dit bedrijf is klant vriendelijk,als er iets mankeert aan de auto ,staan ze gelijk voor je klaar. laatst had ik problemen met een koplamp werd gelijk hersteld en mijn verlichting werd ook opnieuw afgesteld. Een dikke duim
Contact met bedrijf zowel receptie als verkoop is goed Ik kom er graag maar ik ben ook iemand die de prijzen goed in de gaten houd En soms bepaalde handelingen prijzig zijn
al vele jaren prima
Ben heel tevreden altijd vriendelijk personeel en een snelle oplossing voor je probleem.
Een occasion gekocht bij Autobedrijf Jan van der Linden. Allervriendelijkst en behulpzaam personeel tot blijkt dat deze auto veel gebreken vertoont. Dan geeft deze garage niet thuis..
deskundig vriendelijk en goede service van de medewerkers.
Diversen auto,s gekocht voor onzelfstandige als voor onze familieleden.al enige jaren ook in onderhoud met onze auto,s.
goed, geen problemen, aardig en vriendelijk personeel
onderhoud van Hyundai I10
Goede service. Vriendelijk personeel.
ik ben reeds geruime tijd klant van dit bedrijf, ik heb alleen maar positieve ervaringen.
prima in orde.
Pas ongeveer een half jaar klant. Tot op heden goede ervaringen met dit bedrijf. Correcte service en flexibele houding. Zowel bij de aanschaf van gebruikte auto als het nakomen van gemaakte afspraken.
Klantvriendelijk
Ik heb tot nog tor uitstekende ervaringen met dit bedrijf
Tweemaal een occasion aangeschaft en beide auto\'s in onderhoud. Zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf, en zeker niet onbelangrijk: een betrouwbaar bedrijf. Goede prijs/kwaliteit en merkbaar goedkoper onderhoud dan bij de merkdealer
Fokkerstraat 36
2722 NK Zoetermeer