Filters

10

Dankzij Francis rij ik nu zelfverzekerd en met plezier

Ik was een hele angstige bestuurder in het begin, maar dankzij Francis rij ik nu zelfverzekerd en zelfs met plezier! Francis weet precies wat je nodig hebt als beginnend rijder en beloont je zelfs met snoepjes ;) Meteen na de eerste proefles voelde ik me op mijn gemak bij overtoom, de communicatie gaat snel en de app werkt prettig. Als je het spannend vindt maar toch graag wilt beginnen met lessen; start bij Francis. Die krijgt je echt goed de weg op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring, top rijschool!!

Met dank aan de goede instructrice Aysel heb ik mijn rijbewijs in korte tijd gehaald. Zeker een aanrader vanwege het niveau en de flexibiliteit met de rijtijden. Nogmaals heel erg bedankt Aysel, je bent een topper!! Mvg, George

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo blij met deze fijne rijschool!

Na twee keer te zijn gezakt bij een andere rijschool had ik het een beetje opgegeven. Toch besloten nog een poging te wagen voordat mijn theorie zou verlopen, en een proefles gedaan met Francis. Echt een verademing, ze is eerlijk, duidelijk, gezellig en geeft je gewoon heel praktische, opbouwende kritiek waar je iets mee kan. De communicatie is top en lessen reserveren via de app is eenvoudig. Na een handjevol lessen met Francis ging ik weer voor het examen en ben ik geslaagd. Super blij! Ik gun iedereen zo'n fijne rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een keer geslaagd

In een keer geslaagd dankzij de rijlessen van Aysel. Duidelijke en rustige uitleg en Aysel stelt zich flexibel op voor het vinden van geschikte dagen/tijden om te lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

“ Better is not possible” Shout out loud to Gülhan

Shout out loud to my driving instructor Gülhan. She is very professional and friendly with her teaching and still knows how to make the driving experience stress free. She is the one who just wants you to be safe when driving on the road. Not only does she teach you how to drive safely on the road, she will also give you tips on good driving techniques. I highly recommend this driving school to every person out there who is willing to obtain their license. Love, Samjhana

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijangst op een positieve wijze aangepakt

Na vele jaren niet te hebben gereden, besloten om weer lessen te nemen. Onder begeleiding van een hele fijne instructrice (Heidi) mijn angst overwonnen en weer achter het stuur gekropen. Haar motiverende woorden, humor en daadkracht hebben mij enorm geholpen. Zou haar bij iedereen aandragen!

 • Aanbevelen? Ja
10

George is een top instructeur!

Als je een rustige, ervaren en aandachtige rijinstructeur nodig hebt zit je bij George goed. Hij blijft altijd rustig, ook als je dezelfde domme fout blijft maken. Mede hierdoor heb ik veel vertrouwen in mijn rij kunsten gekregen en in 1 keer afgereden. Bedankt Overtoom en natuurlijk grote dank aan George!

 • Aanbevelen? Ja
10

Best driving teachers out there - Gulhan and Fatma K

I had an amazing experience with Gulhan and Fatma K from Overtoom in learning how to drive a manual car! Before joining Overtoom, I had quite a scare towards driving and traffic in general due to my previous teachers from other driving schools. However, with the help of my great teachers, I was able to overcome my own insecurities and pass the driving test in NL with the first attempt. I started my classes with Gulhan who was extremely good in identifying my general weaknesses and helped set a great base for handling the car better. For the first time ever, I felt much more comfortable in the drivers seat as she was super clear in her explanations and stayed very calm even if I did the silliest mistakes. Additionally, she was great fun to hang around with ! Due to her having to change to automatic car teaching, I was assigned to Fatma K who was amazing at giving me the final confidence needed to pass my exam. Fatma K broke down the remaining insecurities that I had into very tangible and logical blocks, and addressed them super well by analyzing my behaviour even beyond driving. Due to her calmness, her logical explanations which she did not mind repeating if needed, and her trust in me at times when I did not even trust myself, I was really able to overcome the last bits of my fear towards traffic and driving. Both of my teachers did not teach me only how to drive for the exam, but how to be safe in traffic in the long term. I will miss driving with them!

 • Would you recommend us? Yes
10

Francis is de beste!

Op mijn 56e begonnen met rijlessen en uiteindelijk is het gelukt! Wat een avontuur, wat een levensles. Francis is de beste instructeur die je je kan wensen. Lief, geduldig, aandachtig, geeft goede aanwijzingen, is altijd eerlijk ook als het niet goed gaat. We hebben zoveel gelachen, verhalen uitgewisseld en ook wel gehuild (ik dan). Door Francis ben ik van autorijden gaan houden en dat neemt niemand me ooit meer af. Dankjewel Francis en dankjewel Nordin voor de heldere communicatie en ondersteuning vanuit de rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne lessen gehad waarin alles rustig en goed wordt uitgelegd.

Ik heb de afgelopen maanden heel erg fijn bij Ayten gelest. Ze legde alles goed en duidelijk uit, zag het meteen als je ergens tegenaan liep en pakte dat gelijk goed aan. Ze heeft me erg goed begeleid naar m’n tussentijdse toets en praktijkexamen, die ik mede door haar geduld en lessen in 1x heb gehaald! Ik ben d’r super dankbaar en zou zowel Ayten als de rijschool enorm aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Na 10 jaar is rijden weer een feestje - dank Gulhan!

Na 10 jaar bijna niet gereden te hebben uit angst en een onveilig gevoel, heeft Gulhan mij eindelijk het vertrouwen gegeven dat ik nodig had. Mijn rijlessen bij Gulhan waren kort samengevat een feestje! Hele duidelijke en rustige aanwijzingen met een grote focus op de rust bewaren, goed kijken en vooral anticiperen in het verkeer. Ze leert je rekening te houden met alle verschillende scenario’s die zich kunnen voordoen (en deze herhaalt ze continue). Dit doet ze op een manier die geen angst veroorzaakt door de risico’s in kaart te brengen, maar op een manier die ervoor zorgt dat je comfort bij het rijden gaat ervaren, omdat je het gevoel krijgt dat je “in control” bent. Verder kan ik niet anders zeggen dan dat het altijd hele gezellige rijlessen waren die voorbij vlogen, want Gulhan is een ontzettende lieve, bruisende, intelligente en grappige vrouw.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne rijlessen gehad met Hüriye!

Rijlessen met Hüriye waren vanaf het eerste moment al top! De sfeer tijdens de rijles was altijd fijn en relaxed. Ze legt rustig uit hoe en wat en stapje voor stapje bouwt ze het op als ze denkt dat je het aankan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Weer moed gekregen om te rijden

Aysel heeft mij is twee opfrislessen weer het vertouwen gegeven om te rijden. Dankjewel Aysel! Rustig, duidelijk, aardig en vrolijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakvrouw Francis!

Gestart bij Overtoom met een andere instructrice, daar relatief lang gereden en gezakt voor mijn eerste examen. Ik voelde dat ik een andere manier van lesgeven en coaching nodig had en geen vorderingen meer maakte, vervolgens ben ik overgestapt naar een andere instructrice. Enorm blij dat ik de overstap heb gemaakt naar Francis, toen begon het rijden pas echt voor mij. Francis heeft me echt leren rijden en elke les werd volledig gebruikt om zoveel mogelijk stappen te maken. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen en ik ben geslaagd. Francis bedankt je bent echt een hele goede in je vak! Nordin bedankt voor het goede contact en communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne lessen van Aysel en Ayten

Goede en duidelijke lessen van Aysel en Ayten. Ben heel tevreden en raad het zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lachend, vertrouwend, ondersteunend, dankbaar.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met rijinstructrice Fatma van Rijschool Overtoom absoluut fantastisch was. Vanaf het allereerste moment voelde ik me op mijn gemak en wist ik dat ik in goede handen was. Fatma straalde warmte en vriendelijkheid uit die de lessen niet alleen leerzaam maakte, maar ook heel plezierig. Samen met Fatma hebben we altijd veel gelachen tijdens onze lessen. Dit maakte de sfeer ontspannen en zorgde ervoor dat ik met plezier achter het stuur zat. Haar positieve instelling en aanmoediging hebben mij veel vertrouwen gegeven in mijn rijvaardigheid, zelfs op momenten dat ik twijfelde. Fatma geloofde in mij en dat heeft ervoor gezorgd dat ik, ja ja, in één keer ben geslaagd! Naast Fatma wil ik ook graag mijn dankbaarheid uitspreken aan Nordin. Hij was altijd bereid om te helpen, zelfs als het ging om mijn persoonlijke omstandigheden. We hebben samen naar oplossingen gezocht en ik ben hem hier zeer dankbaar voor. Dankzij het fantastische team van Fatma en Nordin heb ik niet alleen leren rijden, maar heb ik ook veel geleerd over het vertrouwen in mezelf en het omgaan met uitdagingen. Ik kan Rijschool Overtoom (en Fatma natuurlijk!!!) ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een rijinstructeur die niet alleen professioneel is, maar ook begripvol, ondersteunend en met wie je veel plezier kunt beleven. Bedankt, Fatma en Nordin, voor jullie onvergetelijke bijdrage aan mijn succesvolle rijlessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en gezellige rijlessen!

Na 10 jaar niet meer gereden te hebben heb ik ervoor gekozen om eerst weer aan aantal opfris lessen te nemen in een automaat. Mijn rijinstructeur Gülhan heeft mij hier uitstekend in begeleid door mij op mijn gemak te laten voelen en goede uitleg te geven. Ze is heel scherp op wat er allemaal gebeurt en geeft direct goede feedback. Ik vond het erg fijn om op deze wijze weer te starten met autorijden. Veel dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Na 10 jaar rijangst eindelijk weer de weg op!!

