Goed contact gehad met werkplaats receptie over de te verwachten kosten en reparatie

Altijd goede service

Word altijd netjes te woord gestaan en willen overal mee helpen.

Positief

Vriendelijk ,correct

erg vriendelijk goede service

Goed bezig

Vlotte afhandeling….

Alles prima!

Alles prima, helemaal tevreden

Gewoon goed!!

Een bedrijf waar de klant koning is, en met een grote lach naar buiten komt.

Een klant vriendelijke bedrijf. Met de koffie en thee altijd klaar. Waar geluisterd wordt naar de klant. En met een goed gevoel naar buiten loopt en zeker weten nog een keer weer terug komt. Alles top

fijn bedrijf

mooie vw occasion gekocht. oude auto ingeruild . daar hebben we een nette prijs voor terug gekregen. en we zijn zeer tevreden en goed behandeld. heel fijn bedrijf!!!

GEWELDIG!

Snelle service en eerlijk. Goeie levering en zeer tevreden. Ik zou de volgende keer zo weer bij hen een auto kopen.

Prettige zaak en mensen

Behulpzaam, nuchter, kennis en enthousiasme

We hebben een zoekopdracht gegeven voor een Qashqai en ze zijn voortvarend op zoek gegaan. Het contact tijdens de zoektocht verliep erg prettig. Ze hebben kennis van zaken, veel contacten, altijd eerlijk en een nuchtere inslag. Wij zijn erg tevreden en hebben inmiddels een fantastische Qashqai gevonden. Beveel ze zeker aan!

Super geholpen

Ze hebben goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe auto. Goede uitleg hoe een automaat werkt.

Fijn en netjes geholpen...

Ian begreep goed welke auto bij ons past en gaf goede adviezen. De Opel Corsa zit dan ook als gegoten. We zijn er heel blij mee...

Fijne garage..

Goede service.... en prettig personeel!

Altijd vriendelijk, hoe druk het ook is.

Snelle goede service

Goed geholpen, snelle service

Prima. Aardig personeel

Vriendelijk personeel! Auto apk gekeurd

Goot veur mekaa

Goede service en duidelijke communicatie

Afspraken worden nagekomen

Zoals gebruikelijk bij jullie allemaal… weer perfect geholpen.

Auto is voor een beurt gebracht. Keurig uitgevoerd. Dezelfde dag terug, met enkele gebruiksonderdelen die vervangen zijn. Voor het vervangen is geen 2e afspraak nodig. Top jongens! Bedankt weer!

Klantgerichte service

Goed eerlijk advies ook als dat betekent dat ze geen auto kunnen verkopen. No nonsense mentaliteit. Attent auto nu 3 weken in bezit en geen klachten.

prettige collega die ook een ander wat gunt

prettig zaken doen

Collenstaartweg 7