Verrassend goed

Weerheim heeft voor mij een Landrover uit Duitsland geimporteerd. Zeer goed geregeld, ze kennen hun talen en hebben ook nog eens heel goed voor mij onderhandeld.

Zoals eigenlijk altijd 100% tevreden.

Service is top, uitleg is top, vertrouwen is volledig. Geen gerommel in de marge, gewoon goed... Alleen prijs mag zachter mr misachien is goede service en een functionerende auto ook gewoon niet goedkoop

UITSTEKEND

Ekke jaar weer terugkerend, zeer goede service en alles was positief.

Zoals altijd TipTop

Betrouwbaar , kundig , heldere communicatie en vriendelijk. Al vele jaren trouwe en tevreden klant

Ongekend

Staan altijd voor je klaar en je wordt perfect geholpen

Goed en vakkundig geholpen

Goed geholpen, bij ophalen nog uitgebreid uitleg gehad over de werkzaamheden. De prijs prognose klopte ook.

Geweldige service

Op zondag avond auto pech maandag middag alweer gerepareerd!!

zeer betrokken team

we zijn snel en heel goed geholpen met een noodgeval vlak voor de vakantie

Wering met kennis van zaken

Netjes vooraf gebeld over de hoogte van bedrag reparatie en uitleg van de te maken kosten.

Goede en eerlijke service

Zeer behulpzaam en een eerlijk bedrijf

Prima bedrijf.

De kwaliteit van de interactie/communicatie tussen personeel en clientèle geeft vertrouwen.

Top bedrijf

Top service

Dit is een top-garage, ken geen betere!

Dit is een goede garage waar je correct, snel en klantvriendelijk wordt geholpen. Hier wordt je met het principe van klant is koning behandeld en niet snel een aantal dure reparaties aangesmeerd, maar als iets niet of nog niet nodig is wordt dat ook niet gedaan. Verder wordt er meegedacht in het belang van de klant, niet alleen bij reparaties maar ook als een afspraak voor een vakantiecheck wat laat is m.b.t. de planning. Zoals gezegd een TOP-bedrijf.

Voor de zoveelste keer alles prima geregeld

Afspraken worden keurig nagekomen

Altijd goede service

Weerheim verleent al een aantal jaren regulier onderhoud aan mijn auto. Mijn ervaring is dat het team van Weerheim meedenkt met de klant en service hoo g in het vaandel heeft staan.

Top service!

Goede service en klantcontact.

Goede service voor een acceptabele prijs.

Goede en betrouwbare service.

Fijn bedrijf en goede service

Zeker een aanrader om naar toe te gaan

Correct, overlegd, vriendelijk

Correct, vriendelijk betrouwbaar en overlegd

Alles buitengewoon geregeld

Zie hierboven

Goede garage met een prettig klantcontact

In de loop der jaren een goed contact opgebouwd, vertrouwd, een garage die up to date is qua nieuwe technieken en ontwikkelingen. Kanttekening, ze zijn niet de goedkoopste.

Vriendelijke ontvangst, goeie informatie en duidelijke afspraken.

Ik ben altijd heel goed geholpen.

Zoals altijd supergoede service en ze denken mee.

Goede en snelle service

Er moesten nieuwe kentekenplaten gemonteerd worden. Klusje wat direct opgepakt en uitgevoerd werd.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk