perfect, zeker aan te bevelen

Ik werd snel en heel fijn geholpen voor mij is dit mijn garagé

perfect, zeker aan te bevelen

Integer, klantvriendelijk, goede service, vrouwvriendelijk, eerlijk, dat vind ik van Weerheim. Altijd goed geholpen en ze denken en handelen klantgericht. Veel mensen in mijn omgeving aanbevolen de diensten van Weerheim te gebruiken.

goede service, goed behandeld

Betrouwbaar, servicegericht, prettig in de communicatie

goede service, goed behandeld

Vriendelijk, tot nog toe niet de groot, klant gericht (herkend de klant. Denkt en zoekt mee met de klant voor de beste oplossing van het probleem

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Op internet heldere site, aan de receptie luisterend oor en aandacht om zsm het euvel op te losse. Ondanks drukte, een snelle afspraak. Bij ontvangst een blik van herkenning, u komt voor ....., zonder vragen even naar station gebracht, goede uitstraling, prima service, mailtje uw auto is klaar met een factuur onder de geschatte kosten. Kortom een prima eerste indruk.

goede service, goed behandeld

Mijn eerste ervaring is zeer positief, snel klaar en ook direct op de hoogte gebracht, dat de auto opgehaald kon worden. Goede informatie over de te verrichten handelingen met een schatting van de kosten. En ook nog aardige en gezellige mensen.

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Autobedrijf is al jaren top! super service, vriendelijk staan altijd zo snel mogelijk voor je klaar

perfect, zeker aan te bevelen

deskjundig, behulpzaam, vriendelijk en kostenbewust

goede service, goed behandeld

Ik moest naar een bruiloft en ontdekte dat de auto niet startte. Weerheim kwam, hoewel het zaterdag was, druk was en het eigenlijk niet gebruikelijk is, thuis mijn auto wegslepen en wist deze weer aan de praat te krijgen. Goede, duidelijke probleembeschrijving en adviezen om herhaling te voorkomen.

goede service, goed behandeld

Goed, maar vanwege garantie situatie van mijn auto heb ik tot nu toe voorlopig alleen deze goede ervaring met de tweejaarlijkse bandenwissel. Maar... de rest komt ook wel...

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

ze staan altijd voor me klaar en proberen me altijd gelijk te helpen en daar waar nodig is te zoeken naar oplossingen.

goede service, goed behandeld

Zeer prettige ervaringen op alle gebied. Technisch/advies/ menselijk/ hulpvaardig.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima garage. Leuk personeel wat je heel persoonlijk behandelt. Uiterst snelle hulp bij pech. Heb ook het gevoel dat je nooit wat betreft rekeningen \"het vel over je oren wordt gehaald.\". Bij mankementen word je eerst gebeld om toestemming. Wat betreft prijs/kwaliteit daar weet ik te weinig van maar ik geloof de garage op zijn woord.

Betrouwbaar en deskundig

goede service, goed behandeld

Alle APK\'s en onderhoudsbeurten worden bij dit bedrijf gedaan, en evt. schadeopname. In alle gevallen is de communicatie transparant en helder. Er wordt goed overlegt vooraf over wat wel en niet vervangen wordt, met heldere uitleg omtrent evt. redenen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben ongeveer 10 jaar klant geweest bij autobedrijf v.d.Does waar mijn ervaringen altijd zeer plezierig waren,met een persoonlijke behandeling (klein bedrijf).Ik hoop dit bij uw bedrijf te kunnen continueren. Tot dusverre zijn mijn ervaringen goed.

Dijkgraafstraat 17

2288 JA Rijswijk