Alles heel correct gedaan.

Super service

Mijn auto weggebracht voor een grote beurt, APK en bandenwissel, word ik even later gebeld met de mededeling dat een grote beurt nog niet nodig is! Is dat SERVICE of is dat SERVICE?

Netjes afgehandeld

Ons, ( hun probleem) zeer correct opgelost Bedankt!

Zeer klantvriendelijk professioneel en gastvrij.

Zeer correct en snel geholpen met mijn auto pech. Direct gerustgesteld en naar een oplossing gezocht en gevonden.

Goede service en na komen wat afgesproken is

verdere omschrijving overbodig,

zeer behulpzaam en snel geholpen.

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Netjes opgehaald toen mijn bus defect was. snel geholpen zodat ik mijn werkzaamheden kon hervatten.

Top geregeld goed voor elkaar bie olthof..

Mijn ervaring was weer oke met olthof . En medewerkers

Prima voor elkaar bie jullie. Groetjes, Alice

Top service

Periodieke onderhoudsbeurt aan de auto laten uitvoeren. Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Van A tot Z goed geregeld.

Top service! Erg goed behandeld

Nieuwe auto uitgezocht, en oude auto ingeruild. Alles snel en goed geregeld!

Geweldige service

We hadden een probleem met de computer in onze auto. De oplossing bleek ingewikkelder dan in eerste instantie verwacht. De garage bood direct vervangend vervoer aan en dacht mee in het zoeken naar een passende oplossing.

Het was een juiste beslissing mijn auto bij Bie Olthof te kopen.

"Om onze dienstverlening te verbeteren, zijn we zeer benieuwd naar uw ervaring met Autobedrijf Bie Olthof". Wij zijn verhuisd naar Nijverdal, hoorden alleen maar positieve berichten over Bie Olthof en daar dus maar een auto aangeschaft. Ik zou niet weten wat er verbeterd zou kunnen worden, WAT EEN SERVICE!! De auto piccobello afleveringsklaar gemaakt. Er zijn zelfs onderdelen gratis vervangen waarvan ik me afvroeg of dat wel echt nodig was. "Jazeker, anders voldoet de auto niet aan de Bie Olthof- standaard". Ik rijd al een kleine 50 jaar auto en altijd mijn auto bij erkende bedrijven gekocht. Dit niveau van service heb ik echter nog niet eerder meegemaakt en ben dan ook heel blij dat ik mijn auto bij Bie Olthof heb gekocht!

Perfect geholpen!

What you see is what you get. Gewoon goed geholpen zoals je verwacht maar niet overal zo is. En ik ben erg tevreden over mijn mooie Up!

Top service vriendelijk personeel

Vorige week een auto gekocht top geholpen. Goeie service. Vriendelijk personeel fijn contact!

Aandacht, informeren, tijd.

goede afspraak, via mail directe terugkoppeling afspraak, bij inleveren auto ,punten van aanpak bespreken, als auto klaar is wordt je telefonisch hiervan op de hoogte gesteld!

alles naar tevredenheid uitgevoerd.

Prima!

Prima communicatie!

mijn ervaring is goed

dat wij goed zijn geholpen

Netjes en correct

Mooi bedrijf

Perfect geholpen

Positief

Klantvriendelijk,leenauto kan beter

Goede en nette service. Perfect!

zeer positief

Goed en kundig geholpen. Goede service en zeer tevreden klanten.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal