onderhoud van Hyundai I10
Goede service. Vriendelijk personeel.
ik ben reeds geruime tijd klant van dit bedrijf, ik heb alleen maar positieve ervaringen.
prima in orde.
Pas ongeveer een half jaar klant. Tot op heden goede ervaringen met dit bedrijf. Correcte service en flexibele houding. Zowel bij de aanschaf van gebruikte auto als het nakomen van gemaakte afspraken.
Klantvriendelijk
Ik heb tot nog tor uitstekende ervaringen met dit bedrijf
Tweemaal een occasion aangeschaft en beide auto\'s in onderhoud. Zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf, en zeker niet onbelangrijk: een betrouwbaar bedrijf. Goede prijs/kwaliteit en merkbaar goedkoper onderhoud dan bij de merkdealer
Altijd vriendelijk wordt je geholpen! Succes toegewenst voor 2017 en fijne feestdagen
Prima srvi e en flexibel. Complimenten
uitstekend werkplats altijd bereid om (kleine) problemen direct op te lossen
Jammer dat de gemaakte aflever afspraken niet nagekomen zijn. Later is het wel opgelost.
problemen worden snel opgelost. staan open voor kritiek en doen er wat aan.
Zeer vriendelijke en provisionele mensen, die weten waar ze het over hebben en maakt niet uit wat!
alleen maar pluspunten
Goeie, vriendelijke service!