Al vele jaren zeer tevreden
Zeer goed!! Komen altijd op tijd afspraken na.
vriendelijke en deskundige service
De ervaringen zijn altijd positief. LEVEREN GOED WERK AF EN ZIJN PRIJSBEWUST VOOR DE KLANT.
Langenkamp en Steen is een prima bedrijf, kundig, zorgvuldig, klantvriendelijk en hulpvaardig. Wij zijn zeer tevreden en blijven niet voor niets al vanaf de oprichting bij het bedrijf voor onderhoud en koop. Van de week waren we aangenaam verrast, dat onze Mondeo van binnen en van buiten was schoongemaakt, klasse! Ga zo door!
Kom hier al zeker 10 jaar met mijn auto en dit in alle tevredenheid. Wanneer een vervangende auto niet beschikbaar is wordt er zelfs regelmatig een lift aangeboden om thuis te komen. Dit terwijl ik in Hoofddorp woon. Goede Service!
Goed en degelijk autobedrijf eerlijk en duidelijk overleg over de werkzaamheden geen gladde praatjes maar gewoon normale communicatie al jaren tevreden klant.