Al jaren tevreden over de kwaliteit van onderhoud en kwaliteit van het personeel.

Opvallend is dat de werkplaats altijd schoon is en aan de kant. Tijdens het wachten is er goede koffie en een actuele krant en tijdschriften.

Duidelijke afpraken zodat je ong.weet wat de te verwachten kosten zullen zijn. Uitstekende service. Kleine storingen worden,indien mogelijk,meteen verholpen. En uiteraard zeer deskundig personeel.

Zoals altijd, perfecte service en het nakomen van afspraken! Top!!

zie boven! Zoals altijd, dik tevreden met deze garage!

Meedenken met klant, service gericht, niet duur, transparant en voor en urgentie is altijd tijd

De mensen van Weerheim willen graag helpen bij het oplossen van een urgent probleem, maar zijn ook regulier onderhoud doen ze goed. Ze denken met je mee, zijn duidelijk waar kosten voor zijn. Bovendien laten ze je merken je klandizie te waarderen. Dat ontbreekt bij veel autobedrijven tegenwoordig. Als laatste mag je gratis een Twizzy als leenauto gebruiken. Niet de meest praktische auto, maar wel leuk!

uitstekend service!

Altijd vakkundig geholpen.

Perfect, betrouwbaar en komt afspraken na

Zeer tevreden Aanbevelingswaardig auto garage bedrijf Zeer vriendelijke medewerkers

Altijd goed geholpen

Altijd prettig en helder contact met Weerheim.

Altijd prettig en helder contact met Weerheim.

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Dit is het enige bedrijf waar ik op reageer voor klanttevredenheidsonderzoek. Ze denken altijd met je mee. Goede service, goede prijzen. Kortom zou geen andere garage willen

Altijd goed.

uitstekend

zoals altijd een prima service, vriendelijk te woord gestaan, geen onnodige reparaties voor de APK, geweldig gedaan

Vertrouwd, persoonlijk en goede service

Ze weten wie ik ben en wanneer er een service beurt nodig is voor de auto en wordt daarover geïnformeerd. Als er iets is aan de auto word ik vooraf van dit of de kosten op de hoogte gebracht.

Goed en snel geholpen

Ik kom al enkele jaren bij Weerheim voor het onderhoud van mijn auto. De service en snel en klant gericht.

vakkundig en betrouwbaar

alle gemaakte afspraken nauwkeurig nagekomen en heel professioneel afgehandeld

Fantastische vaklui, vriendelijk en oprecht

Nog steeds blij dat ik voor Weerheim heb gekozen

Vriendelijk, behulpzaam, flexibel en vakkundig. Maar het gevoel wat overheerst is betrouwbaar en eerlijk.

Prima service!

Prima service, onderhoud weer prima uitgevoerd. Leuk ook om weer een Twizzy te mogen lenen, feestje om in te rijden

Toppers

Snelle goede en vriendelijke service

Snel aardig en betrouwbaar

ALTIJD EVEN VRIENDELIJK

vriendelijk, betrouwbaar, betaalbaar

Vertrek altijd weer als blije klant na tijdig, vriendelijk en technisch goed te zijn geholpen. Dank mannen

Spoedreparatie aan band zeer snel gedaan; erg tevreden

Kwam er op woensdagavond achter dat er een schroef in mijn autoband zat (staks nog deels uit). Heb Weerheim geapped, en kreeg de volgende ochtend bericht dat ik langs kon komen om 09:30. Ik was er stipt om 09:30, en er was direct iemand beschikbaar om me te helpen. Kreeg direct al het oordeel dat reparatie waarschijnlijk kon en vervanging niet nodig was (waar ik zelf voor vreesde). Band is vervolgens in 10 minuten geplakt (plugje erin), en ik kon weer op weg. Ben erg tevreden met het snelle handelen en goede advies

Prima reparatie, handige leenfiets

Zie boven!

heel klantgericht

heldere communicatie over wat er moet en wat er kan gebeuren - prettige sfeer - reparaties zijn goed

TOP !!

altijd correct in service en behandeling, denken mee met de klant om deze niet op al te veel kosten te jagen.

Betrouwbaar

Bij dit bedrijf geeft mijn gevoel betrouwbaar aan.

Haantje 17

2288 CV Rijswijk