Goede service voor de auto en klanten Klantvriendelijk, eerlijk en oprecht

Hartelijk ontvangen en goed geholpen

Prachtige Hyundai Tucson gekocht. Heel tevreden mee

Vriendelijk en ter zake kundig.

Betreft: Servicebeurt. Vriendelijk vanaf afspraak maken tot en met uitvoering en afhandeling van afgesproken werkzaamheden. Ter zake kundig personeel.

Super bedrijf

Ga vandaag m'n auto halen, is onderhand de derde die ik daar koop. Niet alleen met de koop positieve ervaring maar ook naderhand als er iets aan de hand is staan ze voor je klaar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Fijn en goed geholpen en afspraken werden nagekomen.

Zeer positief.

Prima service en voor alles altijd een oplossing

Wij zijn al ongeveer 50 jaar klant Altijd prima geholpen Goede garage

Betrouwbaar, vakkundig en familieaire service.

Auto gekocht, onderhouden en altijd tevreden geweest. Wat wil een klant meer ?!

Vriendelijk personeel

Fijn geholpen, konden wachten op kleine onderhoudsbeurt.

Goede communicatie

Super fijn geholpen

Super vriendelijk personeel en goede service

Probleem snel verholpen

Een goede garage die snel probleem zoekt en vind. Goede service . Heel tevreden over het onderhoud van mijn Hyundai ix20.

Keurig geholpen

Heel netjes geholpen door de verkoper. Sympathieke mensen.

Dikke vette 10

Goede auto's goede service verkopers zijn heel vriendelijk en kundig ja een echte aanrader☺️

Fijne onderhandeling

Vriendelijk geholpen vanaf binnenkomst tot het wegrijden met mijn nieuwe auto!

Keurig geholpen maar lang wachten

Personeel is keurig en behulpzaam. Maar je moet lang wachten voordat ergens een besluit over wordt genomen. Komt chaotisch over omdat je niet begrijpt waarom iets wat zo simpel lijkt, lang duurt. Alsof iemand niet zelfstandig iets kan/ mag beslissen. Als ik niet per se voor iets kwam, zou ik naar het volgende autobedrijf gegaan zijn.

Zeer fijne no-nonsense garage

Ik kom hier al vele jaren. Eerlijke mensen, vaklui en uitstekende communicatie. Afspraken worden nagekomen en geen verrassingen achteraf. Een fijne no-nonsense garage die uitstekende service verleent. Voor bijna alle merken.

Geweldige garage

Mijn man en ik komen hier al jaren, nu ook mijn dochter die hier haar auto heeft gekocht.

Goed, serieus en vriendelijk geholpen

Het personeel is vriendelijk, serieus en professioneel. Luisteren naar je en denken met je mee.

professionele begeleiding! klantvriendelijk! Eerlijke behandeling en een uistekende service!!

Vanuit mijn jarenlange ervaring met dit bedrijf, van harte aanbevolen!

Zeer aanbevolen

Wat een mooie Hyundai auto gekocht. En wat een goede afleverservice. 2 extra nieuwe autobanden, midden-console beschadigingen opgelost als service. Randy bedankt voor je geduld met ons, en je heldere communicatie en heerlijke humor.

Goed en vriendelijk geholpen aan een mooie auto

Goed en vriendelijk geholpen, groot assortiment, goede service. Heel tevreden met mijn aankoop!

Apk keuring

Goed en snel geregeld. Super service en vriendelijk personeel

Professionele, klantvriendelijke dienstverlening.

Auto gebracht voor APK, grote beurt en vervangen voorruit. Netjes te woord gestaan en geholpen door werkplaatsreceptie en begeleid naar leenauto. Telefonisch geïnformeerd over advies om banden te vervangen. Tijdig gebeld dat auto klaarstond om opgehaald te worden.

Goede, vriendelijke verkoper. Bij aflevering iets meer tijd voor uit leg diverse functies nemen. Ook zou het beter zijn om toch een papieren handleiding in de auto te hebben. Op telefoon moeilijk te volgen als je in de auto zit.

Gewoon top!

In de afgelopen jaren diverse malen met verschillende Hyundai's bij VdL Z'meer geweest, zowel bij verkoop als bij receptie en werkplaats. (Ben zelf vele jaren in automotive bedrijven werkzaam geweest. Geen Hyundai overigens) Mijn beleving keer op keer: Vriendelijk, Klantgericht, Informatief, Mee denkend en Pro actieve vragen stellend, kortom zo wil je behandeld worden! Hier kan menig bedrijf wat van leren. Een 10 met een griffel! Ga zo door. Vrgrt. Bas

Fokkerstraat 36

2722 NK Zoetermeer