Vriendelijke verkoper

De auto bijna top afgeleverd

Nog 1 puntje te gaan, maar dit zal vast ook opgelost worden.

Je word Goed geholpen

En ze zijn zeer klant vriendelijk

vriendelijk en gastvrij en snelle service.

De wintercontrole van mijn auto is n.m.m. goed verlopen. Tijdens het wachten lekkere snert gehad en later nog warme koffie. Het technische mankement werd snel opgelost door een nieuwe accu te plaatsen. Daarna ging ik vrolijk naar huis.

Prima geholpen

Goed geholpen en duidelijk en eerlijk verhaal.

Vanzelfsprekend goed!

Bie Olthof altijd goed! Gewoon vanzelfsprekend.

Goed en netjes

Netjes alles gecontroleerd En goed uitgelegd

In een woord goed

Vlotte afspraak gemaakt en vlot nagekomen

professioneel bedrijf, snelle servies en goede monteurs aan het werk!

ik ben zeer tevreden over dit garage bedrijf (bie Olthof) ben nu een paar jaar klant en ik kan er altijd zo even langs komen als ik wat heb. Ook houden ze je goed op de hoogte wat ze aan het doen zijn als je auto in onderhoud is daar. Kortom zeer tevreden.

Top service !

Vriendelijk en vakkundig personeel !

Persoonlijk contant was erg prettig

Begeleiding van advies tot aankoop en aflevering was erg positief. Bedankt en niet voor niets onderneming van het jaar 2019

Prima service!

Vriendelijk, meedenkend, proactief, laagdrempelig, kortom goed geholpen met aanschaf andere auto.

Alles weer netjes volgens afspraak geregeld

Auto weer netjes voor elkaar. Geen onverwachte "verasingen"

Goede service en erg klantvriendelijk.

Goede kennis van auto's en erg klantvriendelijk.

Top service

Top service

Vriendelijk personeel, betrouwbaar

De service aan klanten staat voorop bij Bie Olthof.

Ik kan er altijd terecht en ze komen afspraken na. Een fijn bedrijf!

Fijn, vriendelijk en deskundig bedrijf!

In overleg is alles mogelijk!

Afspraken komen ze na, je wordt altijd vriendelijk geholpen, en ze denken ook mee. Daarnaast krijg je de auto niet alleen gekeurd maar ooK gewassen terug!!

Zeer correcte en fijne behandeling !

Dit is de eerste keer dat we bij Olthof een auto gekocht hebben ,en we vinden het een zeer prettige zaak ,hele nette behandeling !! Er moeten nog wat dingetjes aan de auto gebeuren ,maar daar werd ook gelijk weer een afspraak voor gemaakt .

Professioneel en goed

Netjes te werk gegaan. Alle afspraken ook nagekomen. Zeker aan te raden voor andere mensen.

Snel, vertrouwd, keurig.

Snelle en keurige service bij een storing in mijn auto. Perfect opgelost.

Fijn en betrouwbare indruk.

We werden vriendelijk ontvangen. De eigenaar ging zelfs even met onze hond wandelen ,terwijl wij een proefrit deden. Heel blij met mijn auto.

Vriendelijke service met een zeer persoonlijk karakter!

We werden welkom ontvangen met een kop koffie. Het contact was vriendelijk en laagdrempelig. Nadat de door mij gekochte auto nog één keer goed was opgepoetst bie Olthof ben ik als tevreden klant met een blinkende nieuwe auto naar huis gereden.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal