Hele goede service en prima kwaliteit.
Ik kom hier al jaren, word altijd goed en correct geholpen vriendelijke mensen kan er iets niet dan word er altijd een oplossing gezocht. Een top garage/dealer
Altijd even vriendelijk en heel behulpzaam
Goede service en attente behandeling
auto gekocht een jaar geleden bij v.d. Linden en inm een keuring laten doen. Ook winterbanden/zomerbandenwissel gedaan.
Altijd vlot en deskundig geholpen.
Correcte opstelling naar de klant Alleen vervangen als dat echt nodig is
Ik kom al jaren bij dit bedrijf. Auto gekocht, reparaties, onderhoud, apk. Ben erg tevreden. Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.
zeer grote voorraad auto\'s van het type en de prijsklasse waar ik naar op zoek was
Ben goed en vriendelijk geholpen.
Goede en prettige behandeling
Het is goed afspraken maken met de medewerkers is mijn ervaring.Bij mogelijke afwijkingen in de afspraken wordt netjes, telefonisch contact opgenomen om te overleggen.
Snelle afspraken en doorgaans is het werk op tijd klaar, tegen een redelijke prijs.
Die zijn steeds uitstekend. Goede service, vriendelijk, goed bereikbaar ook voor kleine reparaties, alleen niet op zaterdag middag.
Klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar.
Goed. Vriendelijk
ZEER KLANTVRIENDELIJK HELPT MET OPLOSSINGEN ZIJN SNEL EN ACCURAAT
Plezierige medewerkers zeer attent goede service al met al prima garage
prima erg klant vriendelijk
Fokkerstraat 36