Filters

9

Op een hele fijne manier veilig leren rijden

Gulhan was echt een hele lieve, rustige instructrice. Ze is in mij blijven geloven toen het even wat minder goed ging, waardoor ik steeds meer zelfvertrouwen kreeg. In de auto was er altijd heel gezellig en Gulhan heeft me geleerd hoe ik met allerlei verschillende situaties moet omgaan. Dankjewel Gulhan❤️

 • Aanbevelen? Ja
10

Gulhan and Overtoom was an amazing experience!

I started driving at Overtoom about a year and a half ago and had a great experience with 2 different drivers! I did my last 8 lessons with Gulhan a radiant, funny and charismatic person who did not have any difficulties explaining nor conversing in the car. It was always insightful, and pleasant car rides. Before the exam Gulhan explained everything in a detailed manner and she put 0 pressure on me. She is very caring and I would definitely recommend her as an instructor as well as the whole driving school! They are able to accommodate many drivers and students with different needs such as English language instructors and car preferences. I have to say that I passed my exam on the first try which is great and reflects on the quality of the instructors. 11/10 experience Thank you Gulhan for everything!

 • Would you recommend us? Yes
8

Met vallen opstaan toch gehaald!

Aan de rijschool lag het niet dat ik lang heb gedaan over het halen van mijn rijbewijs, wel deels aan corona, en deels aan rijangst. Dat laatste ben ik nog niet vanaf, maar het gaat steeds beter. Mijn eerste rij-instructeur had meer aandacht voor haar telefoon, met name instagram en haar kinderen die letterlijk elke les belden (als ik dan iets wilde vragen begon ze woest te gebaren), dan voor mij en de laatste paar lessen spraken we niet meer met elkaar. Achteraf was dat weggegooid geld, ook al deed ik toch ervaring op (twee sterren voor haar). Nadat ik de eerste was gezakt was ik van haar af en ging ik rijden met George. Het voelde alsof ik helemaal opnieuw begon, maar het klikt goed en hij leerde me veel nieuwe manieren van kijken en trucs. Hiervoor had ik nooit gelachen in een lesauto en met George eigenlijk elke keer, nouja op één keer na toen ik alleen nog maar kon huilen van de stress op een leeg kruispunt waar hij begrip had en mij opving op het CBR met koffie. Vlak voor examens veranderde de rustige instructeur in een sportcoach wat op het moment vreselijk was door de extra stress, maar achteraf ben ik dankbaar want dat heeft me door het examen getrokken. Inmiddels heb ik al een paar honderd kilometer alleen gereden in een paar weken tijd, supertrots en steeds zekerder. Zeker vijf sterren voor George!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne, betrouwbare rijschool

Vandaag geslaagd door de lessen van mijn vakkundige instructrice Heidi. Zij is een topper! Zorgvuldig, rustig, geduldig, scherp en alert en met heel veel humor heeft ze me leren rijden. De lessen waren altijd fijn, leerzaam en gezellig.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP!

Heel tevreden over deze rijschool: goede communicatie en mate van betrokkenheid. Ze hebben oog voor wat je nodig hebt. Al met al vooral te spreken over mijn fijne instructeur: Rein! Die al met pensioen kon gaan, maar het lesgeven nog te leuk vond. Op de valreep nog mijn examen gehaald, waar hij nu echt bijna met pensioen gaat. Dank voor alle lessen, het geduld, de coaching en vooral vertrouwen. Ik ga met veel plezier én zelfvertrouwen de weg op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en super leerzame lessen bij Fatma!

Gelest bij Fatma van overtoom en daar ben ik super blij mee! Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met lessen bij een andere rijschool, waar ik steeds maar erg bang bleef tijdens het rijden. Daarnaast hebben verschillende instructeurs mij verteld dat een schakel rijbewijs mij niet zou lukken. Ik bleef het gevoel dat ik geen controle had over de auto en dacht dat ik mijn rijbewijs never nooit zou halen. Uiteindelijk al veel uur gelest voordat ik bij Fatma terecht kwam, ik had veel eerder moeten switchen! Fatma leerde mij veilig rijden en maakte mij zelfverzekerd over mijn rijvaardigheid, maar ook over mijzelf in het algemeen. Zij is enorm lief, heeft een oneindige hoeveelheid geduld en wil je alles 100 keer uitleggen. Ze weet goed waar je zwakke en sterke punten liggen bij het rijden en ze leert je niet rijden op basis van een vuistregel of truc, maar op basis van gevoel. Dat werkt enorm goed! Daarnaast was het altijd een feestje in de auto en konden we goed met elkaar kletsen! ik ga de rijlessen missen! Vandaag in 1 keer geslaagd, Fatma heeft het rijden voor mij weer leuk gemaakt en ik weet nu zeker dat ik zelfverzekerd en veilig de weg op kan. Enorm bedankt Fatma :)!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van elke rijles genoten dankzij Fatma!

Ik heb mijn ervaring bij rijschool Overtoom, en vooral met mijn geweldige rij-instructrice Fatma, alleen maar plezierig ervaren. Bij mijn eerste les was ik ontzettend zenuwachtig, en had ik het idee dat ik nooit van mijn leven zou kunnen autorijden. Fatma heeft mij direct op mijn gemak gesteld, en mij altijd moed en zekerheid ingesproken. Niet alleen was het gezellig in de auto, ook had Fatma direct door waar mijn onzekerheden lagen, en wat ik moest doen om uiteindelijk mijn rijbewijs te halen. Ze is lief, scherp en gewoonweg super fijn om naast je te hebben tijdens het rijden. Vandaag ben ik met vlag en wimpel geslaagd, en voel ik mij fijn en zelfverzekerd in de auto. Ik heb dan ook totaal geen angst om zo alleen de weg op te gaan. Super blij, maar ik ga de lessen met Fatma wel heel erg missen. Al met al, zou ik de rijschool en mijn rij-instructrice iedereen aanbevelen. Vooral als je zelf wat onzeker bent of het heel spannend vindt. Dankjewel voor alle fijne lessen Fatma!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool met goede instructeurs

Na 2x te zijn gezakt bij een andere rijschool besloot ik over te stappen naar Rijschool Overtoom. Gulhan heeft me vanaf het begin met enorm veel geduld, empathie en humor geholpen over mijn angsten heen te komen. Gulhan voelt goed aan wat een leerling nodig heeft. Dankzij haar durfde ik weer met vertrouwen achter het stuur te zitten. Na een paar maanden rijles heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Bedankt Gulhan!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig ook voor oudere leerlingen

Te beginnen met rijlessen, en dan ook nog in Amsterdam, terwijl ik al boven de 50 ben... een beetje gek. Dankzij Rijschool Overtoom en met name eerste Francis en dan George en een heleboel lessen heb ik niet alleen leren rijden maar ook mijn eigen vaardigheden leren vertrouwen. Ik ben geslaagd en kijk ernaar uit door Amsterdam, door Nederland, door Europa te rijden. Hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool!

Uitstekende ervaring met Rijschool Overtoom en in het bijzonder met Yavuz. Door zijn lessen ben ik niet alleen in één keer geslaagd maar ga ik straks ook zelfverzekerd de weg op. Yavuz zorgde voor een goede sfeer tijdens de lessen en had goed in de gaten welke onderdelen ik nog moest verbeteren. Hierdoor konden we de tijd optimaal benutten. Ook was Yavuz heel flexibel met het maken van afspraken. Ik kan iedereen dan ook aanbevelen hier te lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deze jongen is geslaagd

Ayten is een pittige tante, maar het was altijd gezellig in de auto. Daarnaast heeft ze altijd precies door wat er binnen en buiten de auto gebeurt. En ik kan m’n rijbewijs aan gaan vragen bij het CBR! :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool

Ik ben heel erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Hele fijne instructrice waarbij ik mij op m'n gemak voelde en goed uitlegde waar ik beter op kon letten. Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk, snel, behulpzaam

Hele prettige ervaring met Rijschool Overtoom. Willen je graag helpen, rij instructrice Ayten specifiek was erg fijn. Heel kalm, relaxed en ervaren. Ze heeft mij enorm op mijn gemak gesteld. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool met betrokken en aardige instructrices

Overtoom is een rijschool die je kan vertrouwen. Ik heb een geweldige instructrice gehad, maar ook op het kantoor zijn ze altijd bereikbaar voor vragen. Veel persoonlijk contact, en ze zetten zich volledig in voor hun leerlingen en personeel. Ik kon me geen betere rijschool wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Door Rein ben ik nu DOL op rijden - in plaats van 8 jaar doodsbang!

Ik heb sinds 2019 een aantal angstrijlessen van Rein gekregen, verpreid door de tijd. En ik heb niet alleen een eigen auto gekocht, maar ook inmiddels zonder angst heel Europa doorgecrosst én door Amsterdam binnenstad waar ik woon - en het nog LEUK vind ook! Zo ontzettend dankzij Rein en de lessen die we hadden. Zijn ontspannenheid en de goede tips en aanwijzingen + zijn ultieme vertrouwen in mij hebben me echt tot dit punt gebracht. Terwijl ik bij de eerste les zei: nee ik ga niet instappen! Haha. Nooit gedacht dat ik met zelfvertrouwen in Amsterdam rond zou rijden! Duizendmaal dank :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring! goede docent en heldere communicatie!

Na bij 3 verschillende rijscholen minder goede ervaringen te hebben gehad, uiteindelijk uitgekomen bij rijschool de Overtoom. Super goede, transpartante comunicatie en meedenkend. Ze werken met een pool ervaren rijdocenten waardoor ze je altijd koppelen aan de juiste docent die bij jou past. Mijn docent, Fatima, zorgte voor rust in de auto en leuke gesprekken. Ze was altijd flexibel en meedenkend bij het inplannen van de lessen. Op een effectieve manier heeft mij rijvaardigheden naar een hoger niveua gebracht wat er voor heeft gezorgd dat ik goed ben afgereden binnen het gestelde termijn. Het lesgeld dat ik teveel had betaald heb ik na het behalen van mijn rijbewijs netjes terug gekregen! Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijangst overwonnen

Na een lange tijd geen auto te hebben gereden, werd het door een verhuizing echt noodzakelijk om weer te gaan rijden en om mijn rijangst onder ogen te komen. Met behulp van rijinstructeurs George en Jan, was ik na een aantal lessen al een stuk zelfverzekerder op de weg en had ik het rijden weer snel onder de knie. Ik ben zo blij dat ik nu de vrijheid heb om mijn auto te pakken en ergens naar toe te gaan. Dit alles dankzij de goede uitleg van George en Jan en het vertrouwen dat ze mij gegeven hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool!

Ik zou Rijschool Overtoom zeker aanraden! De rijschool werkt met een handig online systeem om lessen in te plannen en de communicatie met de rijschool was vlot en gemakkelijk. Rijinstructrice Gülhan geeft duidelijke uitleg en aanwijzingen. Ze heeft goed door wat je als leerling nodig hebt en ik vond het fijn dat we situaties die ik lastig vond vaak konden herhalen. Door deze aanpak zit ik nu zelfverzekerder achter het stuur. Ik voelde me altijd op mijn gemak in de auto (ook als het even tegenzat) en keek telkens uit naar de lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ondanks rijangst altijd met plezier naar rijles.. en uiteindelijk geslaagd!

Om verschillende redenen ben ik pas laat (op mijn 30e) begonnen met rijles. Op zoek naar een rijschool met aandacht voor rijangst kwam ik uit bij Overtoom. Ook wilde ik graag een vrouwelijke instructrice; dat werd Gülhan. Vanaf het eerste moment dat we samen in de auto zaten voelde ik me op mijn gemak. Ook zag ik in Gülhan - een stoere vrouw achter het stuur - een voorbeeld: dat wil ik ook! Langzaam werd ik steeds zelfverzekerder in de auto. En ondertussen waren de lessen ook altijd gezellig. Gülhan is heel sociaal en open; ze kent iedereen bij het CBR, alle instructeurs op de weg, en groet iedereen of maakt een praatje. Ook in de auto stelt ze je op je gemak door vragen te stellen of grapjes te maken. Voordat ik begon met rijles dacht ik dat ik het heel eng zou vinden en met tegenzin naar de lessen zou gaan. Maar niets was minder waar; ik vond het altijd leuk om te gaan en voelde me in de auto met Gülhan 100% veilig. Alleen de gedachte om ooit helemaal zelf te moeten rijden maakte me soms bang.. en daar moest ik aan werken. Ik heb mijn rijbewijs niet in 1x gehaald maar weet zeker dat ik het zonder Gülhan’s support veel eerder had opgegeven. Nu ben ik blijven doorgaan en is het uiteindelijk (met faalangstexamen) gelukt! Super bedankt Gülhan en rijschool Overtoom!!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer geslaagd

