Altijd Top.

Vriendelijk en goede service. Vak mensen.

Kundig en klantvriendelijk, erg tevreden met de aankoop en de service

Een heel fijn en mooi klantvriendelijk bedrijf.

Heel netjes en goed geholpen, zijn altijd behulpzaam.

Maximale waardering voor dit bedrijf!

Mijn auto lekte koelwater en Bie Olthof heeft hier tijd voor gemaakt. Volgende dag al klaar! Heel blij mee!

Fijne mensen geen poespas

Op internet een mooie auto gevonden bij Bie Olthof, afspraak gemaakt en een uur later stonden we op de stoep. Auto stond er heel netjes bij, mijn auto laten taxeren en na15 minuten hadden we een akkoord. Fijn duidelijk mensen, top!!

Werkelijk een top garage

Personeel altijd vriendelijk . En het is altijd perfect geregeld daar.

Als er iets niet goed is gegaan wordt het altijd netjes opgelost.

Mijn auto was er voor het vervangen van remmen en remschijven (omdat er bij de vorige beurt iets mis was gegaan. Keurig opgelost zonder extra kosten. Ook zijn de banden vervangen tegen een schappelijke prijs. Medewerkers zijn klant gericht en bij dit bedrijf kent men je persoonlijk.

Gewoon goed

Na een tijd op het internet te hebben gezocht naar een Nissan Qashqai kwam ik uiteindelijk terecht bij Bie Olthof. Na een proefrit en een kort gesprek was de verkoop rond, mede door de eerlijk inruilprijs voor mijn eigen auto. De auto is netjes afgeleverd. We zijn prettig geholpen, al met al zeer tevreden.

Klantvriendelijk accuraat

Afspraak netjes bevestigd, onderhoud uitgevoerd zoals verzocht, als service auto opopgehaald en weer thuis afgeleverd. Graag tot de volgende keer!

100 % klantgerichte onderneming

Zie boven

Was erg laat met het aanmelden voor een APK. Olthof was hierin heel meedenkend. Ik kon nog dezelfde dag de auto brengen zodat ze die week konden kijken wanneer ze de keuring konden uitvoeren. De dag er op werd ik al gebeld dat de keuring klaar was en ik de auto op kon halen. Topservice! Heel erg blij mee.

Enorm goed geholpen en staan voor je klaar.

Wij hebben daar een auto gekocht, we zijn vanaf het begin tot aan het moment dat we de auto hebben opgehaald super geholpen. Voor vragen konden we gewoon bellen en werd heel snel beantwoord. Echt een aanrader Bie Olthof!

Kwaliteit met de menselijke maat!

Enkele reis woonadres - garagebedrijf Olthof een slordige 140 km. In mijn omgeving verklaart men ons voor gek, dichtbij zijn diverse autobedrijven te vinden die je auto zouden kunnen onderhouden. Een auto onderhouden is 1, maar een vertrouwensrelatie bouwen en onderhouden is wat anders! Meedenken, meebewegen, de menselijke maat hanteren, kwaliteit leveren. Objectieve advies. Ontspannen en vriendelijke bejegening. Sinds de aankoop van onze auto bij Bie Olthof zijn we inderdaad gek. Gek geworden op de filosofie van de mensen die dit bedrijf vormen!

Personeel is zeer klant vriendelijk en je wordt uitermate goed en correct behandeld

Keurig

Fijn om te zijn

Komen afspraken na en goede service

Zeer correct en snel schakelen met lekke band.

Snelle afwikkeling van een lekkende band op locatie met een prima afwikkeling.

Heel goede service.

Klantvriendelijk en betrouwbaar. Bij het aanschaffen van een nieuwe auto heb ik veel hulp gehad.

Prima bedrijf met vriendelijk en kundig personeel

Wij komen hier al jaren en zijn zeer tevreden.

Mooi bedrijf

Goede service. Vriendelijke mensen!

Het kopen van de auto was een feestje

Fijne, gastvrije en deskundige zaak!

In een woord ,,geweldig,,.

Zeer prettige en zeer goede ondersteunig bij het aanschaffen van mijn nieuwere auto. Zo moesten alle auto bedrijven zijn. Gr. Jan

Altijd vriendelijk En doen waar ze voor staan

Heel fijn bedrijf

Goede service Prettige omgang Denken altijd mee

Super snelle en goede service

Super snelle en goede service.

Collenstaartweg 7

7443RM Nijverdal