vriendelijk, goede service

zeer prettige sfeer in het hele bedrijf

We werden aardig ontvangen door het personeel van de lunchroom en de afdeling verkoop. De auto die werd ingeruild werd niet afgekraakt maar op een schappelijke manier beoordeeld. De verdere afhandeling verliep in in gemoedelijke sfeer en ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij anderen.

Nog weinig ervaring

De auto doet het nog na een kleine beurt en pak keuring en een wasbeurt uiteraard 👍🏼

Prima service en goede kwaliteit

Positieve ervaring, behulpzaam, goede communicatie en overleg, geen verrassingen achteraf. Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf!

Vertrouwd

Prima service. Klantvriendelijk

Perfect en laagdrempelig bedrijf. Hulpvaardig.

Betrouwbaar bedrijf.

Prima bedrijf met topservice.

We worden altijd prima geholpen, de service is top, en persoonlijk contact uitstekend. Kortom, bie Olthof kuj good w'e

Zeer vriendelijke en goede afhandeling. Mogelijkheid gekregen om de auto op de brug te bekijken. Dit geeft een vertrouwelijk gevoel, zonder geheimen. Zaken zijn gedaan met Ian Olthof.

zeer vriendelijk !

Een fijn autobedrijf, ik kreeg alle tijd om vragen te stellen en er werd geluisterd naar mijn wensen, de koop verliep ook zeer fijn en snel . ik kom zeker de volgende keer weer terug.

Je kunt er goed op aan.

behandeling en uitgevoerde werkzaamheden zeer goed

De uitgevoerde werkzaamheden zijn keurig en op tijd uitgevoerd

goede mensen zowel voor de auto',als voor de klanten medelevend

onze ervaring het zei de auto maar ook begrip hebben voor de klanten begrip volle mensen ook de monteurs niet vergeten

Toppers! Gewoon goed!!!!

No nosens Garage, staan dag en nacht voor de klant klaar. Je wordt goed verzorgd, in de watten gelegd. Een voorbeeld voor menig garagehouder.

Perfecte service

Snel geholpen prima leenauto gehad.

Erg prettig te woord gestaan en geholpen.

Het contact verliep erg prettig en de vragen die wij gesteld hebben werden snel en professioneel beantwoord.

Snelle en zeer goede service

Andere auto gekocht bij Olthof. Na bezichtiging direct gekocht. Nog geen week later auto opgehaald met beurt, APK en netjes gewassen. Fijne mensen en goede service!

Keurig bedrijf

Net bedrijf en prima correcte onderhandeling over zowel inruil als aankoop

Top service!

Goed geholpen. Makkelijk in omgang. Veel vertrouwen. Deskundig advies. Kortom tot op heden perfecte service.

Professioneel en vriendelijk

Gemakkelijk online afspraak maken , geven als nodig vervangend vervoer en als je kunt wachten, kun je wachten met een kop koffie of thee boven in de nieuwe lunchroom.

Service en kwaliteit met een glimlach

Wij komen al jaren als klant bij Olthof ze denken altijd mee in oplossingen als er een probleem is. Deze keer waren we er voor een bandenwissel van zomer naar winter we konden er op wachten en toen de koffie op was konden we weer verder

Uitstekend!

Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen

Ik ben heel goed en snel geholpen door jullie

Doordat mijn andere auto door een aanrijding total loss was verklaard moest ik zo snel mogelijk een andere auto hebben. Jullie hebben mij daar heel snel mee geholpen

Top service en zelfs na maanden nog coulance

Had na aankoop een paar maanden later een niet goed functionerende benzinemeter. Mijn eigen VW garage in Amsterdam heeft het gemaakt. Maar Olthof heeft de factuur betaald. Helemaal top. Wat een service !

Fijne garage ,sfeervol en goed personeel.

Zou iedereen aanraden om eens daar te gaan kijken voir een mooie occasion..

vriendelijke medewerkers.

De sterren zeggen genoeg.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal