Prettige benadering, goede service. Al 30 jaar klant, eerste auto was een Pony.
service is goed in 2014 een nieuwe auto gekocht - kreeg daarbij een kortingsbon voor de eerst volgende beurt. bij de onderhoudsbeurt was deze bon niet meer geldig want iedereen krijgt nu deze korting ?
Altijd heel goed geweest. Bij deze laatste ervaring was u mij als klant kwijt geweest als niet 1 van uw oudere wernemers het probleem had opgelost. De beoordeling is gebaseerd op het ingrijpen.
lijkt een betrouwbaar bedrijf
Wij hebben een zeer goede ervaring in vele opzichten. En komen er graag met onze auto en de zorg ervan, indien nodig !!!
vakkundig, goed , snel goede koffie
Super bedrijf aardige mensen word er altijd correct geholpen.
Ik ben zeer tevreden en ik wordt altijd netjes en accuraat geholpen.
goed bedrijf vriendelijk persooneel
Prettige ontvangst.
Prima, betrouwbaar en deskundig. Daarnaast service gericht en de klant is koning!
Service goed. vriendelijk en behulpzaam personeel.
prima verkoop gesprek gehad. Wordt gedaan wat er wordt beloofd. Ook prima aftersales. deskundige en behulpzame receptie. APK netjes afgewikkeld.
bij aankoop van de auto goed en eerlijk advies gekregen:)
uitstekend
Fokkerstraat 36