Ik heb mijn rijbewijs gehaald toen ik 18 was en daarna ruim 10 jaar niet meer gereden. Vaak heb ik gedacht dat het me gewoon echt nooit meer zou lukken, dat ik deze rijangst maar gewoon moest accepteren. Voor mijn eerste les was ik zo zenuwachtig dat ik helemaal een brok in mijn maag kreeg ervan.. maar uiteindelijk kwam het helemaal goed! Het viel me mee zelfs!! Ik werd snel op mijn gemak gesteld en voelde me al iets veiliger in de auto. Verder heb ik in een aantal lessen heel veel handige trucjes geleerd waardoor ik mijn vertrouwen langzaam aan weer terug kreeg. Inmiddels durf ik weer zelfstandig te rijden, dit had ik echt nooit zo snel verwacht!! Al met al, ik zou iedereen met rijangst aanraden deze stap te zetten!! Ik ben zelf reuze blij dat ik dat gedaan heb in ieder geval.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind een topervaring!

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool kwam ik in contact met de Overtoom. Ik was inmiddels mijn rijplezier verloren en raakte al gespannen van het idee om de lessen weer op te pakken. Na het eerste telefoontje met Nordin voelde ik echter meteen al dat ik dit keer wel in goede handen was. Het gesprek met Nordin was erg prettig, hij stelde me direct op mijn gemak en vroeg wat mijn wensen waren om me dit keer wél goed te voelen in de auto. Zodoende kwam ik bij Aysel terecht. Vanaf de proefles tot aan het examen heb ik me heerlijk gevoeld bij Aysel. Naast de gezellige gesprekken die we hadden, gaf Aysel mij mijn zelfvertrouwen terug en zorgde ze ervoor dat ik, ondanks alles, in 1x slaagde! Ik ben heel blij dat ik bij de Overtoom mijn rijlesavontuur heb doorgezet en dat ze me hebben laten ervaren dat het wél anders kan. Dank Aysel en Nordin!

 • Aanbevelen? Ja
9

fijne rijlessen gehad!

Voordat ik begon met rijles nemen was ik eerst een beetje bangig om de auto in te gaan, maar na de eerste les met Fatma Kapukaya was ik eigenlijk meteen gerust gesteld. Fatma legt namelijk op jouw tempo alles uit en zorgt voor een veilige en heel gezellige sfeer in de auto. Ze spreekt je aan als dat nodig is en zorgt dat je daardoor bereikt wat je wil bereiken. Dat heb ik als heel prettig ervaren, dus dankjewel:).

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent, knowledgable and considerate

I had a fantastic experience with getting my licence with Overtoom. The journey was not without some challenges but they helped me pair-up with an instructor who understood my sitation: Fatma Kapukaya (with her car "Mercy"!). She helped overcome the my issues (coming with driving habits from having driven in another country for a decade). Her coaching not only focussed on passing the dirving exam but she emphasised driving safety in the long-term (whihc is much apprecaited for someone with chlidren like myself). Highly recommended.

 • Would you recommend us? Yes
10

In één keer geslaagd, dankzij Rein!

Na een vervelende kennismaking met rijles bij een andere rijschool jaren terug, begon in bij Overtoom met spanning aan dit traject. Na het eerste telefoontje met Overtoom werd ik na mijn verhaal gekoppeld aan Rein. Tijdens mijn proefles was het meteen duidelijk: bij Rein kan ik op mijn tempo leren! Rein heeft een een persoonlijke, rustige, doelmatige aanpak. Naast het rijden en leren, was het ook altijd gezellig in de auto! Ook tijdens COVID tijd hadden Overtoom en Rein hun zaken op orde. Met de lessen van twee uur achter elkaar kan je echt meters maken en een goed gevoel ontwikkelen voor het bewegen in het verkeer. Het vertrouwen, de lessen en begeleiding van Rein hebben gemaakt dat ik mijn praktijkexamen in één keer heb gehaald!! Dat had een paar jaar terug nooit gedacht… Overtoom, maar in het bijzonder Rein: ontzettend bedankt. Ik heb de paspoort naar de vrijheid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring dankzij Rein!

Ik heb rijschool Overtoom als erg prettig ervaren; alles is goed geregeld zodat je zonder zorgen kan focussen op de rijlessen. De fijne ervaring komt vooral door Rein: een vriendelijke en geduldige instructeur waarbij je je direct op je gemak voelt. Hierdoor stapte ik altijd met plezier de auto in. Dankjewel voor alle lessen, het geduld, en de leuke gesprekken Rein!

 • Aanbevelen? Ja
9

In alle rust vertrouwen weer kunnen opbouwen

Na twintig jaar niet rijden wilde ik weer het vertrouwen winnen om zelf aan het stuur te zitten. Op goed advies van Jihane ben ik bij Francis automaat gaan rijden. In alle rust heb ik mijn rijvaardigheden weer kunnen opbouwen. Wat een rots in de branding is Francis! Ze zegt eerlijk wat er beter kan, duidelijk en helder. Veel dank voor de goede adviezen en alles wat je me hebt geleerd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn mijn doel behaald samen met Aysel!

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Aysel. Ik wilde zelf graag zo snel mogelijk afrijden maar ik had nog zeker veel lessen nodig en was ook niet erg zelfverzekerd. Met Aysel heb ik veel gelest en ze heeft me erg goed begeleid in de korte tijd. Streng waar het moest, maar ook altijd aardig en geduldig. En het was ook erg gezellig! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd