Het betrof een APK keuring. Goed advies gegeven over onderhoud e.d. voor de komende tijd. Geen reparaties uitgevoerd die niet nodig waren.

Top, klasse service.

Klasse, goede service en zeer klantvriendelijk!

Vriendelijk en professioneel personeel!

Vriendelijk en professioneel personeel!

Vriendelijk. duidelijk. zeer aangenaam, prima service, en komt afspraken na.

Kortom we voelden ons zeer welkom.

Erg klantvriendelijk

Werden vriendelijk ontvangen En ze namen alle tijd voor uitleg over de auto.

Geweldig bedrijf met fijne medewerkers

Komen nu al jaren bij Bie Olthof en elke keer worden we weer vriendelijk en professioneel geholpen. Voor onderhoud van de auto, lekkere kop koffie met een broodje bij het tankstation, Of om iets te huren. Ze staan altijd voor je klaar.

Goed geregeld

Goed.

Keurig geregeld

Gewone jongens,niet opdringerig en de auto netjes afgeleverd. Top bedrijf.

Prima en duidelijk afspraken. Goede extra service

Verlopen zoals het hoort

Zoals altijd prima service!

Al jaren klant bij dit mooie familie-bedrijf. Vriendelijk personeel in zowel de tankshop als ook de medewerkers van de werkplaats: Ervaren, adviserend en meedenkend ook. Prima service!!! Kortom: Erg aan te bevelen.

Goed geholpen, duidelijke communicatie

Vriendelijk, goede en snelle service

Week geleden bij olthof mijn auto gekocht en zeer tevreden. Ze reageren snel, zijn vriendelijk en auto zag er nog heel goed uit. Ik kreeg een goede, vertrouwde indruk.

Snelle goeie service

Snelle en goeie service .

Meedenkende mensen met super goede service

Onwijs tevreden over de vriendelijkheid en het meedenken in oplossingen. Top service. Ben super blij met mijn MOOIE auto.

Zeer coulante mensen

Goede vakmensen,vlot!

Goede service, uitstekend contact en alle afspraken zijn nagekomen

Top service. Heel anders dan bij het bedrijf waar we voorheen zaten.

Altijd prima voor elkaar

Gewoon een positief gevoel als je er vandaan komt. Aardig en proberend klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan

Apk bie Olthof

Had een paar maanden gelden wat problmemen met de auto ik kwam toen zomaar binnen waaien. Werd toen direct toch geholpen met uitlezen van se computer en kon aan de hand daarvan zelf verder. Nu APK gedaan. Werd netjes gebeld met de gebreken en is na een OK van mijn kant netjes em snel gemaakt. Bedankt voor de service!!!

Uitstekende uitleg bij mijn pas aangeschafte camper.

Prima garage voor onderhoud. Zeer klantvriendelijk.

Goed bedrijf met service zoals het hoort

Een auto garage waar klant en auto nummer 1 zijn

Goede en snelle communicatie

Goede ervaring vanaf het eerste contact online, tot verkoop en aflevering. No nonsense.

Helemaal top

Top geholpen bij mijn aankoop

Prima, vlot en vriendelijk

Zie boven

Vriendenclubje en snelle service

Vriendelijk geholpen en een snelle service.

Klantvriendelijk!

Fijne ontvangst! Gezellig minirestaurant!

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal