Ik heb problemen met mijn auto naar Langenkamp gebeld voor de kosten. Maar bij de dealer was het zelfs goedkoper.
Altijd snel en stipt bij APK of bij andere defecte aan de auto. Daarnaast overleggen zij telefonisch bij overwachte defecten. Gewoon een degelijk bedrijf voor reparaties en voor aankoop van een een goede gebruikte auto.
Ik word altijd prettig geholpen. Jullie komen na wat jullie beloven, zijn duidelijk en leveren goed werk. Zeer tevreden.
wij zijn zowat 25 jaar klant en nog steeds tot volle tevredenheid
Tweede hands auto gekocht en al enige jaren in onderhoud
Staan altijd klaar. Goede communicatie. Eerlijk advies. Deskundig alle voertuigen.
Zeer vakkundige en eerlijke garage
Zeer goed en zeer plezierig.
Ik rij altijd tevreden weg bij Langenkamp & Van Steen. Altijd eerlijk, vriendelijk en behulpzaam.
Positief. Geven een goede service en komen afspraken goed na.
vriendelijk en deskundig
zeer goed, goede uitleg over de verwachte kosten,
Een goed en vooral meedenkend bedrijf die graag de behoeftes van de klant probeert te vervullen
Fijne garage met deskundig personeel dat net een stapje extra zet voor de klant.
Onze ervaring met Langenkamp en Van Steen is nu al jaren achtereen zeer goed tot uitstekend en wij zien vooralsnog geen enkele reden om zelfs maar te overwegen naar een andere garage te gaan.
Hier wordt je deskundig en zeer persoonlijk geholpen. Personeel kent zijn klanten en loopt daarvoor graag een stapje harder.