De auto (I10) heeft 28 april j.l. een onderhoudsbeurt gehad. Ik vond het heel fijn dat alleen de onderdelen vernieuwd zijn die werkelijk nodig waren, dat hoor je niet vaak. Zeker tot ziens.
Heel goed advies krijg je van dit bedrijf altijd vriendelijke medewerkers die bij de info balie werken.
Eerlijk en betrouwbaar
Goede service en onderhandeling mogelijk!
klantvriendelijk
Vakkundig personeel, prettige service, snelle afhandeling van afspraak, goede uitleg over de uit te voeren opdracht
airco werkte niet. zat nog ruim binnen de garantietermijn van 6 maanden. Keurig afgehandeld.
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden, we hebben een goed contact met Rainaldo van de verkoopafdeling. ook hebben we goede ervaringen met de receptie en de reparatieafdeling, kortom zeer tevreden!!!!!
Ik ben zeer tevreden in alle opzichten.
op een goede manier overleg voor wat dan ook, klantvriendelijk, dit merk je altijd bij een klein bedrijf, dat het voorop staat. Heb tot nu toe goede ervaringen zowel met de verkoop als met de receptie.!
ervaring met van de linden is goed. Als ik langs kom dan helpen zij mij gelijk
Zo als altijd, top!!
goede service, prettige mensen om mee samen te werken.
Prima service en klant vriendelijk.
Super, denken mee en handelen in het belang van de klant
Fokkerstraat 36
2722 NK Zoetermeer