Altijd positief ervaren vriendelijk, voorkomend en attent ik kom er al jaren
Vriendelijke personeel, snelle service
In een woord PRIMA !!!
klantgerichtheid is optimaal. Duidelijkheid over kosten bij reparatie. service is goed. we zijn erg tevreden over autobedrijf vd linden Zoetermeer BV. hebben er in de loop der jaren al auto\'s gekocht.
prettige benadering van klanten, grote diversiteit aan auto\'s, goede prijs/kwaliteitverhouding.
2e handsauto bij dit bedrijf gekocht. verkopers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Naderhand had ik een klein probleem met de auto en dit is netjes onder garantie verholpen.
Is goed, Ze laten zelf je keuze bepalen.
Goede service, staan altijd klar om te helpen.
Vanaf het moment van aanmelden tot en met het moment van ophalen hebben de medewerkers zich zeer professioneel, vriendelijk en flexibel opgesteld. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan de auto kon in alle rust op de laptop worden doorgewerkt in de smaakvol ingerichte wachtruimte die is voorzien van \'n bar, wifi, oplaadpunten en TV. Verder ligt er van alles om de wachttijd zo aangenaam mogelijk te maken: boekjes, spelletjes, tv, koffie en thee. Toen bleek dat de werkzaamheden iets zouden uitlopen werd zonder veel gedoe meteen een leenauto ter beschikking gesteld omdat ik met spoed even weg moest. Bij terugkomst stond mijn eigen auto weer klaar en waren alle punten netjes afgewerkt. Al met al een zéér tevreden klant.
Ik heb tot nu toe prima ervaringen met dit bedrijf. Reageren goed op vragen en geeft prima service. De zaak oogt wat rommelig en staat te vol. Ook de parkeerruimte kan beter.
Zij staan altijd voor je klaar en denken altijd oplossingsgericht. Bij een grote onderhoudsbeurt is vervangend vervoer altijd inbegrepen, indien nodig. In andere gevallen kan je meestal wachten. Ook de afdeling verkoop komt vriendelijk en gastvrij over en er is altijd tijd voor een praatje, ook al kom je niets kopen.
Altijd top service
Dit bedrijf is klantvriendelijk en de prijzen van de auto.s zijn scherp.
Proef gereden met een auto welke goed beviel, wij waren serieus de verkoper niet. Wilde geen bedrag noemen voor de inruil en zou ons bellen met een voorstel. Echter niets meer van hem vernomen, slecht gevoel aan dit bedrijf overgehouden met een (oudere) arrogante verkoper die hoogstwaarschijnlijk geen auto wil verkopen. Wel geslaagd bij auto Honsel waar we wel serieus werden genomen.
Mijn Peugot 406 komt hier al jaren voor onderhoud en apk. Vriendelijke en deskundige medewerkers en altijd bereid om je goed te helpen.
Vakkundig, klantvriendelijk en de prijzen zijn redelijk. Een bedrijf waar je voor je plezier binnen loopt.
Fokkerstraat 36
2722 NK Zoetermeer