Snel komt afspraak na

Topmonteurs

Heb mijn auto weer laten keuren , er zat een storing in en daar hebben ze goed werk van gemaakt! Top!

sympathieke en to the point verkoper, alles duidelijk en correct geregeld.

Príma ervaring!

Gastvrije ontvangst, gemoedelijke sfeer en goede service.

We zijn voor het eerst klant bij Bie Olthof. De communicatie verloopt gastvrij en gemoedelijk. De auto is keurig afgeleverd bij huis en alles volgens afspraak.

Aardig en goed voor elkaar

Meedenkend en prima service

Meedenkend en duidelijk in de communicatie.

Alles ok

Komt goed de afspraken na.

Geweldige service!!

Ondanks een vervelende samenloop van omstandigheden werd er een geweldige service geboden door de heren van Bie Olthof Ik zou deze garage zeer zeker aanbevelen. Nogmaals erg bedankt toppers!!

Vriendelijk en vakkundig

Wederom prima geholpen van afspraak maken , inleveren voor servicebeurt , informatievoorziening en de betaling.

Een top service

Heldere afspraken, snel en effectief handelen. Garage Olthof is Een aanrader voor andere autobezitters

klantvriendelijk

prijs technisch oke

Super vriendelijke mensen

Netjes geholpen , goed advies , eerlijke prijzen.

Goede service op maat.

Ik was op zoek naar een ruimere auto. Mijn oog was gevallen op een Ford Kuga. Deze hadden ze niet staan. Olthof is voor mij op zoek gegaan naar een passende occasion. Het contact verliep snel en laagdrempelig. Al snel een auto gevonden die aan mijn eisen voldeed. Weinig kilometers en niet ouder dan 5 jaar. Ik kreeg een nette inruilwaarde voor mijn auto terug. De auto is afgeleverd met grote beurt en een nieuwe afneembare trekhaak. Binnen een week was de deal rond en konden we de auto ophalen. Een dag later even terug geweest voor het lampje in de kofferbak. Die deed het niet. Dit werd ter plekken opgelost door een van de monteurs.

Hele fijne service, goed geholpen!

Ben heel vriendelijk en goed geholpen, top service!

snelle en vakkundige reparatie

ben netjes en snel geholpen ivm reparatie aan mijn bus.

Kort maar krachtig zaken doen.

Leuke en prettige manier van zaken doen.

Jong dynamisch bedrijf met zeer klantvriendelijke mensen

Een Jong dynamisch bedrijf met zeer klantvriendelijk personeel. voor het eerst mijn auto voor een reparatie gehad .super netjes weer afgeleverd. prijs kwaliteit is goed . bedankt !! ik kom zeker " BIE " jullie terug.

Goed geholpen wordt

Ben blij met garage en alleen dat 1ste ternaamstellingcode per post komt alleen jammer dat steenslag op ruit zit en dat ruitenwisser achter stuk is die wordt gemaakt bij jullie

Heel goed.

Klantvriendelijk

Marcel

Auto ingeruild, andere gekocht en alles was perfect geregeld TOP !

Duidelijke afspraken

Vriendelijke verkoper en goede afspraken. Auto zag er keurig uit

Toppie!

Prima service leuk personeel!

Goeie auto maar niet helemaal goed nagekeken

De banden waren slecht en scheuren in de band en de verkoper zei kon wel achteraf

This dr goed vuurelkaar

Ben weer vlot geholpen .

Geweldige service.

Vriendelijk en behulpzaam personeel/monteurs. Wederom klasse geholpen!! Goed team.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal