Dikke prima!

Prima bedrijf!

BMW gekocht bij Bie Olthof. Tijdens de servicebeurt werd een storing ontdekt, waarbij een onderdeel moest worden vervangen en dit is keurig uitgevoerd. Ik werd tijdig gebeld dat de overdracht iets later zou worden. Prima service en zeer vriendelijke medewerkers. Aanrader!!

Fijne garage en leuke mensen

Zeer fijne garage.

goed en betrouwbaar

Netjes geholpen en te woord gestaan, voor het gesprek (bakje koffie tijdens het wachten), tijdens het gesprek (er wordt tijd voor je genomen) en na het gesprek (aanbieden van een lunch). Het is omdat het voor ons zover uit de buurt is maar ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Als ik in de buurt woonde, zou ik zeker klant worden bij uw garage. Jammer van de RDW-code maar dat is dan ook het enige minpuntje anders had je 5 sterren. Wij hebben er een goed en vertrouwd gevoel aan over gehouden en hopen nog veel jaren plezier met deze auto te beleven.

Eerlijkheid en super service en zeer nette behandeling

Auto voor mij aangekocht en voor dat alles goed rond was mocht ik hem al meenemen. Vakbekwame verkopers en monteurs.

Fijn bedrijf

Snelle afwikkeling van de aankoop van nieuwe auto, goede inruilprijs, en fijne verkopers.

Alles wordt in goed overleg geregeld

Goed betrouwbaar

Fijn welkom goede service

Na afspraak gemaakt voor een auto te bezichtigen een proefrit gemaakt en door een goede prijs overeengekomen en auto dezelfde dag gekocht !

Auto gebracht zonder afspraak.Netjes afgehandeld....

Prima bedrijf goeie afspraken en goeie prijs

helemaal goed

lekkere no nonsens service

top garage

vakkundig en snel

Goed volk.

Vlotte en goede service.

Gewoon top

Vriendelijk en behulpzame medewerker, nemen alle tijd voor je. Snelle afhandeling, en auto werd tip top afgeleverd.

Heel goed. Je word altijd goed geholpen.

Vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Goede service.

Mooi en goed bedrijf met vakkundig en net personeel

Paar jaar terug de auto hier gekocht. Sindsdien de auto hier ook in onderhoud. Alleen maar goede ervaringen. Alles gaat in overleg.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en komen afspraak na!

Kwalitatief goed bedrijf met kennis van zaken en oog voor de klant!

Bedrijf wat afspraken 100% na komt, goede service

Een super bedrijf, qua verkoop zeer netjes. Als er een reparatie is met onvoorziene omstandigheden wordt er altijd netjes gebeld. En de lunchroom heeft fantastisch eten!

Top service.

Geen andere woorden voor “TOP SERVICE” ga zo door!

Correcte afhandeling en communicatie

Vriendelijke klantbenadering, combinatie van zakelijk en betrouwbaar personeel.

Gewoon goed veur mekaa

Prima service , goot volk

Een goed bedrijf met fijn personeel.

Sinds we voor alles met onze auto naar Olthof zijn gegaan, ervaren we dit als erg fijn. Vertrouwen, eerlijkheid en een 'ons-kent-ons'-gevoel is hier zeker aanwezig. Ik raad ze zeker aan!!

Goed en klantvriendelijk

Prettig bedrijf en goede service

Prettig bedrijf en goede service

Vriendelijk, meedenkend( auto was weer kapot, helaas geen klantenauto( maar werd netjes thuis gebracht) later weer autoproblemen( steenmarter) bij ophalen van auto besloten andere te kopen. Laatste rekening van reparatie werd betaald bij aanschaf auto, duidelijke uitleg, goede service.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal