Super garage

Vriendelijk personeel met verstand van zaken kom hier al jaren, heb er onderhand drie auto gekocht naar alle tevredenheid zeker een aanrader als u een nieuwe of gebruikte auto wilt kopen.

prima service en selle afhandeling na afspraak

beurt auto en bandenwissel en update navigatie extern goed en snel afgehandeld en niet te duur

Vriendelijk personeel en goede service

Goed en correct geholpen

Zeer service en klantgericht en komen afspraken na.

Aantal jaren in onderhoud geweest met mijn Hyundai ix35. Altijd zeer prettig en correct behandeld. Klant en service gericht en komen afspraken altijd na. Ook fijne en nette informele contacten. Ik kon er altijd van op aan ! Mannen bedankt.

Altijd service en oplossingsgericht

Hele fijne mensen die daar werken en waarin ik het grootste vertrouwen heb.

Vriendelijke mensen, goede uitleg, snel geholpen.

Al jaren ervaring met dit garagebrijf.

Goede informatie en prima service!

Top service, kwaliteit, betrouwbaar

1 garage die ik iedereen zou aanbevelen.

Prima service, Alles volgens afspraak.

Niets op de service aan te merken. Vriendelijk te woord gestaan aan de receptie. Ook goede voorlichting gekregen bij vervanging van de banden. Mijn leenauto stond keurig voor mij klaar en alles ging vervolgens zoals afgesproken was. Ik ben nu een aantal jaren klant en heb nog geen negatieve ervaring gehad.

De mensen van deze garage zijn zorgvuldig, beleefd en hebben vakmanschap.

Geen klachten. Ze weten waar ze mee bezig zijn.

Prima garage

Snelle hulp en vriendelijk personeel.

Goede service en meer dan 15 jaar goed ervaren.

Er wordt meegedacht met de klant

Ik ben zeer vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen

Goed service

Fantastisch bedrijf

Onze complimenten aan Jeroen!

Vanaf het eerste moment hartelijk ontvangen. Kregen de Kona mee voor een proefrit. Vervolgens een spontaan, open en eerlijk gesprek! Jeroen nam alle tijd. Ruim voldoende informatie om te kiezen voor de Kona Hybrid Premium Sky! Dank je wel Jeroen en tot snel, hoop op een snelle levering ;-)

tevreden

Geen klachten :) heel goed gedaan!. Mijn auto's staan al jaren in onderhoud bij deze garage.

Professioneel, vriendelijk en servicegericht

Al vele jaren een tevreden klant door vriendelijke ontvangst, goede service en prima advies. Ook een telefoontje als de werkzaamheden klaar zijn en aansluitend een duidelijke uitleg bij de rekening.

Fantastisch goed.

Open en eerlijk, goede service en fijne benadering naar de klant. Alles gebeurt in overleg waarna een reparatie volgt. Altijd fijne klantvriendelijkheid. Dank je wel daarvoor.

Duidelijk eerlijk netjes aardig!

Wordt altijd klantvriendelijk geholpen

heel erg goed

Ik word snel, netjes geholpen, bij een apk krijg ik de beschikking over een leenauto.

Uitstekend goed

Correct behandeld goede servise