Prima garage

Snelle hulp en vriendelijk personeel.

Goede service en meer dan 15 jaar goed ervaren.

Er wordt meegedacht met de klant

Ik ben zeer vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen

Goed service

Fantastisch bedrijf

Onze complimenten aan Jeroen!

Vanaf het eerste moment hartelijk ontvangen. Kregen de Kona mee voor een proefrit. Vervolgens een spontaan, open en eerlijk gesprek! Jeroen nam alle tijd. Ruim voldoende informatie om te kiezen voor de Kona Hybrid Premium Sky! Dank je wel Jeroen en tot snel, hoop op een snelle levering ;-)

tevreden

Geen klachten :) heel goed gedaan!. Mijn auto's staan al jaren in onderhoud bij deze garage.

Professioneel, vriendelijk en servicegericht

Al vele jaren een tevreden klant door vriendelijke ontvangst, goede service en prima advies. Ook een telefoontje als de werkzaamheden klaar zijn en aansluitend een duidelijke uitleg bij de rekening.

Fantastisch goed.

Open en eerlijk, goede service en fijne benadering naar de klant. Alles gebeurt in overleg waarna een reparatie volgt. Altijd fijne klantvriendelijkheid. Dank je wel daarvoor.

Duidelijk eerlijk netjes aardig!

Wordt altijd klantvriendelijk geholpen

heel erg goed

Ik word snel, netjes geholpen, bij een apk krijg ik de beschikking over een leenauto.

Uitstekend goed

Correct behandeld goede servise

Geweldig!

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Deskundig advies en vlotte afhandeling van werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Van der Linden Auto Zoetermeer zeer aanbevelen.

Snel en adequaat

Ik word als klant serieus genomen en correct behandeld.

Toppie!!!

Gewoon goede en naar behoren uitgevoerd (onderhoud) service.

Goed ontvangst

Na mij gemeld te hebben aan de balie werd ik vriendelijk te woord gestaan en daarna naar tevredenheid verder geholpen. Ik heb ook nog om advies gevraagd en kreeg de service waarop ik hoopte. Kortom vooral zo doorgaan. Met vriendelijke groet, John Spillenaar

Goede aanbieding, fijne service, plezierig contact, goede kennis van zaken

Fijn persoonlijk contact

heel goed

ze bieden koffie aan, je kunt er rustig een tijdschrift lezen die wel van oude datum zijn. alles nagekeken aan de auto en geen betaling zelfs geen vloeistof gerekend! na 5 kwartier weer huiswaarts

deskundig afdvies

belangrijk dat de receptionist veel af weet van mijn auto en advies kan geven ook over het onderhoud in de toekomst als de auto wat ouder is.

Altijd goed, goede service en uitleg!!

Uitleg, van wat er gebeurd is aan auto, vriendelijk ontvangst met kopje koffie!!

Gezellig

Vriendelijk personeel, grapje is leuk. Iets te drinken aanbieden als je wacht zou ik een plus vinden.

Vriendelijk,hulpvaardig,professioneel

Fokkerstraat 36