Ben in februari beginnen met lessen. Door COVID kon er pas laat een examen ingepland worden dus heb tussendoor een maand of anderhalf geen lessen gehad om het daarna weer op te pakken. Altijd een goede structuur en opbouw van de lessen. Heb veel gehad aan de tips en ondersteuning van Ayten. Ik heb mn theorie, tussentijdse toets en rijexamen allen in 1 keer gehaald en voel me ook zelfverzekerd achter het stuur. Dank voor de goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gülhan!!

In 1x geslaagd dankzij rijschool overtoom en met name Gülhan. Vanaf het begin voelde ik mij al veilig en op mijn gemak bij haar. Zij is heel geduldig en kan duidelijk en gevarieerd informatie overbrengen. Je leert bij haar door te doen en te durven. Gülhan kan ook super goed observeren en analyseren zij weet precies wat jou blokkeert en hoe je dit kunt oplossen. Ook heeft ze altijd handige tips en methodes om zo beter te rijden, zoals hardop nadenken wat mij echt heeft geholpen. Gülhan blijft met je oefenen totdat je het onder de knie hebt en zelfverzekerd kan rijden. Aan het einde van elke les is er een feedback moment waarin ze benoemt wat goed ging en wat beter kan ze neemt je mee in het proces. Je rijdt altijd met een veilig gevoel naast haar omdat ze altijd scherp blijft en de nadruk legt op jouw kijkgedrag. Je merkt dat ze al jaren in het vak zit en weet hoe ze moet begeleiden, ze kan goed motiveren en haalt het beste in je naar buiten ook is ze heel punctueel. Je voelt je gezien en gehoord bij haar ze is een hele lieve en professionele rijinstructrice. Het was ook altijd super gezellig met Gülhan en ik ga haar zeker missen! Ik zou haar zeker aanraden je wordt er een verstandige en zelfverzekerde bestuurder door. De communicatie met de rijschool zelf was zeer duidelijk en ik kreeg altijd een snelle reactie.

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer geslaagd dankzij Fatma!!

Net bij mijn eerste examen geslaagd. Fatma is een top instructrice. Ze voelt precies aan wat de goede manier is van uitleggen bij elke persoon. Ze blijft rustig maar vertelt duidelijk wat er beter kan en waar je op moet letten. Ze zorgt ervoor dat ik nu met veel vertrouwen de auto instap. Hiernaast waren de lessen ook nog eens leuk en keek ik nooit op tegen de lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 keer geslaagd dankzij Ayten

Dankzij de goede lessen in 1 keer geslaagd. Ayten zorgt ervoor dat je aan je zwakke punten werkt zonder je zelfvertrouwen te verliezen. Kon daardoor heel ontspannen mijn examen doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede rijlessen

Super goede rijlessen gehad van Jonathan!! Erg gezellig altijd in de auto. Faalangst werd een stuk minder door zijn motivatie en coaching. In 1 keer geslaagd voor m’n examen! Thanks Jon :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Ik heb onlangs in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, dankzij de vakkundige hulp van mijn instructrice Fatma. We waren elke les doelgericht bezig waardoor ik snel voortgang maakte, en daarnaast was het altijd gezellig in de auto! Het inplannen van lessen is dankzij de online agenda super eenvoudig, waardoor het makkelijk was de lessen met mijn werk te combineren. Al met al een zeer positieve ervaring, ik kan het iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd