Op de kosten van het maken van de sleutel( blijft niet meer zitten al vanaf het begin) na , waarvan ik ook heb afgezien want dat is echt veel te duur. Prima bedrijf verder met vriendelijke medewerkers
Is goed , doen wat je vraagt, maar denken ook mee dus goed
prima bedrijf en ook voor kleine klussen snelle en adequate hulp
Heel goed, vakkundig personeel. Makkelijk afspraak maken of om gewoon voor iets langs te kunnen gaan.
Goede kwaliteit, duidelijke service.
prima service en vriendelijk en behulpzaam personeel
prima, klantvriendelijk, korrekt in afspraken, gewoon heel prettig
Zoals iedere keer: gastvrij, vriendelijk, sympathiek en niet onbelangrijk: zeer vakkundig personeel.
Al jaren (±18) een tevreden klant
Zeer Goed
tevreden
Goede service , vriendelijk personeel
Heb auto gekocht 2de hands service is slecht na iets meer als 6 maanden remblokken vervangen en banden slechte kwaliteit en ben dus bijna 1000 euro armer terwijl er beurt zou gedaan terwijl ik gevoel heb dat is niet gedaan
in het begin heel goed toen we ze nodig hadden waren ze niet thuis dus klaar met van de linden
Correct bedrijf, voert geen overtollig onderhoud, komt eerlijk over. Vertelt eerlijk wat er uitgevoerd moet worden. Aanbiedingen van nieuwe auto\'s mogen wel wat scherper, mijn nieuwe hyundai elders aangeschaft. Voor de aanbieding van een standaard i20 kon ik elders een i20 i-catcher aanschaffen.
De schade is goed hersteld. Goed geregeld met verzekering e.d. Jaarlijks onderhoud is ook goed. Aardig personeel!
Fokkerstraat 36
2722 NK Zoetermeer