Auto gekocht en lekke band laten maken.
Motor viel uit. Auto is direct opgehaald en een tijdelijk auto is achtergelaten. Direct ook een beurt uitgevoerd na overleg. Top!
Top, mensen weten waar ze over praten en alles is mogelijk , denken met je mee
Klant vriendelijk en prima service.
Zeer goede service en erg klant vriendelijk .een van de betere autobedrijven van zoetermeer
Wij zijn er prima geholpen door een keurige ( vooral niet opdringerige) medewerker.
Ik koop niet elke dag een auto dus hoor ik geïnformeerd te worden over een reserveband en een auto Manuel in het Spaans .slordigheden kun je verkomen door te comminuceren met elkaar
Prima bedrijf, maar laatst moesten we wel lang wachten totdat we eindelijk (pas aan het eind van de middag) een belletje kregen met de mededeling, dat de auto klaar was. Een belletje tussendoor hadden we erg op prijs gesteld. Eenmaal aangekomen op de zaak ontdekte ik, dat de hoedenplank niet goed zat. De monteur is daar zeker nog een klein half uur mee bezig geweest om het euvel op te lossen. Waarom hebben ze dat niet eerder gezien? Over het algemeen gezien vinden we het een prima bedrijf, we komen er graag en het personeel is bijzonder sympathiek.
Klant sinds de aanschaf van een Hyundai Excel in september 1997. Omdat ik weinig of geen verstand heb van auto\'s , moet ik dus met onderhouds beurten en reparaties, volledig op mijn garage kunnen vertrouwen..Dit vertrouwen is tot op heden niet beschaamd.
Vlot geholpen, vriendelijk personeel
Nog te vroeg ik heb net contac met dit auto bedrijf.
Geen mening
bij klachten werd ik gelijk goed geholpen en de koffie + (indien nodig) stond een leen auto klaar.
Medewerkers van Jan van der Linden,zijn altijd bereid om met de klant mee te denken. Als klant kom je nooit ongelegen,ook als je onaangekondigd komt. bv.Lampje vervangen geen probleem. TOP
Prima service en deskundigheid.
Alleen tot nu toe positief.
Zeer positief, inmiddels twee auto\'s hier gekocht. top-service!
tweedehands auto gekocht
Fokkerstraat 36