Keurig geholpen maar lang wachten

Personeel is keurig en behulpzaam. Maar je moet lang wachten voordat ergens een besluit over wordt genomen. Komt chaotisch over omdat je niet begrijpt waarom iets wat zo simpel lijkt, lang duurt. Alsof iemand niet zelfstandig iets kan/ mag beslissen. Als ik niet per se voor iets kwam, zou ik naar het volgende autobedrijf gegaan zijn.

Zeer fijne no-nonsense garage

Ik kom hier al vele jaren. Eerlijke mensen, vaklui en uitstekende communicatie. Afspraken worden nagekomen en geen verrassingen achteraf. Een fijne no-nonsense garage die uitstekende service verleent. Voor bijna alle merken.

Geweldige garage

Mijn man en ik komen hier al jaren, nu ook mijn dochter die hier haar auto heeft gekocht.

Goed, serieus en vriendelijk geholpen

Het personeel is vriendelijk, serieus en professioneel. Luisteren naar je en denken met je mee.

professionele begeleiding! klantvriendelijk! Eerlijke behandeling en een uistekende service!!

Vanuit mijn jarenlange ervaring met dit bedrijf, van harte aanbevolen!

Zeer aanbevolen

Wat een mooie Hyundai auto gekocht. En wat een goede afleverservice. 2 extra nieuwe autobanden, midden-console beschadigingen opgelost als service. Randy bedankt voor je geduld met ons, en je heldere communicatie en heerlijke humor.

Goed en vriendelijk geholpen aan een mooie auto

Goed en vriendelijk geholpen, groot assortiment, goede service. Heel tevreden met mijn aankoop!

Apk keuring

Goed en snel geregeld. Super service en vriendelijk personeel

Professionele, klantvriendelijke dienstverlening.

Auto gebracht voor APK, grote beurt en vervangen voorruit. Netjes te woord gestaan en geholpen door werkplaatsreceptie en begeleid naar leenauto. Telefonisch geïnformeerd over advies om banden te vervangen. Tijdig gebeld dat auto klaarstond om opgehaald te worden.

Goede, vriendelijke verkoper. Bij aflevering iets meer tijd voor uit leg diverse functies nemen. Ook zou het beter zijn om toch een papieren handleiding in de auto te hebben. Op telefoon moeilijk te volgen als je in de auto zit.

Gewoon top!

In de afgelopen jaren diverse malen met verschillende Hyundai's bij VdL Z'meer geweest, zowel bij verkoop als bij receptie en werkplaats. (Ben zelf vele jaren in automotive bedrijven werkzaam geweest. Geen Hyundai overigens) Mijn beleving keer op keer: Vriendelijk, Klantgericht, Informatief, Mee denkend en Pro actieve vragen stellend, kortom zo wil je behandeld worden! Hier kan menig bedrijf wat van leren. Een 10 met een griffel! Ga zo door. Vrgrt. Bas

Gisteren heb ik een een nieuwe auto gekocht en ben er heel blij mee!

Fijne sfeer, goed geholpen

Van auto kopen tot de afspraken plannen/uitvoeren verlopen prima. Goede sfeer, feedback wordt gebruikt en auto rijdt al jaren fijn - zo af en toe heeft ',ie wat maar wordt er volgens mij uitgehaald & gefixt voor het een issue wordt.

snelle service

Fijne mensen fijne en snelle service

Goed geholpen en vriendelijke medewerkers!

Goed geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto. Contact verliep soepel en vragen werden snel beantwoord. Vriendelijke mensen en afspraken zijn nagekomen.

Vakkundig en vriendelijk

We zijn bij Van der Linden Auto Zoetermeer goed geholpen door vakkundige en vriendelijke mensen.

Zeer goed geholpen.

Zeer goed geholpen en snelle aflevering van de nieuwe auto.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk ontvangst, Veel verschillende merken bij elkaar waardoor je auto,s goed kan vergelijken. Op je eigen gemak diverse occasions kunnen bekijken, niet opdringerig

Klant gericht.

Zolang ik klant ben, heb ik goede ervaringen met de werknemers van het auto bedrijf. Goed advies. Snel geholpen. Duidelijke afspraken. Klantvriendelijk.

Voelt als thuiskomen

Zeer tevreden over de bediening en afhandeling. Geen gepush en vriendelijk personeel en zeer tevreden.

Mega blij met de goede en snelle service !!

Goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe auto erg tevreden over de medewerkers en de service !

Zeer goed geholpen.

Steeds al onze vragen naar tevredenheid opgelost. Altijd telefonisch bereikbaar.

Vriendelijk,transparant en mee te handelen.

Al jaren kom ik bij dit bedrijf. En altijd even vriendelijk geholpen en service gekregen.onderhoud is goed en qua prijs/ kwaliteit uitstekend in balans.

Waren tot nu toe goed

Nvt

Top bedrijf!

Zeer vriendelijk geholpen. Hele open communicatie van hele lieve mensen. Een aanrader.

Fokkerstraat 36

2722 NK Zoetermeer