prima bedrijf
Alles eerlijke, , goede duidelijke afspraken en prettig mensen.
Prima onderhoud en service
positief. Blij verrast dat auto binnen is schoongemaakt.
Goede dienstverlening. Klantgericht en deskundig.
Prima bedrijf, vriendelijk geholpen en redelijke prijsstelling
U ziet aan de scores dat ik tevreden ben, maar met de laatste wat lagere score wil ik aangeven, gestoord te zijn dat me een aantal jaren hogere kosten in rekening zijn gebracht. Ik had gedacht, dat u vaste klanten beter zou behandelen.
Top, ik kom er al jaren en heb er reeds 3 nieuwe autos aangeschaft
Ben klant sinds 2005 (met partner 4 Hyundai\'s gekocht) en tot dusver zeer tevreden, altijd vriendelijk en bereid tot luisteren. Wel erg jammer dat jullie geen Hyundai dealer meer zijn. TIP: ik merk al al die jaren op dat er bij olie verversen te veel olie wordt gevuld (kan schadelijk voor motor zijn) en is nergens voor nodig m.i. een puntje van aandacht. Bij de beurt deze maand was het weer het geval.
Al jaren hebben wij goede ervaringen met dit bedrijf. Ze zijn zeer klantgericht. Zo brengen en halen zij ons thuis op (zijn moeilijk met openbaar vervoer te bereiken). Ondanks dat het bedrijf kort geleden het dealerschap van Hyundai is kwijtgeraakt en de echte dealer beter bereikbaar is, blijven wij bij Jan van der Linden.
Fokkerstraat 36
2722 NK Zoetermeer