Snel en deskundig

Je wordt hier altijd goed geholpen. Ik heb geen verbeterpunten.

Zoals altijd goed en klantvriendelijk

Winterbandenwissel, goed gepland, goed uitgevoerd. In een half uurtje onder het genot van een heerlijk gratis kopje koffie uitgevoerd.

Service plus

Denken met je mee zoeken naar een oplossing Van gewoon goed geholpen tot verwachtingen overtreffen. Prima club!

Bijzonder klantvriendelijk en mooie wachtruimte met koffiecorner

Snelle bandenwissel

Goede en snelle service

Wij zijn zeer tevreden over de service en de duidelijke communicatie. Wij zullen Mobipunt Weerheim zeker aanraden!

Zeer klantvriendelijk en goede service

Betrouwbare garage op tegenwoordig op een hele mooie lokatie

Geen klachten

Alles is duidelijk geen verrassingen TOP

Ze weten wat ze doen en dat met garantie!

Wat afgesproken is,wordt uitgevoerd. EN plegen overleg over de reparaties

In garantieperiode dure reparatie zonder problemen opgelost. Wat een fantastische ervaring..

Prima service!

Ik breng mijn auto inmiddels voor het vierde jaar naar Garage Weerheim voor onderhoud, en dat doe ik nog altijd met volle tevredenheid. De onderhoudsbeurten worden steevast volgens afspraak én op tijd uitgevoerd. Ook bij kleine mankementen kan ik altijd even bellen, en dan staan ze direct klaar om te helpen — die betrokkenheid waardeer ik enorm. Onlangs zijn ze verhuisd naar een nieuw pand, dat niet alleen prachtig is, maar ook helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd. Het straalt dezelfde professionaliteit uit als hun service. Kortom: veel lof voor het hele team. Ga vooral zo door.

Goed werk en uitmuntend persoonlijk contact!

Werkzaamheden goed uitgevoerd en uitermate vriendelijk en kundig advies en persoonlijk contact.

geweldig

ze helpen je goed ook als je iets vraagt dan kijken ze gelijk er na.

Service is wat je krijgt

Fijn bedrijf. Kom hier al jaren. Ze helpen je gewoon. Goed overleg. Duidelijk over de kosten en denken met je mee als je lastige keuzes moet maken.

Fijn en eerlijk bedrijf

Goed geholpen, duidelijke afspraken en goede service. Erg blij met Weerheim. Nieuwe locatie is ook erg mooi geworden en goed bereikbaar.

helemaal geweldig

Prima service, klantgerichte benadering, geen verassingen.

Duur

De meeste dure apk en beurt die ik ooit gehad heb voor een betrekkelijke jonge auto (6 jaar) met weinig kilometers (62000). Ben overrompeld met alles wat gedaan moest worden. Bij ophalen van de auto was ie niet eens gewassen, laat staan uitgezogen. Ik kreeg 'm vuil mee terug. Met Zeeuw en Zeeuw heb ik betere ervaringen.

Al met dan 30 jaar klant...

Goede service en een klantvriendelijk.

Prima en duidelijk geregeld!

Prima en duidelijk geregeld!

Snelle reactie op verzoek afspraak en zeer goede en vriendelijke service.

Altijd heel professioneel en fijn vakmanschap.

Al vele jaren met volle vertrouwen onze auto’s laten servicen. Fijn team van experten in mobiliteit!

Altijd tevreden

Goede wijn behoeft geen krans...

Super snelle en klantvriendelijke service

Mijn koplampjes moesten tot 2x toe snel vervangen worden eerst link en daarna rechts. Ik kwam onverwachts langs, maar werd toch direct geholpen, dus top service!

Wat een service!

De transparantie en service was altijd al onovertroffen. En de nieuwe locatie maakt alles alleen nog maar fijner.

Heel goed

Kwaliteit wint altijd, zowel persoonlijk als technisch, en dat geven ze daar!!

Alles top geregeld.

Bandenwisseling liep voorspoedig en dat terwijl er ook nog twee banden vervangen moesten worden. Alles gewoon prima geregeld. Heel fijn.

Dijkgraafstraat 17

2288 JA Rijswijk