Vriendelijk personeel, goede service

Iedere keer als ik hier ben is het personeel vriendelijk en bieden ze een goede service!

Heel goed

Heb geen enkele negatieve ervaring en alle afspraken worden uitgevoerd

top

Un vriendelijke en goede service van van der Linden

geweldig

goede service -eigen inzicht- alert klantvriendelijk

Zoals altijd (ca 40 jaar) uitstekende service!

Zeer vriendelijke ontvangst, goede service, leenauto mee (zonder kosten), telefoontje indien werkzaamheden beëindigd waren. Goed personeel. Zeer goede uitvoering van werkzaamheden.

Een prettige garage met fijne medewerkers.

Een prettig bedrijf en medewerkers die duidelijkheid geven w.b. prijs en werkzaamheden. Ook is er een prettige sfeer.

Top service en goede vakkennis tegen een redelijke prijs

Bij een probleem met de auto wordt er op de normale werktijden adequaat gereageerd en gehandeld. Voor het kleinste probleem zoals het vervangen van een koplamp wordt je correct geholpen

Super snel en vriendelijk geholpen

Super goede en betrouwbare garage.

Vriendelijk en klantgericht personeel. Ik rij weinig km per jaar. Ze passen dan altijd de onderhoudsbeurt aan. Doen dus geen dingen die niet nodig zijn. Ik ben heel tevreden.

Wederom uitstekend geholpen

Een schurend geluid van mijn rem na laten kijken, bleek puur door wat vocht te komen. Om dit te testen is de auto nat gemaakt, en inderdaad na wat vocht bleek dat het euvel te zijn, niets aan de hand. De service, ronduit geweldig, de auto werd direct meegewassen daar hij nat gemaakt moest worden, kortom probleem opgelost en met een schone auto weer naar huis.

Een goede en vlotte dienst verlening, One stop shopping.

Vriendelijke bejegening en snelle afhandeling van een hulp vraag.

Remlicht was defect. Na telefonisch contact kon ik gelijk dezelfde dag langs komen en lag de opdracht en lampje al klaar. Vriendelijke bejegening en snelle hulp om veilig te kunnen rijden.

Goede service!!!

Zijn altijd vriendelijk en tot nu toe snel en goed geholpen

Alles afgehandeld volgens afspraak

Mijn ervaring is dat ik altijd goed, snel en vriendelijk geholpen wordt.

Als ik langs kom met een kapotte lamp of een lekke band staan ze altijd klaar om het probleem op te lossen. Bij een beurt is er altijd overleg als er iets niet meer 100% is om het wel of niet te vervangen.

Goede service en klantvriendelijk

Deze garage verleent goede service en is klantvriendelijk. Werk wordt uitgevoerd door vakmensen. Ik ben erg tevreden

Geen op-en aanmerkingen

Zoals gewoonlijk vlot en vriendelijk.

Goede en klantgerichte aanpak

voor een eenvoudige reparatie, zonneklep, snel en goed uitgevoerd voor een goede prijs-kwaliteiten verhouding.

Professioneel, vriendelijk, efficient, eerlijk

Wederom goed geholpen

De medewerkers denken goed mee en dragen betaalbare oplossingen aan

Je krijgt niet het idee dat je teveel betaald. Je wordt goed betrokken bij de keuzes in de kosten die gemaakt moeten worden bij reparaties is mijn ervaring

Betrouwbare garage

al jaren kom ik er. Fijne garage.

Goed en op tijd geholpen

Geweldige service en zeer klantvriendelijk!

Zeer tevreden met de inruil en aankoop van een auto bij Van der Linden Auto te Zoetermeer. We werden goed en snel geholpen en zijn blij met onze aankoop. Erg professioneel en klantvriendelijk autobedrijf!

Vriendelijk en vakkundig.

Er is goed meegedacht wat betreft mijn wensen.

Betrouwbare en nette dealer

Zeer fijn geholpen bij de aankoop van mijn Hyundai i30. Ondanks de corona crisis toch goede persoonlijke aandacht. Nette aflevering en bij een klein technisch probleem (linkerachterraam elektrisch) snelle reparatie.

Fokkerstraat 36

2722 NK Zoetermeer