Staat klaar met realistische inruilprijs en schenkt vertrouwen

Reageert snel op gezonden e-mail en belt terug en stuurt mail. Dubbel geschonken aandacht en luisterde naar de wensen. Kwam met realistische inruilprijs voor mijn auto en gaf op verzoek nog wat extra. Was in de avond bereikbaar voor proefrit. Liet mij de nieuwe auto meenemen en oude achterlaten zonder te hebben betaald. Konden de reservesleutel na rit van 1,5 uur gewoon vanuit huis opsturen. Wij hebben de code van RDW de volgende dag gestuurd en betaald.

Excellent service and delivery.

It was a nice experience to buy a car from Autobedrijf Jan Olthof. I got delivered what I have promised. Nice way of handling customers and delivering products. It is too far away from my location but with this kind of service I would preferred it and really worth it. Thanks to Autobedrijf Jan Olthof staff and specially Ian for making wonderful delivery of Mitsubishi Outlander on time and outside of hours for me. Really Appreciated.

• Would you recommend us? Yes

Vriendelijk personeel, uitstekende service.

De eerste indruk is bijzonder positief, er heerst een gemoedelijke en prettige sfeer, men neemt de tijd voor jou. Heb je vragen, dan worden deze zo goed mogelijk beantwoord. De koffie smaakt heerlijk! Ze komen hun afspraken binnen afzienbare tijd na.

Professionele persoonlijke benadering

Namen de tijd om te kijken welke auto bij mij paste, geen opdringerige verkoop. Ik kan bellen als er iets is en word meteen geholpen, zeer vakkundig en professioneel.

Uitermate perfecte service! Zeer klant gericht en vriendelijk!

Tot nu toe onverwachts goed

Snelle afwikkeling zonder verkooppraatjes

Goede en snelle service

Je word vriendelijk en snel geholpen.

Verrassend!

Voor de eerste keer kennis gemaakt met dit bedrijf van Ian Olthof, ik moet zeggen, zeer verfrissend op de manier hoe dat gaat. We hebben daar een Kia Venga gekocht en hierop een Kia Picanto ingeruild. Helaas ging het mis bij de oplevering, waarschijnlijk door grote drukte, zijn niet alle opdrachten uitgevoerd ondanks mijn aanbod de oplevering een week uit te stellen. Bij het ophalen van de auto was het me al duidelijk dat het niet in de haak was en na klagen de volgende dag via E-mail, gaf Ian Olthof ons gelijk en werd het alsnog een week later prima afgeleverd. Conclusie: Als iets echt niet kan, het niet beloven. Eerste indruk is veel waard, mvg, Theo Breuker.

Super! Top!

Niets dan lof voor de service! Ben heel goed geholpen door ze: stond met een lekke band en auto hebben ze opgehaald, band vervangen voor een goede prijs. Erg tevreden!

Betrouwbaar en service gericht Autobedrijf

Onlangs een BMW X3 Youngtimer gekocht. Tijdens het proefrijden kom ik er achter dat de linkerbuitenspiegel niet functioneerde, dit heb ik aangegeven en er werd gelijk een notitie van gemaakt en aangegeven dat dit wordt opgelost. Zelf hebben ze de auto op Bovag punten en voor de APK nagekeken en kwamen erachter dat er een lampje van de air back branden en ook dit wordt opgelos

Fijn bedrijf, goed geholpen, aardige mensen, servicegericht.

We hebben onze diesel BMW 1-serie ingeruild voor een benzine Mini Cooper S. Alles netjes volgens afspraak geregeld en de auto stond op tijd klaar om netjes afgeleverd te worden. Een klein minpuntje was de dakantenne die stuk (doormidden geknikt, waarschijnlijk in de wasstraat een keer gebeurd) bleek toen we thuis waren. Bij de BMW-dealer maar even een nieuwe gekocht, dat bleek voordeliger dan naar Nijverdal te rijden... Anderzijds heb ik een lekke band (kreeg ik drie dagen voor het inruilmoment) ingeleverd bij de inruil, daar deed Olthof ook niet moeilijk over. Prima dus, geven en nemen! We zijn dik tevreden en hopen en verwachten dat de service en garantie ook zo zal verlopen.

Buitengewoon uit stekend

Auto gekocht naar een paar dagen was er een storing. Zijn terug gegaan werd meteen naar gekeken , we kregen even een leen auto mee . Gerepareerd alles opgelost . Wij zijn zeer tevreden keurig auto bedrijf. M v g Fam. Groenink

Zeer goed.

Er werd geluisterd naar de reden waarom de auto gebracht werd en dien overeenkomstig gehandeld en schoon afgeleverd.

De auto is nog dezelfde dag gerepareerd.

De buurman is bij het achteruit rijden met de trekhaak tegen de voorkant van onze auto aangereden. De kentekenplaat en kunststofplaat waarop deze was bevestigd, waren flink beschadigd. 's Morgens zijn we bij autogarage Olthof langs gegaan en 's middags kon de auto al gerepareerd worden. Fantastisch dat het zo snel in orde is gemaakt.

Weer uitstekend werk geleverd

goede service en vriendelijkheid

Geweldig bedrijf om zaken mee te doen

Klantgerichte service en persoonlijke aandacht.

Jullie waren vriendelijk en hebben goed geluisterd naar onze wensen en verwachtingen. We waren verrast door het feit dat jullie actief op zoek zijn gegaan naar een auto die bij ons paste en met resultaat. En bij het ophalen van onze "nieuwe auto" was er weer een "Wauw" beleving door het felicitatiebordje op de auto en de lekkernijen voor ons beiden. Willen jullie onze complimenten doorgeven aan de medewerker die de auto zo mooi had gepoetst!! Wij zijn erg tevreden over jullie service en onze gekozen auto, die ons tot nu toe goed bevalt. Met vriendelijke groet, Henk en Joke Voortman

Betrouwbaar

Vriendelijk. En goed geholpen.

Zeer goed geholpen en vriendelijk personeel.

Top service, top auto gekocht. Kortom een aanrader

Apk keuring laten uitvoeren voor mijn auto. Bij autobedrijf olthof worden naar mijn idee nooit onnodige werkzaamheden verricht wat extra kosten met zich meebrengt. Dit idee heb ik wel eens gehad bij andere autobedrijven. Goede service en vriendelijk personeel !!!

Alles positief op 1 minpuntje na. De huurauto stond niet klaar dus moet jezelf maar zoeken

Uitstekend, maar ...........

Goedendag dames/ heren, Mijn ervaring met Olthof was uitstekend, een warm en fijn ontvangst. Hieronder de uitleg van de “maar”. Het is ten eerste geen kritiek, laat dat duidelijk zijn, zie het als positieve kritiek. Probeer als verkoper je te verdiepen in de technische info van de auto en pas dat toe in een verhaal. De situatie onlangs was, koffie, u kwam voor de Opel Astra sedan, daar staat hij en u wilt zeker proef rijden. Dit gedaan, historie na zelf navragen en doorgenomen, onderhandeling afgerond. Ik denk als je je als verkoper hier meer in verdiept, je zelf als verkoper en prettig gevoel krijgt, maar zeker naar de kopers toe. Als je op de deze manier elke keer een auto verkoop afrond, dan moet er toch een keer iets knakken in je. Leef je in de auto in, deel deze kennis en het is helemaal niet erg om fouten te maken, daar leer je van. Ook een kras die zichtbaar was en gemeld is, kan er zo uitgepoetst worden. Maar dit is niet gelukt, praat hier niet te snel overheen, kom met een gebaar. Niet alles draait om geld, een goede betrouwbare klantenkring bouw je op door eerlijkheid, betrouwbaarheid en kennis. Nogmaals dit is positieve kritiek, ik ben blij met de auto ondanks deze feedback. Maar jullie zouden met deze feedback nog zoveel stappen kunnen maken en dus kunnen groeien als bedrijf. Dit bedoel ik niet in groter worden, maar meer kennis en dus plezier te beleven in de verkoop. Gr, Michael de Blok. 06 34 12 76 31

Heel fijne ervaring

Super geholpen door eigenaar Ian, denkt mee met de klant! Mooie inruilprijs gekregen en ook de nieuwe auto zeer netjes afgeleverd en heel mooi gepoetst

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal