Tweedehands I10 gekocht

Gezocht in Zoetermeer voor een tweede auto erbij en kwamen bij VDL terecht. Goede service niets was teveel. Auto gekocht en kregen nog APK voor jaar en nog garantie van 6 maanden. Dus top!

Zeer gastvrij en klantvriendelijk

Ze zijn zeer behulpzaam en beantwoorden alle vragen. Ook nemen ze de tijd voor je. Absoluut geen druk en zeer professionele benadering.

Netjes geholpen en goede service

Afspraken zijn keurig nagekomen. Eerlijke en open onderhandeling zonder het onderste uit de kan te willen halen. Heel vriendelijke medewerkers.

Super! Persoonlijke aandacht staat voorop!

Mijn moeder komt hier al jaren voor het onderhoud van haar auto. Op haar aanraden ben ik langs gegaan bij dit bedrijf. Ik ben heel fijn geholpen. Er werd goed meegedacht en ik ben vriendelijk geholpen.

Goed getegeld aankoop toyota

Vriendelijke sfeer ook behulpzaam Komt betrouwbaar over.

Kan absoluuut beter

Punten op de “i” zetten, doen wat je beloofd. Koop een pakket van bijna 800,- en dan niet professioneel schoonmaken, veel is, “indien nodig?” Hoe kun je dat controleren? Niet, gewoon doen! Zorg voor een onderhoudsvrije, zeker als er maar 1 eigenaar is geweest. Voor mij is veilig de weg op, dat de basis (olie vervangen en filter, airco afvullen, goed is, zeker met een 2e hands oude auto, en de prijs die je er voor betaald. Verkopen (scoren) is leuk, de klant is koning. Motorisch is er gedaan wat wij ontdekten, maar ook daar schort nog t één en ander aan, moeten weer terug. De verkoop afgehandeld door een ander en wist op bijna al ons vragen geen antwoord, overleg? Alles goed doorgeven? Helaas was t mij nog te gladjes, en ben er toch gedeeltelijk ingestonken. Kreeg een fles wijn, leuk, had liever een goede aflevering gehad, waar voor mijn 800,- euro, en dan drink ik ook nog niet eens.

Goed en Vakkundig geholpen.

De verkoper heeft mij op mijn keurig geholpen bij de aanschaf van de auto.

Goed en professioneel geholpen

Prima garage bedrijf met deskundige mensen.

Geweldigen mensen

Ik kom heel veel jaren en wordt altijd goed geholpen

Uitstekend geholpen

Zoals altijd uitstekend geholpen bij de werkplaats desk!

goede service

Alleen de factuur over de afleveringskosten zijn onduidelijk, wat het inhoud ?

Betrouwbare zaak

Ik ben lang opzoek geweest naar een goede en zuinige auto en bij van der linden auto heb ik hem gevonden. Ik ben goed geholpen en mijn vragen zijn duidelijk beantwoord. De garantie geeft ook een geruststellend gevoel.

Het was gelijk goed gegaan dankjewel.

Ik was heel goed geholpen en met, veel liefde en ik ben blij en tevreden, ze hebben heel veel mooie auto’s,

Verkopers yasmina Zij zeg Ketekenken lapje moet omwisselen Motorolie olie filter Aircobijvullen Putsen Schoonmakken En niks gedaan wat wilje hoeveel ster voor je en erasmus Collega gevragen goede bv wat moet zeggen ? En Emin ongelooflijk ketting 0km tm300dkm ik geloof niet jilie wel

Zoals altijd TOP!

Enorm blij met onze nieuwe auto. Jan en Dirk en hun team leveren altijd. Zijn meedenkend en weten wat service is. Tevens is de werkplaats vakkundig en staan altijd voor je klaar. Kortom koop al 25 jaar mijn auto's en zal dit blijven doen. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Top zaak!

Komt altijd zijn kwaliteit na

Vriendelijk,oprecht,behulpzaam met alles waar ze mee kunnen helpen.gewoon de beste garage van nederland betere vind je niet

Goed en vakkundig geholpen

Ameen zeer klantvriendelijk verkoper niets was hem te veel

Ik heb mijn auto ingeruild voor een andere auto en ze hebben gezorgd voor een goede deal. Ik ben zeer vriendelijk geholpen en kon al snel mijn nieuwe auto ophalen

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Zeer klantgericht, probleem oplossend meedenken tot in detail

Zie boven

Ben prima geholpen bij de aankoop van mijn auto

De medewerker Ameen heeft mij positief verrast met het geven van informatie en ook netjes alle kleine dinges perfect afgehandeld

Na aanloop probleem de zaken goed geregeld

De aflevering liet te wensen over en waren zaken niet gedaan terwijl het geen goedkope auto was. Na wat irritatie over en weer had de Heer vd Linden de zaak Ter hand genomen . De auto is terug gegaan en de zaken die gedaan moesten worden naar tevredenheid opgelost. Nu blij met de aangekochte Auto .

Betrouwbaar

Fijne mensen, persoonlijk en betrouwbaar

Fijn geholpen

Ik ben fijn geholpen, het is daar druk dus een afspraak voor wat meer tijd is fijn! Alles werd goed uitgelegd en ze weten waar ze over praten. Ze zijn erg scherp geprijst!

Goede service, en klantgericht.

Fokkerstraat 36

2722 NK Zoetermeer