Aardig personeel, snel geholpen

Kleine autoreparatie tussendoor ingepland en op korte termijn uitgevoerd. Heel prettig geholpen. Ook wat betreft onderhoud aan elektrische fietsen zeer goede ervaringen!

Serieus genomen

mijn auto word serieus genomen, keek naar details wat is de probleem. Dat is heel fijn.

vriendelijk en service gericht

De afhandeling van de schade aan mijn auto en de afwikkeling met de opkoper heeft Herbert met zijn team op een uiterst prettige wijze gedaan, heldere communicatie en inzet om zo een mooie dagwaarde te krijgen voor mijn auto na een aanrijding. En toevallig hadden ze een auto te koop staan die perfect aansloot bij mijn wensen voor een nieuwe auto. Bij de aanschaf hiervan heb ik het team opnieuw als prettig, vriendelijk en behulpzaam ervaren. Mobipunt Weerheim heeft er een nieuwe klant bij: een grote aanrader!

Goede service. Wordt gebeld als er bijzonderheden geconstateerd worden met prijsopgave.

Fantastisch

Heb een auto aangeschaft en werd super vriendelijk geholpen. Net bedrijf en hebben verstand van zaken. Zeker een aanrader om hier naartoe te gaan.

Een heel fijne en goede garage hoef het hele jaar alleen voor de banden naar hun toe te komen!!

Vriendelijke mensen die ook naar je luisteren en nu ik erg met problemen met lopen zit zijn zij bereidt om mij als ik de auto breng om mij dan naar huis te brengen!!!! Bedankt

Altijd alles correct

Altijd alles correct

Wat een geweldige ervaring

Wat een ontvangst op de nieuwe locatie. in één woord GEWELDIG. Mobipunt Weerheim heeft de beleving en uitstraling van een Drie sterren restaurant.

Initiatiefrijk, meedenkend, zorgvuldig.

Mijn wagen rijdt weer geweldig en ziet er prima uit.

Ook op de nieuwe locatie is Weerheim weer goed bevallen. Vriendelijke service en ze hebben kennis van zaken. Apk is weer geregeld, alles verliep netjes.

Defecte ruitenwisser kosteloos vervangen

Helaas binnen 2 maanden na onderhoud was de ruitenwisser al in gescheurd. Zelfs maanden later nog kosteloos vervangen. Top service!

zoals steeds uitstekend geleverd, vriendelijke behandeling, prachtig nieuw pand vr gr Margreet van der Beek

Goede Service

Snelle hulp, vakkundige mensen dus zeer tevreden

Professioneel

Goed en vriendelijk geholpen met de jaarlijkse beurt voor de auto

Super geweldig

Super en goed geholpen

ik kon heel snel terecht en ik kon wachten op de oplossing

Auto gaf probleem aan met handrem. Monteur loste probleem snel op door de juiste statusmeldingen te verwijderen

Zeer tevreden!!!!

Voor het eerst mijn auto bij jullie in onderhoud gegeven.Goed advies gehad en kon dezelfde dag de auto laten maken.Vriendelijk personeel gezellige sfeer in de garage. Ben zeer tevreden!!! Groetjes Marrie.

Goede service Klantvriendelijk

Altijd service op hoogste nivo!

Ik belde mocht langs komen en hebben het gelijk gemaakt

Goed en deskundig bedrijf

GOede ervaringen tot nu toe: duidelijke informatie, komt afspraken na en geeft goede adviezen. Je weet. Van tevoren wat de kosten gaan worden.

Alles klopt gewoon, elke keer opnieuw

Zie boven

Deskundig en direct

Na melding defect kon ik meteen terecht en is probleem verholpen

Autobedrijf dat vertrouwen geeft!

Autobedrijf Weerheim heeft de zaken goed voor elkaar. De communicatie was transparant, snel en prettig. Ondanks de verhuizing stond de aangekochte auto al binnen een week klaar om opgehaald te worden. Een tevreden klant!

goede

goed personeel