Vriendelijke verkoper en prettige ontvangst en onderhandeling. Bij het ophalen van mij auto bleek er een sterretje in het raam te zitten. Er werd meteen actie ondernomen dit te reparen en dat op zaterdag!
Uitstekend, vriendelijke service en naar tevredenheid.
Superb!! goede service en vriendelijke medewerkers
Goede contacten en het personeel is zeer behulpzaam
Uitstekende service! Ze zijn mensgericht en niet alleen gericht op het verkopen van een product. Wij hebben in een hele nare situatie enorm veel steun gekregen van de mensen die hier werken. Echt toppers.
Vriendelijke, goede betrouwbare auto verkocht. Negatief: aangegeven dat eairco niet goed was, ook na de beurt was dit nog niet verholpen
Onderhoud en reparaties aan de auto. De auto rijdt weer fantastisch, als een zonnetje. Zeer tevreden en fijn bedrijf.
uitstekend. goede en vooral snelle service. niet te duur.
correct
je wordt goed geholpen ik ben zeer te vreden
prettig bedrijf vriendelijke mensen en top service
Goede ervaring met de werkplaats Problemen snel gevonden en opgelost
Vriendelijk te woord gestaan. Direct gekeken of een kleine reparatie kon worden uitgevoerd. Dit was ook mogelijk. Correcte afhandeling. Duidelijkheid over de factuur.
Sinds 1998 kom ik bij dit bedrijf. Omdat ik zelf heel weinig verstand van auto\'s en ook de echte interesse mis, ben ik geheel afhankelijk van de medewerkers van het bedrijf, Autobedrijf Jan v.d. Linden dus. Het vertrouwen in het bedrijf en dus in de medewerkers is nooit beschaamd.
Prima prijzen. Vriendelijk personeel. Al met al een goed bedrijf!
Fokkerstraat 36
2722 NK Zoetermeer