Goede service, zeer klantvriendelijk

Zeer goede service, komen afspraak goed na en scherpe prijs / kwaliteit verhouding En zeer klantvriendelijk Een aanrader

Klantvriendelijk ,en altijd behulpzaam als je met vragen zit .j

Niet best

Niet best

mijn ervaring met BIE OLTHOF is zeer goed

nadat ik mijn eerste auto hier had gekocht heb ik ook de volgende gekocht [ alle bij de auto's een mercedes ] . Het is een prettige garage om naar toe te gaan .

Gemoedelijk en eerlijk bedrijf.

Afgelopen vrijdag een Porsche Macan S opgehaald en alles was keurig geregeld zoals vragen over Alarm - Trekhaak en kentekenplaat. En een eerlijk inruilbedrag gekregen voor mijn BMW X3 Dus wat mij betreft een betrouwbaar bedrijf.

Netjes en correct

Klantvriendelijk, service en kennis van zaken!

Klantvriendelijk, service en kennis van zaken!

Zeer prettig ontvangst.

Vriendelijk bedrijf wat energie uitstraald.

Prima garage,aardig personeel.

Apk en kleine beurt. Ze hadden vergeten de auto af te melden. Volgende dag gedaan. Kan gebeuren. Heel aardig personeel.

zeer goed geholpen

Staan altijd voor je klaar

Klantvriendelijke Garage

Een deskundig klantvriendelijke garage waar men ook redelijke prijzen hanteert.

Goede service en uitleg over evtuele andere mogelijkheden. Vriendelijk personeel.

Eerlijke service en goede service met Twense nuchterheid

Er werd mij een eerlijke service verleend waarin er regelmatig een update kwam vanuit Bie Olthof omtrent de status van de reparatie aan mijn auto. Vervolgens in goed overleg keuzes kunnen maken zodat ik weer met een gerust hart de weg op kon. Top service, raad het iedereen aan.

Redders in Noof

Bie OLTHOF kon onze gestrande Land Rover direct repareren terwijl wij met pech stonden op weg naar huis, in Londen. Goed contact en heldere afspraken. Gecombineerd met een super snelle reparatie was dat top

Inmiddels mijn derde auto hier aangeschaft en altijd alles tot in de details geregeld.

Prettig bedrijf en goede service!

Meerdere jaren klant bij Olthof, de laatste ervaring was weer prettig toen mijn auto voor een beurt moest. Ik werd gebeld om aan te geven wat eraan moest gebeuren. Erg fijn dit contact en overleg is altijd mogelijk. Bedankt!

Snelle service

Een aparte accu binnen een paar uur geregeld

Vriendelijke en deskundige mensen, aan te raden!

Kwam voor een Focus, proefrit gemaakt en een fatsoenlijke inruil gerkegen. Bij aflevering stond de auto glanzend klaar. Deze vriendelijke mensen hebben oog voor de klant en zijn niet alleen maar uit op zoveel mogelijk geld te verdienen. Geholpen door Rinke op een erg prettige manier. Ik ga hier zeker weer kijken als het tijd is voor de volgende auto

Goed personeel en prima service!

Auto gebracht voor reparatie schade. Goed geregeld!

Top, zoals altijd!

Erg tevreden over Bie Olthof!!

GOED

Goede afspraak en correct afgewerkt

Was de 1 keer zeer goed bevallen.

Geweldige service.

Nu ik dooor omstandigheden niet in staat was auto zelf te brengen en te halen voor APK etc. zonder problemen geholpen door halen en brengen van de auto. Prima geregeld waarvoor dank.

Klantvriendelijk, snelle service

Personeel van olthof maakt altijd even tijd vrij voor de klant, snelle service.

Fijn bedrijf vriendelijk geholpen

Auto is weer top afgeleverd. Kon een leen auto mee krijgen en goede service.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal