Filters

10

Fatma en Gulhan leren je echt rijden!!

Ik ben met rijlessen begonnen zonder enig inzicht in auto's, wegen en rijden. Ik denk dat ik zelfs de rijinstructrices versteld heb doen staan van mijn beginnersniveau. Maar zo mag je beginnen en je wordt altijd serieus genomen. Totdat Gulhan alleen automaatlessen ging geven was zij mijn anker in de auto. Haar instructies hebben me op de weg gehouden, haar lessen hebben me gemotiveerd en het belangrijkste, ze heeft me geleerd te rijden. Elk detail kwam aan bod; ze leert je het complete pakket met toepassing. En met een mix van humor, geduld en strengheid als het nodig is. Daarna ging ik naar Fatma Kapukaya. Ik had door Gulhan al een goede basis, maar het schortte aan zelfvertrouwen op de weg. Fatma heeft ervoor gezorgd dat ik dat zelfvertrouwen kreeg. Ze kijkt, luistert en zoekt de beste manier van leren die bij je past en die je zelfvertrouwen op niveau krijgt. Les op maat, dat is in feite wat je krijgt. Fatma voelt haarfijn aan waar aan gewerkt moet worden. Bij mij zei ze: je brein werkt anders. Daar kan je (=ik) (te) lang over nadenken maar zij pakt direct door en voor je er erg in hebt heeft ze een manier gevonden die maakt dat je daadwerkelijk leert rijden met een zeker gevoel. Het helpt enorm als er iemand naast je zit waar je je op alle mogelijke manieren veilig bij voelt, die echt haar best doet je beter te maken, les na les, en die aanvoelt wat er moet gebeuren en wat je nodig hebt. Bij Fatma en Gulhan is dat zo. Fatma en Gulhan ben ik eeuwig dankbaar, deze twee vrouwen hebben me hier helemaal doorheen getrokken en me gestut en gesteund. En nu heb ik mijn rijbewijs. Ik ben oprecht dolgelukkig. Bij hen zit je als leerling goed, of allerbest!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super - bedankt Ayten!!!

Hele goede ervaring gehad met deze rijschool. En dankzij de lessen van Ayten ben ik in 1x geslaagd!!! Ayten ziet goed waar er ruimte voor verbetering ligt en communiceert dit met je op een fijne en geduldige manier. De sfeer in de auto was altijd goed en motiverend. Als ik het over zou moeten doen, zou ik zeker weer rijles willen van rijschool Overtoom en van Ayten! Super bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer slagen met Huriye en Ayten!

Ik ben echt heel blij met de rijlessen die ik bij Rijschool Overtoom heb gehad. Ik heb lessen gehad met Huriye en Ayten. Ik ben ze beide heel erg dankbaar voor alle lessen die ik met ze heb gedaan. Ze zijn beide heel aardig en geduldig, hierdoor is er een hele fijne sfeer tijdens het rijden en voel je je ook echt veilig tijdens het leren. Met Huriye heb ik heel snel geleerd om zelfstandig te zijn tijdens het rijden, maar ik had op geen enkel moment het gevoel dat ik in het diepe gegooid werd. Ik vond dit een hele fijne manier van leren. Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd en ik ben echt super blij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Automaat les bij Gulhan - hele fijne instructrice

Yes! Vandaag geslaagd. Hele fijne lessen gehad bij Gulhan. Heel duidelijk en rechtvaardig. Heeft mij ook echt geholpen met zelfverzekerd rijden. Iedereen lessen bij Gulhan! hahaha

 • Aanbevelen? Ja
10

Fatma Kapukaya is een topper!

Deze week heb ik door Fatma Kapukaya mijn rijbewijs gehaald. Fatma is steengoed in haar werk! Tijdens de lessen gaf zij op constructieve wijze feedback. Haar analyses zijn scherp, en op een prettige en duidelijke manier geeft ze aan waar de vaardigheden verder ontwikkeld kunnen worden. Fatma blinkt uit in het lezen van haar leerlingen; zowel op emotioneel/mentaal niveau als qua rijvaardigheden. Zij weet feilloos in te schatten wat er nodig is en past haar benadering daar moeiteloos op aan. Dat vertaalt zich niet alleen in betere rijvaardigheden, maar ook in een gevoel van vertrouwen en veiligheid in de auto. En dan de gezelligheid – rijden met Fatma is gewoon ontzettend leuk! We hebben goede gesprekken gevoerd en er is veel gelachen. Kortom, Fatma is niet alleen een geweldige instructrice, maar ook een fijn persoon om mee op pad te zijn. Ik ben haar erg dankbaar voor haar deskundige begeleiding. Door Fatma stap ik nu vol vertrouwen de auto in!

 • Aanbevelen? Ja
10

Op Weg naar Zelfvertrouwen: Dankzij Fatma, Gulhan en Nordin!

Mijn rijinstructrice Fatma Kapukaya is gedurende mijn leertraject buitengewoon waardevol en ondersteunend geweest. Wanneer ik nu rij, hoor ik haar wijsheid in mijn oren, en ik voel me veilig op de weg. Het behalen van mijn rijbewijs betekent meer voor me dan ik zou willen toegeven. Fatma wist precies wat ik nodig had om daar te komen; ze stemde af op wie ik was en hielp me mijn vaardigheden en zelfvertrouwen te vergroten. Met haar aan je zijde leer je te herkennen dat je rijstijl iets over jou als persoon zegt en soms overweldigend kan zijn. Maar je kunt niet om een vriendelijker ziel vragen om je erdoorheen te helpen. Het is rijles en therapie in één. Ik heb altijd veel plezier gehad en keek uit naar mijn lessen. Ik begon met autorijden bij Overtoom Rijschool niet lang na de pandemie, en Gulhan Coskun was mijn eerste instructeur. Maar vanwege een studieperiode in het buitenland en de vreselijke wachtlijst bij het CBR kon ik me niet aanmelden voor het examen in 2022. Toen ik terugkwam uit het buitenland stond Gulhan op het punt over te stappen op automatisch lesgeven. Samen besloten we dat ik te ver gevorderd was en dat het zonde zou zijn om het examen niet met schakelen te doen. Ze vertrouwde erop dat ik doorging met haar collega Fatma. Het was geen gemakkelijke keuze, maar het was mogelijk omdat ze allebei uitstekende mensenkenners zijn en wisten hoe ze me gedurende het hele proces moesten ondersteunen. Ik voelde me heel goed verzorgd door hen en Overtoom Rijschool. Gulhan kwam zelfs naar mijn examen om me samen met Fatma te ondersteunen! <3 Dreamteam Het leven gebeurt en planning kan rommelig worden, maar iedereen probeerde zijn best te doen om het te laten werken. Ik moet ook Nordin bedanken, want mijn theorie liep bijna af voor het praktijkexamen. Zonder zijn hulp had ik vele maanden langer moeten wachten, maar hij heeft hemel en aarde bewogen om me te helpen. Heel erg bedankt! Het is gelukt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Amazing Instructor Gulhan!

Wonderful driving school, with highly professional driving teachers and staff. I passed my driving exam in 1x after taking lessons with my wonderful instructor Gulhan. She was very professional and encouraging, and made sure was 100% ready to take my exam! Thank you also to Nordin for the management and organization of all my lessons! Would highly recommend learning to drive with them!

 • Would you recommend us? Yes
10

Rijschool Overtoom instructrices kijken naar wat jij nodig hebt als persoon

Wegens omstandigheden twee verschillende rij instructrices gehad binnen rijschool Overtoom. Zowel Gulhan als Fatma kijken echt naar wat jij als leerling nodig hebt. In mijn geval was dit vooral heel veel vertrouwen in mezelf dat ik het kon en een ontspannen gezellige sfeer in de auto. Dit alles heeft mij er doorheen gesleept om na een slechte start bij een andere rijschool uiteindelijk toch mijn rijbewijs te halen. Veel dank dames. Ik neem jullie adviezen voor altijd mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Best experience with Gulhan

Had a great driving and learning experience with Gulhan, she explained everything so clearly and was always such a great person to be around! Thanks to Gulhan I passed my driving exam, first try!

 • Would you recommend us? Yes
10

Weer plezier in autorijden

Naast dat instructeur Heidi perfect aanvoelde wat ik nodig had om weer vertrouwen te krijgen in mijn eigen rijkunsten, hebben we ook erg gelachen. Ik stap na jarenlange stilstand weer met heel veel zin de auto in! Dank voor alles, Heidi.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankt ayten! In 1x geslaagd

Dankzij de goede lessen van ayten geslaagd. Ze was heel lief en geduldig maar ook streng waar dat nodig is. Met de app plannen en lessen kopen gaat ook soepel, al met al hele fijne ervaring. Bedankt Ayten!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super professionele en kundige instructeurs, hele fijne rijschool.

Ik heb met veel plezier rijlessen bij Rijschool Overtoom gevolgd. Rij-instructrice Francis had een hele fijne manier van dingen uitleggen, en heeft me niet alleen veilig maar ook met plezier leren rijden. Erg fijn dat het hele team van Overtoom erg behulpzaam waren, het inplannen van afspraken ging soepel, met veel flexibiliteit, waardoor de rijlessen goed met een drukke baan te combineren waren. Ook de theoriecursus die via de app werd aangeboden werkte erg goed. Hiermee heb ik het hele traject van het halen van mijn rijbewijs in een keer soepeltjes kunnen doorlopen. En tot slot, niet onbelangrijk was het tijdens de rijlessen ook nog eens heel gezellig!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top instructeur!

Nadat ik twee keer was gezakt ben ik bij overtoom gaan rijden, met Gulhan als instructrice. Daarna geslaagd na vijf lessen! Ze heeft alle schoonheidsfoutjes er uit gehaald in een hele korte tijd en nu voel ik me zelfverzekerd genoeg om alleen te gaan rijden. Heel blij met deze rijschool! Ook nordin is heel aardig en klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Shoutout naar Fatma en Gulhan!

Leren autorijden in Amsterdam vond ik best intimiderend, maar ik voelde me gelijk op m'n gemak in de auto bij Gulhan. Nadat zij les ging geven in een automaat ben ik overgestapt naar Fatma, en ook dat was een hele fijne ervaring! Fatma is geduldig, gezellig, begripvol, maar ook streng als dat nodig is. Ze kijkt heel goed naar de aanpak die bij jou als persoon past. Hierdoor helpt ze je niet alleen om je examen te halen, maar ook om daarna zelfverzekerd in de auto te zitten. Door de goede voorbereiding ben ik in 1 keer geslaagd! Dus heel erg bedankt nog aan Fatma en ook Gulhan, voor de goede lessen maar ook zeker voor alle gezelligheid in de auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool - Fatma Kapukaya is geweldig!

Ik ben pas op latere leeftijd begonnen met rijlessen en dan ook nog eens in het drukke Amsterdam. Ik vond het ontzettend spannend en was heel onzeker. Gulhan stelde me meteen op mijn gemak en samen hebben we een hele mooie (en gezellige!) start gemaakt in de weg naar mijn rijbewijs, waarvoor ik haar erg dankbaar ben! Uiteindelijk heb ik in overleg de overstap gemaakt naar Fatma omdat haar auto net wat meer mogelijkheden had en ik daardoor beter bij de pedalen kon. Fatma voelde direct aan welke manier van lesgeven voor mij werkte en leerde mij veilig rijden. Ze is lief, geduldig en heel gezellig. Haar onvoorwaardelijke vertrouwen hebben mij sterker en zelfverzekerder gemaakt, niet alleen op de weg maar ook in het algemeen. Wat ben ik blij dat ik vandaag geslaagd ben en nu lekker zelfstandig de weg op kan. Al ga ik het lessen en zeker de gezelligheid ook missen. Ontzettend bedankt lieve Fatma, je bent een TOPPER ♥️

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijbewijs in 1x gehaald dankzij Ayten!

Super fijne ervaring gehad bij rijschool Overtoom. Vond het erg spannend om te beginnen met rijlessen, maar mede dankzij Ayten erg op m'n gemak gesteld en vertrouwen gehouden dat het zal lukken. Ayten was geduldig, maar gaf af en toe het beetje pit wat ik nodig had. Verder een fijne communicatie met de rijschool zelf gehad. Overtoom maakt ook gebruik van een handige app waarmee je je lessen makkelijk vooruit kunt plannen, dat vond ik erg fijn. Al met al, super blij dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankt voor alles Ayten!!

Al meer dan 5 jaar probeer ik mijn rijbewijs te halen. Na slechte ervaringen met goedkope (duurkoop) lessen en 3x zakken besloot ik om het bij Overtoom te proberen. Ik had mijn eigen rijstijl al een beetje ontwikkeld en het was moeilijk om daar vanaf te komen. Dankzij Ayten leerde ik alle tips en tricks die nodig zijn tijdens het examen maar ook tijdens het dagelijks rijden als bestuurder. Ayten was geduldig, vriendelijk en pittig. Precies wat ik nodig had. Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor een vrouwelijke instructrice! Het gevoel was heel anders en ik voelde mij heel veilig in de auto. Het heeft even geduurd maar vanaf vandaag kan niemand hem meer van mij afpakken want ik ga veilig de weg op dankzij Ayten en rijschool Overtoom! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankzij Francis rij ik nu zelfverzekerd en met plezier

Ik was een hele angstige bestuurder in het begin, maar dankzij Francis rij ik nu zelfverzekerd en zelfs met plezier! Francis weet precies wat je nodig hebt als beginnend rijder en beloont je zelfs met snoepjes ;) Meteen na de eerste proefles voelde ik me op mijn gemak bij overtoom, de communicatie gaat snel en de app werkt prettig. Als je het spannend vindt maar toch graag wilt beginnen met lessen; start bij Francis. Die krijgt je echt goed de weg op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring, top rijschool!!

Met dank aan de goede instructrice Aysel heb ik mijn rijbewijs in korte tijd gehaald. Zeker een aanrader vanwege het niveau en de flexibiliteit met de rijtijden. Nogmaals heel erg bedankt Aysel, je bent een topper!! Mvg, George

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo blij met deze fijne rijschool!

Na twee keer te zijn gezakt bij een andere rijschool had ik het een beetje opgegeven. Toch besloten nog een poging te wagen voordat mijn theorie zou verlopen, en een proefles gedaan met Francis. Echt een verademing, ze is eerlijk, duidelijk, gezellig en geeft je gewoon heel praktische, opbouwende kritiek waar je iets mee kan. De communicatie is top en lessen reserveren via de app is eenvoudig. Na een handjevol lessen met Francis ging ik weer voor het examen en ben ik geslaagd. Super blij! Ik gun iedereen zo'n fijne rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een keer geslaagd

In een keer geslaagd dankzij de rijlessen van Aysel. Duidelijke en rustige uitleg en Aysel stelt zich flexibel op voor het vinden van geschikte dagen/tijden om te lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

“ Better is not possible” Shout out loud to Gülhan

Shout out loud to my driving instructor Gülhan. She is very professional and friendly with her teaching and still knows how to make the driving experience stress free. She is the one who just wants you to be safe when driving on the road. Not only does she teach you how to drive safely on the road, she will also give you tips on good driving techniques. I highly recommend this driving school to every person out there who is willing to obtain their license. Love, Samjhana

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijangst op een positieve wijze aangepakt

Na vele jaren niet te hebben gereden, besloten om weer lessen te nemen. Onder begeleiding van een hele fijne instructrice (Heidi) mijn angst overwonnen en weer achter het stuur gekropen. Haar motiverende woorden, humor en daadkracht hebben mij enorm geholpen. Zou haar bij iedereen aandragen!

 • Aanbevelen? Ja
10

George is een top instructeur!

Als je een rustige, ervaren en aandachtige rijinstructeur nodig hebt zit je bij George goed. Hij blijft altijd rustig, ook als je dezelfde domme fout blijft maken. Mede hierdoor heb ik veel vertrouwen in mijn rij kunsten gekregen en in 1 keer afgereden. Bedankt Overtoom en natuurlijk grote dank aan George!

 • Aanbevelen? Ja
10

Best driving teachers out there - Gulhan and Fatma K

I had an amazing experience with Gulhan and Fatma K from Overtoom in learning how to drive a manual car! Before joining Overtoom, I had quite a scare towards driving and traffic in general due to my previous teachers from other driving schools. However, with the help of my great teachers, I was able to overcome my own insecurities and pass the driving test in NL with the first attempt. I started my classes with Gulhan who was extremely good in identifying my general weaknesses and helped set a great base for handling the car better. For the first time ever, I felt much more comfortable in the drivers seat as she was super clear in her explanations and stayed very calm even if I did the silliest mistakes. Additionally, she was great fun to hang around with ! Due to her having to change to automatic car teaching, I was assigned to Fatma K who was amazing at giving me the final confidence needed to pass my exam. Fatma K broke down the remaining insecurities that I had into very tangible and logical blocks, and addressed them super well by analyzing my behaviour even beyond driving. Due to her calmness, her logical explanations which she did not mind repeating if needed, and her trust in me at times when I did not even trust myself, I was really able to overcome the last bits of my fear towards traffic and driving. Both of my teachers did not teach me only how to drive for the exam, but how to be safe in traffic in the long term. I will miss driving with them!

 • Would you recommend us? Yes

Bedrijfsgegevens

Weteringschans 11 D

1017 RV Amsterdam

020 683 04 19

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.