kundig personeel

ik durf niet minder dan een 10 te geven

Keuring

Netjes leen auto mee. En werden netjes gebeld dat we diezelfde dag de auto nog konden ophalen

Goede automonteur

Ze kijken goed dat een auto weer de weg op mag en anders maken ze het heel goed jullie zijn topper van bie olthof

Uitstekend geholpen

Ze hebben ons goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe auto. Vriendelijk en goede service! Ook een heerlijk bakje koffie gekregen. Zeker een aanrader om aan te komen.

Top service

Personeel is aardig. Ze leveren kwaliteit. Denken met je mee en staan voor je klaar bij vragen. Gewoon top

Snelle deal en een fijne auto gekocht.

Zondag gemailed en maandag ochtend meteen een reactie dat ik dezelfde dag nog een proefrit kon maken. Na de proefrit meteen het financieële gedeelte duidelijk gemaakt met diverse mogelijkheden. Alles perfect verlopen!

Goede correcte afhandeling. Geen nonsens prijzen. Strakke service

Zoals ieder autobedrijf zou moeten zijn

Naast het feit dat de aangekochte auto een geweldige ervaring is, is ook het bedrijf Olthof dat! Fantastische zeer betrouwbare en eerlijke mensen. De hele reis van contact naar proefrit naar aankoop en aflevering verliep hartstikke soepel. Altijd eerlijk gesproken over eventuele gebreken en onduidelijkheden.

Het was fijn zaken doen met Bie Olthof

Gemoedelijke sfeer. Sympathieke en betrokken medewerkers.

Zeer goed.

Zeer ervaren en betrouwbare monteurs.

de service is geweldig goed.

Er is voor ons gezocht naar een andere auto. Ze luisteren naar je wensen en blijven zoeken totdat ze denken de juiste auto gevonden te hebben.

goede service Alleen de prijs hiervoor is wel hoog

goede service Alleen de prijs hiervoor is wel hoog

zeer correct

een goede garage voor het laten onderhouden van de auto en/of bedrijfsbussen

Uitstekende service

Goed personeel, uitstekende service.

Gemoedelijk

Super service geen gezeur. Auto ingeruild op een andere perfect verlopen! Had nog een klein dingetje gevonden kon gelijk langskomen en werd verholpen! Top bedrijf gastvrij!

Zeer correct geholpen door vriendelijk personeel

Zie boven

Heel fijn bedrijf

Onze ervaring is dat het een heel fijn bedrijf is waar alles in goed overleg gaat.Wij hopen nog heel lang zaken met dit bedrijf te doen

Niet moeilijk doen perfect geholpen

Zeer gastvrij testrit geen probleem gelijk de auto mee, prettige afwikkeling dus een tevreden klant

Goede ervaring en service met jullie Garage

Goed behandeld.

Betrouwbaar en vriendelijk familie bedrijf

Bij Bie Olthof word je persoonlijk en vriendelijk behandeld en nemen ze de tijd voor hun klanten. Dat zie je tegenwoordig niet veel meer; zeker niet in het “gesjeesde westen” vh land.

Super goede service

Fijn geholpen en blij met onze auto

Top bedrijf.

Denken met de mensen mee!

Je voelt gelijk dat het een vertrouwd familiebedrijf is.

Ik heb een Porsche Macan S bij Bie Olthof gekocht met 6 maanden garantie. Toen later bleek dat er een aantal dingen niet in orde waren pakte ze dit zonder problemen op en hebben dit super geregeld en opgelost. Jammer dat dit bedrijf niet bij mij om de hoek zit want anders was ik er zeker voor onder houd gebleven.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal