Top service en kwaliteit!

De onverwachtse pech onderweg met onze camper werd snel en vakkundig opgelost, zodat we toch nog op tijd met de kinderen verjaardag konden vieren. Geweldig, wat een service en we kregen ook nog gratis kop koffie, terwijl we wachten :-)

Goede service en zeer klantvriendelijk!

Goede service en zeer klantvriendelijk!

Top geregeld

Koppeling laten vervangen. Goedkoopste in de buurt, houden je op de hoogte. Binnen een dag was de auto klaar.

Betrouwbaar!!!

Een prettig personeel. Je maakt afspraken zij denken mee en het belangrijkste zij komen de afspraken na!!! Als afsluiter, wij zijn zeer tevreden met het bedrijf Olthof!!!

Altijd een fesstje om bij dit bedrijf een auto te kopen

Een klantvriendelijk bedrijf waarbij de klant vooropstaat.

Super service

Snelle service zonder afspraak na het krijgen van een lekke band. Duurt het iets langer krijg je een leenauto

Fijn en betrouwbaar bedrijf.

Prima geholpen, vriendelijk personeel

Skoda Yeti gekocht bij Rinke. Prettige ervaring, ontspannen sfeer en allemaal vriendelijke medewerkers. De auto is prima afgeleverd volgens de gemaakte afspraken.

Snelle goede service en communicatie

Afspraak is snel gemaakt, er wordt tijdens de keuring gecommuniceerd wat vervangen dient te worden zodat je weet waar je aan toe bent.

Goed vriendelijk

Auto weer keurig voor elkaar.

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Zeer goed bedrijf, je wordt hier vriendelijk geholpen en netjes afgehandeld.

Ik vond het zelf erg lastig om een auto te zoeken. Heb zelf nul verstand er van. Deze garage helpt je goed en vertellen je ook eerlijk wat er gebeuren moet.

Klantvriendelijk, deal snel gesloten

Mooie occasion gekocht, goede inruilprijs. Tevreden klant.

Hoe eenvoudig kan het zijn

snel en vriendelijk geholpen

Goede service, prettige benadering en vlot en vriendelijk

Zeer klantvriendelijk, superfijne medewerkers, uitstekend geholpen aan een prachtige auto!

Goed geholpen, aardige verkoper en een goede inruilprijs gekregen voor onze oude auto. Top zaak

Inruil van auto volgens afspraak, snel en correct uitgevoerd.

Goed gevoel bij inruil.

Werd goed ontvangen en geholpen

Gewoon Top!!

Bie Olthof, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Top garage

Je wordt goed geholpen

Klant vriendelijk

Altijd behulpzaam

Voortreffelijk

U gaat goed om met klanten

Top service !!!!

Altijd bereikbaar en behulpzaam en super gezellig.

Goede en vakkundige garage.

Onderhoudsbeurt auto is uitgevoerd. Over vervanging van onderdelen is gebeld . Personeel is vriendelijk. Min puntje: prijs van een kleine onderhoudsbeurt was bijna verdubbeld t.o.v. .2022

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal