goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke werknemers met een duidelijke uitleg over wat er met de auto aan de hand is. Leenfiets is ook een prettige service.

perfect, zeker aan te bevelen

Een klein en toch groot probleempje met de centrale vergrendeling van mijn tankklepje. Snel en kosteloos verholpen, mijn dank is groot en een dikke pluim

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Een belletje naar Sander en ik mocht langskomen. Gelijk geholpen door een aardige monteur aan een spijkertje in mijn band en als service een kleine vloeistoffen Check en inspuiten rubbers en ik kon weer op weg! Wederom top geholpen !

perfect, zeker aan te bevelen

ik ben al meer als 35 jaar cliënt bij de firma, dus mijn reactie is WEERHEIM IS GRANDIOOS met alle medewerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig meedenken en oplossing gezocht en gevonden voor het acute accuprobleem.

perfect, zeker aan te bevelen

Zoals altijd was ook de service vandaag weer super. Alles goed vooraf besproken dus geen verrassingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Vanmorgen langs met kapotte buitenspiegel, was al bij Toyota geweest maar vond hun p.o vrij hoog. Kon vanmiddag al terugkomen spiegel was al binnen en de prijs was de helft van wat Toyota rekende . Heel prettig geholpen en ook nog eens supersnel en voordelig. Kom hier zeker terug.

goede service, goed behandeld

zeer servicegericht. eerlijk advies. transparantie over uit te voeren werkzaamheden en kosten.

goede service, goed behandeld

Al jaren het vertrouwde en betrouwbare adres voor zowel de prive auto als het bedrijfswagenpark. Super vriendelijke service, heldere communicatie en prima kwaliteit . Nooit onverwachtte verrassingen/ kosten . Eric van Ruijven , namens Buitengoed Dorrepaal

goede service, goed behandeld

Pech hulp . Hele goede en snelle service.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Inmiddels al jaren klant, ondanks dat we 35km verderop wonen. Reden: betrouwbaarheid. Onderhoud, service of een occasion, alles is op orde en even professioneel. Elke keer als we uit nood even elders terecht moesten, werden we onaangenaam verrast. Gaat hier niet gebeuren. Top!!

goede service, goed behandeld

Altijd vooraf duidelijke afspraken. Bellen altijd mbt kosten en alternatieve oplossingen. Denken vanuit klant. Als er een goedkopere oplossing mogelijk is dan stellen ze dat ook altijd voor. En: gewoon aardige vakkundige mensen! Volgende keer ook zelf geen fiets meer mee in de achterbak want die krijg ik gratis mee... nou ja!

goede service, goed behandeld

aardige mensen, denken mee en vakbekwaam tegen een redelijke prijs.

goede service, goed behandeld

Kon meteen terecht en kreeg ook voordelig een leenauto mee. Fijne ruimte boven om te wachten en kindvriendelijk personeel. Fijn als je je niet weggekeken voelt terwijl je met twee jonge kids een uur moet wachten. (Dat uur was service trouwens: men had me ook gewoon kunnen zeggen dat er geen leenauto meer beschikbaar was terwijl iemand er aan het eind van de dag nog eentje kwam brengen). Ik kreeg dit bedrijf aanbevolen door mijn vader die er al jaren komt en ik zou hen na deze ervaring ook aanbevelen aan mijn kennissen.

goede service, goed behandeld

Zeer goed vriendelijk en personeel en weet waar ze jet over hebben.

goede service, goed behandeld

altijd een snelle en professionele service

goede service, goed behandeld

De ervaring met autobedrijf Weerheim is zeer goed. Je wordt goed en snel geholpen door deskundige medewerkers,

Goede ervaring

MN Services

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

Een klein bedrijf die zeer betrokken is bij zijn klanten. Goede en deskundige service. Je auto is bij autobedrijf Weerheim in goede deskundige handen. Klandizie en kwaliteit staat boven aan het lijstje bij dit bedrijf. Zeer aan te bevelen.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk