Altijd top!

Streven altijd kwaliteit na. Goeie prijs en persoonlijke aandacht.

prima geregeld allemaal weer

Prima geregeld allemaal weer.

Goed nettjes correct, Tip zorg dat je betaalbaar blijft.

Fijne service, prima informatie en soepel rijdende auto

Voor de grote beurt en APK bij 19456 km in bijna 6 jaar mijn kleine i10 afgegeven. Had vergeten om nieuwe ruitenwissers te vragen. En die hadden ze er toch al opgezet. Dat keek een stuk helderder toen ik in de plensregen terugreed naar huis.

Goed contact en duidelijke afspraken. Ik ben geweest voor het wisselen van de zomerbanden voor de winterbanden. Hoefde maar even te wachten, met een kop koffie. Na 20 minuten reed ik op winterbanden weer naar huis.

Vakkundig personeel, altijd service gericht

De Technici van Weerheim , zijn vakbekwaam , zijn er niet alleen om reparaties of service beurten uit te voeren, maar kan ook even snel langs komen om bijvoorbeeld even een lampje of kleine probleempjes te laten verhelpen.

Top garage !

Nette en fijne samenwerking. Via het contactformulier hele snelle reacties. Je krijgt van te voren een belletje over evt extra kosten. Volgende keer absoluut weer bij deze garage !

Positief!

Mijn eerste bezoek is aan de garage is zeer positief geweest. Vriendelijk, kundig en een vlotte afhandeling. Alleen jammer van de niet goed vast gezette massakabel, waardoor de auto weer terug gesleept moest worden. Maar met een welgemeend excuus weer snel verholpen.

goed geregeld!

goed geregeld!

Geweldig geholpen

Gedurende de aanschaf van onze nieuwe auto geweldig (geduldig!) geholpen door Weerheim. We waren op zoek naar een MPV omdat er een derde kind bij komt en het frappante is dat al hun adviezen 1:1 overeen kwamen met testresultaten van de Consumentengids die een tijd later pas uitkwam. Als ik gelijk had geluisterd in plaats van zelf ook nog eens het internet uitlezen, dan had dat veel tijd gescheeld. :)

goede service, goede communicatie over werkzaamheden en voortgang

Eerste kennismaking is tot dusver goed verlopen ....prima bedrijf ....

Top firma

Bij dit bedrijf doen ze alle reparaties snel en vakkundig en ook nog tegen een reeële prijs. Verder komen ze hun afspraken na, zodoende kom je niet voor verrassingen te staan.

Vakkundig

Prima service Snel en vakkundig Geen onnodige extra kosten Men denkt echt mee!! Klantvriendelijk

Zoals altijd weer perfect

Weer heel deskundig geholpen, zoals elk jaar weer bij de APK-keuring en onderhoudsbeurt. Zeer vriendelijk personeel. Mijn dochter kreeg ook nog eens een lollie en een knuffelbeestje.

altijd even goed

service tot in de puntjes

Uitstekende service.

Vlotte en correcte behandeling en goed advies.

Was goed en nodig

De prijs is wel flink duur geworden, Maar rijd weer als een zonnetje

Uitstekende service

komen altijd hun afspraken na en denken mee en vooruit.

Ben zeer tevreden goede service en goed onderhoud.

Heb zelf geen ervaring met de auto wat onderhoud betreft maar word fijn op de hoogte gesteld over een eventuele reparatie.

Goede service, vriendelijke mensen. Kom hier nu alweer ongeveer 3 jaar. Nog geen moment spijt. Eerlijk en betrouwbaar autobedrijf!!

Er is geen betere

Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Meedenken, correct uitvoeren en dit alles met 100% inzet en deskundigheid.

Niet goedkoop, wel goed en betrouwbaar

Ik kom al vele jaren bij Weerheim met uiteenlopende auto's (waaronder JDM Subaru's) en er is altijd goed werk verricht. Gewoon een uitstekend en betrouwbaar garagebedrijf. Niet goedkoop en de wachttijd is soms wat langer dan dat zou hopen, maar dat is inherent aan de geleverde kwaliteit.

Een verademing!

Niemand kon het trillen van mijn remmen oplossen maar Weerheim wel. Ik heb even gewacht met deze review maar nu ben ik er zeker van dat het echt is opgelost. Er werd goed naar mij geluisterd en ik kreeg een duidelijke oplossing aangeboden.

Zeer klantvriendelijk en goede srvice

contact en overleg goed.

Haantje 17