Ik zou de rekening op een bedrijf laten zetten. Toen ik een afspraak maakte kende ze het bedrijf. Eenmaal toen ze aan mijn auto bezig waren konden ze de firma naam niet vinden. Dat is mijn min puntje!
goede voorlichting
Servicebeurt correct uitgevoerd en geen onverwachte zaken.
Vriendelijk,correct en behulpzaam en niet te vergeten goede service
nog steeds een prima bedrijf
Klantvriendelijk en kan altijd snel geholpen worden . Tevreden !
Eerlijk en goed bedrijf met goede en snelle service!!!
Super service! Had kapot knipperlicht, meteen gemaakt!
Vriendelijke service en goed gevoel bij gekregen om mijn eerste auto daar te kopen.
Goede service en klantvriendelijk. Extra service een leenauto bij calamiteiten.
Waren vooraf bij meerdere dealers langs geweest en kwamen ook hier uitsluitend ter oriëntatie. Wij werden te woord gestaan door de heer R. Penning en deze kwam ons dermate positief en deskundig over dat wij na enkele proefritten over zijn gegaan tot aankoop van een gebruikte auto. Ook na de nodige maanden werden enkele kleinigheden probleemloos opgelost. Wij ervaren de persoonlijke aanpak m.n. van de heer Penning maar ook van de monteurs als bijzonder positief, niets was/is te veel.
Goede prettige sfeer, laagdrempelig karakter spreekt mij aan. Valt mij wel op dat steeds te veel olie bij verversen wordt gevuld!
Kom al jaren bij vd Linden met mij Kia. voortreffelijke service. Men staat altijd voor je klaar. mijn volgende auto (wat voor merk dan ook) koop ik zeker bij dit bedrijf. Ik beveel iedereen VDL aan.
Prima service en prettig personeel
Goede ervaringen, zijn vriendelijk en behulpzaam
wederom weer prima geholpen. beurt goed afgewerkt
Fokkerstraat 36
2722 NK Zoetermeer