Netjes geregeld

Van begin tot eind prima verzorgd

Vriendelijk en snel

Prima contact gehad met snelle afwikkeling

Goede service tegen een goede prijs

Gewoon goed.

Word netjes geholpen en goed.

Goed en vriendelijk geholpen

gewoon goed

Mijn auto had ik altijd in onderhoud in Werkendam. Nu ik hier in Twente woon, kreeg ik de tip van mijn schoonvader om bij Olthof de auto in de onderhoud te doen. Kben daar super geholpen en de auto reed na het onderhoud weer als een zonnetje! Kben zeer tevreden!!!

Goed en eerlijk verhaal

Rinke heeft mij goed geholpen op fijne en niet opdringerige manier. Auto is keurig schoon op locatie geleverd; een 2e sleutel wordt netjes geregeld zonder gedoe. Ofwel, dik tevreden.

Prima snelle service

Prima snelle service

pria ga zo door

Vriendelijke mensen en komen de afspraken zeer goed na, prima garage.

Persoonlijk, klantvriendelijk, een aanrader!

Recent heb ik hier mijn eerste auto gekocht. De service is super, het is een klein bedrijf wat het persoonlijk maakt en de auto werd top afgeleverd met een leuk naambordje en leuke fles wijn.

Perfecte service

Alles volgens afspraak en meerwerk netjes na telefonisch overleg. Bedankt voor de goede service

Wij zijn nieuwe klant. Soepel in maken van afspraak. Het was ook fijn dat we donderdag avond de auto konden ophalen. Tevens afrekenen via bank overschrijving was prettig. We komen zeker terug.

Service en noaberschop

Service

Alles prima geregeld!

Op het laatste moment gebeld voor een apk keuring. Mocht de auto gelijk brengen en alles is in een zeer korte tijd geregeld en de storingen verholpen.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Goede ervaring en prima afstemming

Wat een fijn bedrijf

Een prettig bedrijf met vriendelijke mensen. Alles in goed overleg mogelijk. Fijn dat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Prima geregeld en komt afspraken na. Een aanrader

Vriendelijke mensen . Goed geholpen

Top!

Enorm goed en snel geholpen.

Top bedrijf

Je kunt op hen vertrouwen

Prettig contact, staan altijd voor je klaar.

Vriendelijk personeel en goede service

Vriendelijk personeel en goede service. Geen probleem om in meerdere auto's een proefrit te maken, zelfs in de stromende regen. Alles netjes afgehandeld. Geslaagd voor een zeer mooie Kia. Top bedrijf.

Zeer prettig en vakkundig geholpen

Netjes en zeer klantvriendelijk geholpen. Duidelijke uitgebreide uitleg over de gekochte auto.

Uitstekende service!

Ik ben perfect geholpen bij het vinden van mijn gewenste auto. Na het doorgeven van mijn wensen gingen we samen op zoek naar de auto die ik voor ogen had en binnen een aantal weken was deze al gevonden. Samen met Ian Olthof de auto bekeken en uiteindelijk opgehaald. Erg blij met de auto en de gang van zaken. Top service en kan het iedereen aanraden!

Top service

Wordt altijd correct en vakkundig geholpen. Bij nood kun je er terecht, en maken ze tijd voor je. Prima kerels.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal