid om met een vrouwelijke instructeur te starten: Fatima. Bij de proefles merkte ik al direct: wat een wereld van verschil ten opzichte van mijn eerdere instructeur! Fatima was niet alleen een fijne, warme en gezellige persoonlijkheid waardoor ik naar elke rijles uitkeek, maar ook altijd eerlijk en ontzettend behulpzaam. Aan de hand van mijn eerdere ervaring wist ze vanaf de allereerste meters goed in te schatten aan wat voor soort rijlessen ik behoefte had. Ook luisterde ze naar dingen die ik nog lastig vond. Hier gaf ze altijd perfecte, concrete tips voor die ik direct in de praktijk kon toepassen. En met succes: ik slaagde in één keer voor mijn rijbewijs! Van tevoren dacht ik dat ik veel rijlessen nodig zou hebben, maar Rijschool Overtoom heeft bewezen dat je vooral de juiste match qua rijschool én instructeur nodig hebt. Dan kan iedereen vlot slagen! En niet geheel onbelangrijk: je hebt na het halen van je rijbewijs al het vertrouwen om direct zelf in de auto te stappen. Heel veel dank aan Belinda, Carla en natuurlijk Fatima!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk en betaalbaar!

Ik was erg blij met mijn keuze voor Overtoom. Mijn complimenten voor mijn instructeur Ab! Heel relaxed en eerlijk. Goede uitleg op de examendag en nog even geoefend. En in één keer geslaagd! Thanks Overtoom

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend fijn

George is de beste instructeur die ik had kunnen wensen. Altijd rustig, altijd geduldig, altijd in voor een fijn gesprek. Het vertrouwen en de handige tips die George mij heeft gegeven tijdens het rijden in de chaos van Amsterdam hebben ervoor gezorgd dat ik nu 100% voorbereid en vol vertrouwen de weg op ga. Dank voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik durf weer te rijden!

Na 10 jaar met angst en beven achter het stuur (of helemaal niet), heeft Wilma ervoor gezorgd dat ik weer met plezier in de auto stap. Wat een vrijheid! Professionele en vriendelijke aanpak met een flinke dosis Amsterdamse gezelligheid. Dankjewel Wilma voor alle tips en aanmoediging!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Wat een fijne rijschool. Hele duidelijke, goede communicatie en mega vriendelijke mensen. Ik heb gelest met Fatima en had mij geen betere instructrice kunnen wensen. Duidelijk, vakkundig en gewoon ontzettend leuk. Ze wist altijd precies wat mijn knelpunten waren, vaak nog voordat ik het zelf wist. Deze vrouw kan werkelijk iedereen leren rijden. Veel met haar gelachen terwijl ik heel goed heb leren rijden - ik heb ondanks mijn faalangst mijn rijbewijs in één keer gehaald, mede dankzij Fatima's fantastische lessen. Ik zal haar missen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Met veel geduld en structuur mijn rijbewijs weten te behalen

Peter Paul heeft met heel veel geduld, maar wel met een kritische strenge toon (en veel gelach) mij leren autorijden. Door zijn enorme ervaring in het vak heeft hij constant door wat er mis gaat en hoe dat op te lossen, ook al moet hij het 5 keer opnieuw benoemen haha. Hij vroeg regelmatig waarom ik een bepaalde (foute) keuze maakte om op die manier zelf na te denken over de juiste manier van rijden. Op die manier leer je de logische stappen zelf in te zien. Daarnaast heb ik gedurende de lessen altijd het gevoel gehad de controle te hebben over de auto en veilig te zijn, ook al moest hij heel vaak ingrijpen. Hij let altijd goed op en zorgt er voor dat twee uur per week het moment is dat jij gaat leren om de auto te besturen en niet zozeer de 30e student bent van die week. Daarnaast zijn de ervaringen met Rijschool Overtoom ook erg prettig. Hele goede communicatie en het inplannen van lessen gaat zeer gestructureerd. Al met al een hele fijne ervaring! Ik geef een 9 want een 10 geef ik nooit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Wilma heeft mij echt ontzettend goed geholpen. In slechts 7 lessen voelde ik mij weer helemaal vertrouwd in de auto. 6 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en daarna nooit meer gereden, maar zo ver laat ik het nu echt niet meer komen dankzij Wilma! Super fijn om iemand naast je te hebben die je gerust stelt en je gewoon je ding laat doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

De drempel over!

Na 13 jaar niet gereden hebben en eigenlijk na het behalen van rijbewijs nooit meters gemaakt te hebben nu toch de stap genomen voor een rij-angst cursus bij Wilma. Ik ben zo blij dat ik deze drempel over ben gegaan! Wilma heeft me in 10 lessen het zelfvertrouwen en verkeersinzicht gegeven er weer voor te gaan, dit met veel gezelligheid en in ontspannen sfeer. Door haar nuchtere houding ‘nou, je bent er toch gekomen?’ en ‘gewoon wat meer schijt hebben aan de rest’ is het vertrouwen terug gekomen dat dit toch ook voor mij is weggelegd. Dank je wel hiervoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan me geen fijnere rijschool wensen

Wat ben ik ONGELOFELIJK blij met deze rijschool en mijn instructeur George. De sfeer was altijd fijn en rustig, hij was heel duidelijk en ook gezellig. Ik was best onzeker of ik wel zou kunnen rijden, maar door de fijne ondersteuning van George heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald!!!! Ik zou iedereen willen aanraden om ook bij Overtoom te gaan rijden. En George, HEEL erg bedankt voor de fijne lessen en ik ga ons meezingen met radio 10 missen!! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Tijdens de rijlessen was er altijd een fijne sfeer in de auto waardoor ik me goed op mijn gemak voelde. Daarnaast werd er goed geluisterd naar wat ik graag wou doen in de lessen. Kortom een super fijne manier om te leren autorijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne opfrisles

Ik had een opfrisles met Paul. Om het stof er af te halen, zoals hij het noemde. Zijn prettige stem, ik zou willen dat hij altijd bij mij in mn oor aanwijzingen zou kunnen geven! Ik heb in 1.5 uur heel veel geleerd, dank je!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik kon me geen betere rijlerares wensen!

Jihane is een geweldige rijlerares, ze is geduldig en duidelijk en laat leerlingen zich op hun gemak voelen. Ze wist mij perfect voor te bereiden op het examen en op het zelfstandig rijden daarna. Veiligheid staat bij haar voor op. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

Overtoom is echt een super goede, super fijne rijschool! Ik heb bij Fatima gereden en zou haar 100% aanraden. Ze geeft goede feedback, waardoor je makkelijk elke les je rijden weer wat kan verbeteren. Daarbij is het ook nog een super gezellig bij haar in de auto. Als je een rijschool zoekt in Amsterdam, dan is dit de place to be!

 • Aanbevelen? Ja
10

Met Rein Tiemens weet je gewoon dat het je gaat lukken

Rijschool Overtoom regelt alles netjes en overzichtelijk. Met Rein Tiemens heb ik de beste instructeur getroffen die ik me kon wensen. Hij is betrokken, geduldig en heeft allerlei slimme tips om je veilig, vlot en vriendelijk te laten rijden. Hij kijkt niet alleen naar je techniek, maar ook naar jou als mens: wat voor type ben je? Wat is je rijstijl, waar ligt je kracht en wat zijn je valkuilen? Hij is geduldig en heeft een breed arsenaal aan leerstijlen en leerinterventies, óók als je last hebt van stress, of als je een bepaald probleem niet onder de knie lijkt te krijgen. Zo ontwikkel je je met plezier, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid tot een goeie bestuurder. Rein zorgt dat je op tijd toe bent aan je examen, niet te vroeg, maar ook zeker niet te langzaam. Met Reins brede belangstelling van koken tot geschiedenis, psychologie en voetbal is bovendien geen lesuur saai! Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd als eenenveertiger, en ik ga onze lessen gewoon echt missen Lieve Rein, ontzettend bedankt - deze reis naar het rijbewijs van een van de beste roadtrips die ik ooit gemaakt heb!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool

Ik heb mijn rijlessen bij Jonathan gevolgd. Ik heb veel geleerd en ook veel plezier gehad tijdens het rijden. Hij leert je snel zelfstandig rijden waardoor je vertrouwen krijgt, een prettige grappige instructeur. Ik heb mijn TTT en praktijkexamen in 1 keer gehaald met behulp van de geweldige lessen van Jonathan. Bedankt voor de topervaring.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd