Super!

Erg aardig personeel, goede snelle service.

Geweldig goed

Zeer klantvriendelijk en een super service.

Goed geregeld

Heel goed geregeld auto is aan huis bezorgd

Netjes

Mooie en opgeruimde werkplaats, en alles naar wens verlopen.

Goed zaken met te doen.

Goede communicatie. Duidelijke afspraken en meedenkend in het hele proces.

Na lamg wachten toch goed resultaat

Ik was mijn auto 2 dagen lamger kwijt dat gedacht, er ging iets niet goed met de sleutels activeren. Dit was wel jammer. Maar ik ben blij dat ik uiteindelijk wel goed geholpen ben.

Erg behulpzaam, oplossingsgericht en klantvriendelijk.

helle goede ervaring

om dat ik bij jullie al jaren kom en altijd netjes e korekt behandelt wordt

Netjes geholpen en klantvriendelijk

Uitstekende ervaring met Olthof.

Prettig bedrijf om zaken mee te doen, komen hun afspraken na!

Ik kan mij geen betere garage wensen.

Snelle service en klantvriendelijk

Ze luisteren naar je wensen, denken mee en gaan direct voor je aan de slag. Binnen no time hadden ze een auto voor me gevonden, waar ik inmiddels verliefd op ben. Bedankt!

Snel geholpen

Ik ben snel geholpen, kreeg uitleg en werd goed geïnformeerd over de prijzen.

Top service

Ze staan altijd voor je klaar en heĺpen waar het kan

Prima service en klantvriendelijk

Vriendelijk en goede service

Zeer goede ervaring, klantvriendelijk, personeel zeer behulpzaam, servicegericht.

Prima afwerking en een leuke verrassing

Goede overeenkomst samen gemaakt en prettige afspraken gemaakt. Snelle afwerking en leuke verrassing.

Prettige ervaring

Inruilen en kopen van een occasion direct via de ANWB koerslijst. Waren dus snelle onderhandelingen. Afspraken werden goed nagekomen, dus is het zaken doen bij, sorry, Bie Olthof goed bevallen!

Wij zijn zeer tevreden over de service van jullie bedrijf. Communicatie zeer netjes.

Top service!!

Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf, erg vriendelijk en correct geholpen. Wielen zelfs gratis overgezet op nieuwe auto dus top service!

Goede service en mooi bedrijf!

Communicatie verloopt vlot en de auto werd netjes afgeleverd conform afspraak.

Altijd goede en vriendelijke service

Je wordt er altijd goed geholpen. Personeel is altijd vriendelijk!!!

zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen

Duidelijke website (planning) Prijs is normaal 1 adviespunt; - zorg voor voldoende ruimte om de bussen heen soms moeijlijk uit te rijden vooral als je s'morgens in het donker de auto ophaalt en achteruit weg moet rijden (kan schade veroorzaken aan de voertuigen)

super een dikke pluim

goede service en goede monteurs met veel inzicht

Prima ontvangst, service en afhandeling.

Ik heb er twee weken geleden een andere auto gekocht. Ik heb er mijn oude ingeleverd. Ik moest een weekje wachten i.v.m. onderhoudsbeurt en klaarmaken. Ik werd en netjes en correct ontvangen en mijn nieuwe auto stond bij het ophalen klaar in de showroom.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal