Word er goed geholpen

Word goed geholpen

Prima garage met deskundige en aardige mensen

Prima ervaring

zeer goed, het is gedaan volgens afspraak.

Goede behandeling

Vriendelijk en goed te bereiken!

Nu rij ik al een jaar in mijn auto die van der linde voor mij klaar had staan. Super fijne service en goede communicatie. Ben nu al vaker terug gegaan voor mijn onderhoud. Heel fijn bedrijf om langs te komen.

Prima ontvangst en heel fijn geholpen

Auto gebracht voor kleine beurt. De heer van Wees heeft mij prima geholpen en ik ben daar zeer tevreden over.

Fijn en behulpzaam

Betere garage kan je niet snel vinden.vriendelijk,mee denkend,en belangerijkst hoge kwaliteit

Klantvriendelijk, goede adviezen, vriendelijke bejegening.

Snel een afspraak kunnen maken voor onderhoudsbeurt en APK keuring. De te verwachten kosten zijn vooraf besproken met goede argumenten en adviezen. Na onderhoudsbeurt rijd ik weer met plezier.

Klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit

Werkplaats denkt met je mee. Geeft je een vertrouwd gevoel. Kom er al jaren en ga elke keer tevreden weg.

Altijd goed.

Goede garage, snel geholpen. Ze denken altijd mee met wat er nodig is.

Prima service en klantbehandeling.

Omschrijving niet nodig, bovenstaande zin zegt alles!

Snelle en goede service

Goede communicatie

Goede aanpakkers

Vriendelijk, snel aan de beurt, weten wat ze doen.

Erg goed,zoals altijd!

Ze denken mee, om een oplossing te vinden!!

zeer tevreden

ik ben langer dan 6 jaar klant altijd tevreden geweest, en nog steeds ik kreeg de tijd en de nodige info mbt auto. vriendelijk personeel waar je een praatje mee kan maken.

Auto met schade verkocht

We hebben gisteren een auto gekocht en betaald per bank en toen we hem gisteren ophaalden blijkt de hele linkerkant beschadigd te zijn,en dan maar zeggen je kan je geld niet terug krijgen zo zijn de regels bij ons en je kon alles op de foto’s zien wat niet het geval was.Dus mensen wees er voorzichtig mee eerst beter langs rijden voor dat je hem op hun woord koopt

Altijd prima

Altijd vriendelijk en goede uitleg bij de rekeningen. Ook behulpzaam bij tussendoor bezoekjes bv nieuwe ruitenwisserbladen.

Vertrouwd als van oud.

Al jaren een prima adres voor een APK en grote, of kleine beurt.

Vanaf 2013 zijn we klant van Van der Linden.

Als je al zó lang een tevreden klant bent van een autodealer, dan kom je steeds weer terug. Stuk voor stuk zijn het hele sympathieke mensen. Je wordt daar altijd weer opnieuw uiterst professioneel en vakkundig geholpen. Ze stellen je nooit teleur. Altijd wordt je 'probleem' opgelost en dat is gewoon een heel prettig idee. VdL: ga zo door!

Lekker snel

Alles kan altijd en ze zijn altijd snel

Goed geholen

Rearatie werkzaamheden is volgens afspraak gedaan

altijd goed geholpen

Nadat we onze auto een aantal jaar geleden hier hebben gekocht zijn we voor onderhoud blijven komen. Je word goed en vakkundig geholpen, afspraken worden nagekomen en altijd een leenauto, gewoon goeie service dus!

uitstekende service!

snel, goed en vakkundig geholpen! uitstekende service, mooie leenwagen, vriendelijk personeel! top!!! :))

je krijgt hier altijd een eerlijk advies.

Auto rijdt weer een jaar

Duidelijke uitleg vriendelijk personeel

Fokkerstraat 36