Wederom: perfect!

Voor de tweede maal een auto gekocht bij Bie Olthof en weer een plezierige ervaring. Leuk contact met verkoper Rinke, reële inruilprijs voor mijn bestelbus gekregen en met een keurige auto terug naar huis; in mijn geval ruim drie uur heen en weer. Maar dat heb ik er bij Bie Olthof graag voor over. Hier weten ze wat het begrip 'klant' inhoudt. Kortom: een topbedrijf!

Gewoon echt goed.

Ook tussendoor kan ik terecht. Jullie nemen de tijd om te achterhalen wat er precies aan de hand is. Ik krijg goede uitleg en instructie om te voorkomen dat er een groot probleem ontstaat.

Top bedrijf

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Geweldig en altijd vriendelijk en correct

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijk en goeie service

Zeer goed geholpen

Erg gastvrij!

Keurige service en zeer klantvriendelijk

Als (potentieel) nieuwe klant werd ik zeer prettig geholpen door de operationeel manager en ook mailtjes / telefoontjes werden snel en correct beantwoord. Bij de aankoop van een tweedehands auto was ik zeer tevreden over de de klantvriendelijkheid en keurige afhandeling van alles. Deze garage heeft service duidelijk hoog in het vaandel staan. Warm aanbevolen!

Vriendelijk en vertrouwde autogarage

Andere auto gekocht bie Olthof. Eerste kennismaking was heel goed. Heel vriendelijk geholpen door Rinke. Snel de deal kunnen sluiten. Auto werk keurig afgeleverd volgens afspraak. Hier kom ik zeker nog eens terug!

Vriendelijk en correct geholpen

Servicegericht, vriendelijk en kundig

Hele goede ervaring

Ik had deze week mijn Boord accu,s van de camper kapot smorgens gebelt en s,middags had ik er al 2 nieuwe in dat vind ik een hele fijne en snelle service

Netjes en vlot geholpen

Voor de APK i.c.m. onderhoud ben ik netjes op de hoogte gehouden wat betreft planning, wat wel of niet te vervangen + een schatting van de bijkomende kosten.

Prima beoordeling klachten

Hebben naar tevredenheid mijn klachten bekeken en beoordeeld, duidelijke conclusies getrokken !

Bij toeval kwamen wij bij dit garagebedrijf terecht. Het bleek een hele goede keus, want we waren het snel eens over inruil, enz. Alle afspraken werden heel goed nagekomen, en we rijden nu, dank zij ‘Bie Olthof’ in een fijne automaat.

Top service

Gewoon goed en prima service!

Ervaren medewerkers.

Altijd goede service en eerllijk.

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Ik ben al jaren een vaste klant en meer dan tevreden. Ik heb mijn huidige auto bij een andere autodealer gekocht maar bedongen dat deze bij hen in onderhoud komt. Dit omdat er niet alleen deskundige monteurs werken maar ook omdat er bij een probleempje altijd gezocht wordt naar een zo'n snel mogelijke oplossing. De onderhoudsbeurten worden altijd correct uitgevoerd en dat voor een redelijke en transparante prijs.

Manfred en Edwin Gert

We vinden het fijn dat bij jullie goed wordt gelopen bij en we zijn heel dik tevreden Met vriendelijke groet manfred en Edwin en Gert famille Beumer uit Brummen

Een van de laatste Mohikanen, zeer vriendelijk personeel.

Top bedrijf dat al bijzonder is omdat ze "gewoon" zijn gebleven.

Goede service en snel de problemen verholpen.

Goede service.

TOP

Zoals gewend alles goed georganiseerd en geregeld door Team Bie Olthof.

Fijn betrouwbaar bedrijf

Het personeel van Bie Olthof staat altijd voor je klaar, en zijn bereid dat extra stapje voor je te doen. Ze zijn vriendelijk, gastvrij en duidelijk. We krijgen altijd eerst een belletje, voordat er daadwerkelijk iets gerepareerd moet worden, zodat je weet wat het gaat kosten. Kortom: een fijn betrouwbaar bedrijf!

Prima garage

Goed overleg wat eraan de auto mankeert/en de kosten voor af

Geweldige service

Top bedrijf. Hele goede service.

Fijne garage

Altijd fijne service, vriendelijk, meedenkend

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal