Vriendelijk, vakkundig en meedenkend

Prima autobedrijf

Goede service en vriendelijke mensen

Je kunt er altijd terecht ,en ze helpen je altijd

Vriendelijk en behulpzaam

Meestal heb ik contact met de mensen van de werkplaats. Staan je altijd correct te woord. Benodigde reparaties e.d. wordt altijd in overleg uitgevoerd. Geen verrassingen achteraf.

alles top geregeld

alles snel en vakkundig geregeld

Uitstekend bedrijf die kwaliteit bied in meerdere vormen

Super in communicatie, Kwaliteit in de werkplaats en een mooi bedrijf waar je met alles terrecht kunt.

goede service, alert en attent

Goed geholpen!

weer top geregeld.

uitstekende service en vakkundig geholpen.

Leuk ontvangst en alles voelt vertrouwd. Kan het zeker aanraden.

Mooi pand wat al direct professioneel over komt. Leuk personeel wat spontaan en service gericht is. Goede koop kunnen sluiten en afspraken zijn allen nagekomen. Echte aanrader.

Goede communicatie en komt afspraken na, vriendelijk

Heel erg goed

Altijd behulpzaam en geven goed advies

Top bedrijf en dito service.

Persoonlijk kan ik dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Goede service, vrolijk en plezierig personeel en een uitstekende service. Niet voor niets ooit autobedrijf van het jaar geworden.

goeie service gehad

ik ben prettig geholpen

Fantastisch

Mijn auto er op zondag met een rood lampje neergezet. Terwijl ze het heel druk hebben oo maandag toch doorgelezen en op dinsdag gemaakt! Dus fantastische service!!

Prima autobedrijf netjes en duidelijk . Goede service

Goed!

Gewoon goed geregeld.

Fantastisch en betrouwbaar!

Ik ben heel fijn geholpen. Bie Olthof komen ze beloftes na. Ik heb een auto gekocht en ben door Rinke geholpen. Het voelde heel vertrouwd en Rinke is een man van zijn woord. Hij is heel vriendelijk.

Topbedrijf!

No-nonsense bedrijf. Zaken gedaan met Rinke, auto ingeruild voor een camper. Zeer prettig geregeld, geen "te-mooi-om-waar-te-zijn"- verkooppraatjes, afspraken werden nagekomen, communicatie via e-mail en telefoon verliep soepel, administratieve en financiële afwikkeling was professioneel. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en de koffie staat klaar

We zijn netjes en correct behandeld bij de aankoop van onze Ford Kuga . Toen hij klaar stond voor aflevering stond hij buiten met een kaartje van gefeliciteerd namens Bie Olthof wensen wij u veel veilige kilometers. Alles wat besproken is bij aankoop is gedaan. Wij zijn zeer attent en bevelen dit bedrijf van harte aan.

Super vriendelijk

Vlot, goed en keurig geholpen

Is goed

Alles is volgens afspraak goed gebeurd.

Prettige zaak om een auto te kopen.

Fijne communicatie met verkoop en garage. Als er wat aan de hand is kun je altijd terecht. Auto werd netjes afgeleverd.

SUPER

Correct, vriendelijk zaken doen. Zoals het hoort !!!!

Prettige verassing.

Voor het eerst een auto gekocht bij Bie Olthof. Hier stond de auto die wij zochten. Proef aangevraagd. Snel reactie op deze aanvraag. Auto proef gereden,en tijdens een prettig gesprek met de verkoper een goede inruil prijs voor onze huidige auto gekregen. Ja , dan is de kogel snel door de kerk. Auto gekocht en deze is netjes afgeleverd.

Vlot en goed

Zeer goed met kennis van zaken.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal